Което и правя - периодично, още повече, че съм си нагодила сериите според предпочитанията - пълни или "изчистени".
Тематичния преговор ще е интересен, защото ще трябва да търсим развитието в различните серии, надграждането на случки, емоции...
Което и правя - периодично, още повече, че съм си нагодила сериите според предпочитанията - пълни или "изчистени".
Тематичния преговор ще е интересен, защото ще трябва да търсим развитието в различните серии, надграждането на случки, емоции...
))) Тъй или инак, тематичният ме блазни...
))) Тъй или инак, тематичният ме блазни...

)) Тук Фатмагюл посрещаше Налчалъ, и погледна към кацащия самолет с Яшараните, през това време Керим чакаше на летището...
) Нали гледах първо 80-и и после 1-и епизод... всичко ми е наопаки.
))

), след като посрещна Вурал.
)) Ся, докато не си изясня в кой ден какво точно се случва, няма да мирясам... ще превъртам 1-и, 80-и до завиване на свят.
))
)) Тук Фатмагюл посрещаше Налчалъ, и погледна към кацащия самолет с Яшараните, през това време Керим чакаше на летището...
) Нали гледах първо 80-и и после 1-и епизод... всичко ми е наопаки.
))
)) С моето опако начало, губя ориентация... сега докато си подредя в главата кое след кое и как... мале мила!
)) Но пък видях, че съм си направила една сборна папчица 01-80-и и там май преди време съм се опитала да подредя нещата хронологически... само дето не помня кога съм я правила и защо - каква мисъл ме е водила тогава.
)) Пак ще листя филма - неизбежно! Оффффф.
)) Препоръчани теми