9 езиколюбителя и 1/2

• 19 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. София
Какво ново в галерията?  Grinning

Сетих се за един виц в тази връзка:

Минава полунощ. Вратата на кръчмата се отваря с трясък, влиза една ядосана жена, хваща един от мъжете за яката и го извлачва навън. Той недоволства:
- Това, в крайна сметка, е безкрайно обидно! Защо винаги идваш направо тук, а не ме потърсиш първо в театъра, в галерията, в операта...

# 241
В момента новото е Бояна. Чакаме Анджи.

# 242
  • Ænima/Albuquerque
Минава полунощ. Вратата на кръчмата се отваря с трясък, влиза една ядосана жена, хваща един от мъжете за яката и го извлачва навън. Той недоволства:
- Това, в крайна сметка, е безкрайно обидно! Защо винаги идваш направо тук, а не ме потърсиш първо в театъра, в галерията, в операта...

Мееехехе  hahaha hahaha hahaha

# 243
  • Казанлък of all places
Ако тук ми кажете,че като пиша си мислите за мен като за мацка метър и осемдесе на шеесе кила с мокри дрехи ич няма да се хабя.

# 244
  • гр. София
В момента новото е Бояна. Чакаме Анджи.

Ъъъъ, аз май съм изпуснала нещо, щото не вдявам  newsm78

# 245
Анджи, аз винаги така си мисля, защото знам, че на аватара си ти и така на око, си почти до 1.80.

Розе, в коментарната номинационна тема, момент да ти дам линкче. Щото има и номинационна номинационна.

# 246
  • София
нашата Анджи ли чакат? не съм чела днес. Нашата Анджи - убаФ и прилича на аватара си.

# 247
  • гр. София
А, благодаря. На първата тема съм до към 40 страница. Втората сега я виждам.  Grinning

# 248
Ааааа, езиковите!  hahaha hahaha hahaha Чудех се, чудех се какво да изцитирам,ч е е най-хубаво, ама те всичките хубави.  Joy

Цитат
Така ще се пише "слънце", а това е: "Крави пасат на поляната". Цялото ще означава: "маса".

Това обаче е семантиката в две изречения.  Joy Joy Joy

ПП Анги, хич не кръсти ръце, виждАла съм те - си руса и синеока и ме съмнява да си много над 60 кила, така че хич не се прай.  Naughty

# 249
  • Пазете Гор
Показах малко гръб се в темата за хубост. Не им казах колко пия, да не проваля ефекта. Наздраве.

# 250
  • Mars Hotel
Видях.  Flutter

Много съм назад с темата тази година и чак сега видях - Саркът и Розе, и аз ви обичам! Heart Eyes

# 251
  • Ænima/Albuquerque
Ба, кво ни обичаш, кат няа стигнеш го гласуване. Вечно едни и същи се номинират.  hahaha

# 252
  • Mars Hotel
Това няма никакво значение. Важен е жестът! Heart Eyes

# 253
  • Ænima/Albuquerque
Верно, верно. Мляяяяяяс!  Hug

# 254
И тука ли любовна лигня? Мен пък ме мразете, щото не съм ви номинирала. На косъм бях да туря Розата в Златното огледало, ама се сетих, че е стеснителна и се отказах.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт