Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 160

• 56 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Да ви призная снощи много ми се прииска да погледна КВФ от първи епизод, но се възпрях, защото и този час разлика във времето нямаше да ме спаси от гледане до зори.
КВФ е моята голяма любов и ми се иска да си припомня първи сезон. Него не съм гледала онлайн с момичетата от темата. След като открих темата го изгледах тогава  на един дъх с много безсънни нощи, за да насмогна на онлайн излъчването. В такова експресно гледане доста неща се размиват и позабравят, та може и да го почна отначало, иска ми се, а снощи го усетих и като нужда.

Диманче, не мисля, че ще е добре да започнем да преговаряме подробно КВФ серия по серия. Не, че и на мен не ми се иска да си го гледам пак отначало... Simple Smile Което и правя - периодично, още повече, че съм си нагодила сериите според предпочитанията - пълни или "изчистени". Wink Тематичния преговор ще е интересен, защото ще трябва да търсим развитието в различните серии, надграждането на случки, емоции...

Марице, аз не казвам да го почваме заедно, а че на мен ми се иска да го направя.
Естествено, че тематичният преговор ще бъде интересен и го чакам!!

# 361
Да ви призная снощи много ми се прииска да погледна КВФ от първи епизод, но се възпрях, защото и този час разлика във времето нямаше да ме спаси от гледане до зори.
КВФ е моята голяма любов и ми се иска да си припомня първи сезон. Него не съм гледала онлайн с момичетата от темата. След като открих темата го изгледах тогава  на един дъх с много безсънни нощи, за да насмогна на онлайн излъчването. В такова експресно гледане доста неща се размиват и позабравят, та може и да го почна отначало, иска ми се, а снощи го усетих и като нужда.

Диманче, не мисля, че ще е добре да започнем да преговаряме подробно КВФ серия по серия. Не, че и на мен не ми се иска да си го гледам пак отначало... Simple Smile Което и правя - периодично, още повече, че съм си нагодила сериите според предпочитанията - пълни или "изчистени". Wink Тематичния преговор ще е интересен, защото ще трябва да търсим развитието в различните серии, надграждането на случки, емоции...

Марице, аз не казвам да го почваме заедно, а че на мен ми се иска да го направя.

Явно в твоето желание съм разчела своето. Simple Smile))) Тъй или инак, тематичният ме блазни...

Марианка, коя ще е първата тема - за утре?

# 362
Ди...вааааааааа, благодаря за гифчето, което си направила за мен!!! Трогната съм!!!

newsm51 smile3525 txtloves txtloves

Обичам тази ПБН и играта на Енгин и Берен в тази сцена. За мен тя е уникална , невероятно истинска и жестоко правдива!

# 363
 hahaha Дали да не си сложа това в подписа? newsm78

"Усмивката е най-евтиният начин да подобриш външния си вид." Simple Smile))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 15:36 от marytza

# 364

Интересно ще ми е като какъв ще се "трансформира" в "Медальона"

# 365
  • Пловдив

Явно в твоето желание съм разчела своето. Simple Smile))) Тъй или инак, тематичният ме блазни...

Марианка, коя ще е първата тема - за утре?

Офффф. Свърших малко домашна работа. Ето предложението за тематичният преговор: "Началото - общо съжителство". Идеята е да се сетим и изкоментираме всички моменти в които други определиха началото. Следващите ще си ги мислим в движение. Ще са седмични - ще обхващат моменти от различни серии. Кой, как е видял, разбрал и споделил с нас идеята на темата.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 16:58 от mariana51

# 366
  • Пловдив
http://www.gecce.com/haber/unutulmuyorlar-198984.html

Днес в гечето са сложили коментар за КВФ. С какво нетърпение сме чакали първата целувка. Ама нещо са се объркали. Първата по устата беше на вилата. На лодката - по бузата. Иначе реклама на Енгин май правят - компенсация.

http://www.gecce.com/video/beren-saat-ile-engin-akyurekin-opusme … a-tiklaniyor_9625

# 367
" Началото - общо съжителство"

Как и откъде ще започнем ?

Освен коментари с нов поглед върху общи събития и отделни действия, снимки, колажи и гифчета за онагледяване - нещо друго какво бихме могли да измислим ?

Лично на мен би ми допаднало моментите до "сключването на Брака" просто да ги маркираме само.

Въпреки, че аз винаги започвам с този поглед.

Фактически  Историята на Керим и Фатмагюл започна от него.

# 368
" Началото - общо съжителство"

Как и откъде ще започнем ?

Освен коментари с нов поглед върху общи събития и отделни действия, снимки, колажи и гифчета за онагледяване - нещо друго какво бихме могли да измислим ?

Лично на мен би ми допаднало моментите до "сключването на Брака" просто да ги маркираме само.

Въпреки, че аз винаги започвам с този поглед.

Фактически  Историята на Керим и Фатмагюл започна от него.

Така си е - от този поглед започна, но Марианка казва да маркираме тези, които ги принудиха да започнат съвместния си път след погледа. Simple Smile

Аз лично се сещам за това начало:

Ама то е от 80-и, финален. Simple Smile)) Тук Фатмагюл посрещаше Налчалъ, и погледна към кацащия самолет с Яшараните, през това време Керим чакаше на летището...
Simple Smile) Нали гледах първо 80-и и после 1-и епизод... всичко ми е наопаки. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:10 от marytza

# 369
Това е погледа, когато я вижда от колата с овцете нали? newsm78 newsm78

# 370
Това е погледа, когато я вижда от колата с овцете нали? newsm78 newsm78
Същият. На следващия ден (или същия ден?  newsm78), след като посрещна Вурал.

Айдааааааа!... почна ми се мъката! Simple Smile)) Ся, докато не си изясня в кой ден какво точно се случва, няма да мирясам... ще превъртам 1-и, 80-и до завиване на свят. Simple Smile))

# 371
  • Пловдив

Ще си коментираме и играта им - боже, още от първите моменти очите му....И каквото се сетим. Пък ноември наближава. Може да изкочи зайче - нов проект. Чакаме, надяваме се. Все нещо ще излезе.

# 372

Така си е - от този поглед започна, но Марианка казва да маркираме тези, които ги принудиха да започнат съвместния си път след погледа. Simple Smile

Аз лично се сещам за това начало:

Ама то е от 80-и, финален. Simple Smile)) Тук Фатмагюл посрещаше Налчалъ, и погледна към кацащия самолет с Яшараните, през това време Керим чакаше на летището...
Simple Smile) Нали гледах първо 80-и и после 1-и епизод... всичко ми е наопаки. Simple Smile))

Двойното  М М / Мукадес и Мюнир / -  като нов поглед върху тяхното  поведение "тогава" ми идва  да ги  веднагически.

# 373

Ще си коментираме и играта им - боже, още от първите моменти очите му....И каквото се сетим. Пък ноември наближава. Може да изкочи зайче - нов проект. Чакаме, надяваме се. Все нещо ще излезе.

А на мене свят ми са зави! Simple Smile)) С моето опако начало, губя ориентация... сега докато си подредя в главата кое след кое и как... мале мила! Simple Smile)) Но пък видях, че съм си направила една сборна папчица 01-80-и и там май преди време съм се опитала да подредя нещата хронологически... само дето не помня кога съм я правила и защо - каква мисъл ме е водила тогава. Simple Smile)) Пак ще листя филма - неизбежно! Оффффф. Simple Smile))

# 374
  • Варна
 wavey привет

Ей, момичета, наситихте ли се вече на Мустафа Булут newsm78

Още няколко часа му останаха май ooooh!Маричке не го разлюбвай толкоз бързо Laughing
Без майтап,Марица много труд хвърли в този филм #CrazyЗаслужаваш и ти някаква научна степен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт