9 езиколюбителя и 1/2

• 19 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Мен си. И те обичам.  Heart Eyes 'Ма не само заради това, а изобщо.  Mr. Green

И останалите ви обичам. И вас не само заради номинациите.  Grinning

# 256
  • Ænima/Albuquerque
Ня'а пък! И теб съм те номинирвал!  Mr. Green

# 257
  • Mars Hotel
Мен пък ме мразете, щото не съм ви номинирала.

Мразя те!

# 258
  • София
И аз ви обичам! Мляс!

# 259
  • Ænima/Albuquerque
Бах, че любов се разпръска днеска!  hahaha
Стис, ВанеMr. Green

# 260
  • София
Любов! Любов! ама ей сега нощно ми изникна нещо в съзнанието. станАх даскалица аз и облъчвайки днес децата с исторически знания се натъкнах на КолЮ Фичето. съответно изобщо не погледнах в учебника как се пише и пиша аз на дъската Кольо, поглеждам в учебника - пише КолЮ... изтрих това дето съм го написала и се зачудих дали и как да си обясня диференса между двете... и си го обясних с укипедия! жив и здрав да е нейния сървър и всичкото неграмотен автор и дано след електронната книга да измислят ефикасен начин за редактиране на неграмотници!!!!

А в учебника по география пък се натъкнах на естуар. Казах си WTF на книживен български и се прибрах да зяпам голи съфорумки! Хубаво е да се знае, че Темза се влива в океана с естуар, но дали това е важен термин за 12-годишно??!?!?!  newsm78
Много философски въпрос, а?

# 261
Ъм, Ване, аз навремето учех, че има два вида устиета - делта и естуар (и трето имаше, ама него като по-маловажно, не го помня  Mr. Green ), като едното е като ветрилце, а другото - като фуния (е, не бяха така определенията в учебника, но, със свои думи ми е по-удобно  Mr. Green). Та, мисля, че на 12-годишно не му е чак толкова излишна... newsm78

Фичето и в моето съзнание стои като Колю, за разлика от Кольо classic edition. Не знам права ли съм, не съм ли.

Айде да пием до 4, ще има голи съфорумци (тъй рече Лабрадор).

# 262
  • София
фуниика е, фуниика е Ники... не помня кво съм учила, признавам. просто се сюрпризирах дълбоко и реших да споделя.

За КолЮ и Кольо си оставам в чуденка... нейно величество сигурната литература ми е далеч от полезрението, а в нета е и по двата начина. Е, не смятам да изяснявам тази лингвистична дилема с 12-годишните де - да не вземе някой сега да се притесни, че мътя главата на отрочето му и да пусне тема по въпроса. 
Да му се не знае винаги съм мислила, че Кольо се пише по един единствен начин и никога, ама никога не съм се замисляла! Пф!

# 263
да не вземе някой сега да се притесни, че мътя главата на отрочето му и да пусне тема по въпроса. 

hahaha   Joy

# 264
  • София
ммм... да, открих дупката в образованието ми относно въпросната буква. Николай Генчев го изписва с цялото му име там, където е споменат. Пф, ще спя спокойно тази нощ, а утре по - малко ще пиша по дъската. Тъй де, може да изскочи някой естуар, да не се стряскам!

# 265
Ама... аз пак не разбрах, кое е правилното все пак?

Завиждам пък, знаеш ли как ми се влиза в час по география...

# 266
  • София
Никола Фичев според професора Simple Smile
за другото момичетата ще кажат утре като се наспят.

(хич не ми завиждай. вярно е, че винаги много съм искала да опитам и ми харесва, обаче в моя случай не е ок офертата, но е по - добре от без нея)

# 267
... на мен като ученичка ми се влиза.  Mr. Green

Ване, възлагай реферати на натегачите, хем те ще се радват, хем няма да ти се налага да монологизираш. Най съм запомнила тези уроци, за които по 2 седмици съм правела реферати, и 'къв кеф кат' се изтъпаня да ги разказвам...  Mr. Green

'Ма не съм била натегачка, просто обичам да говоря пред публика.  Mr. Green

# 268
  • София
и аз обичах реферати, ма не щъ да се връщам в училище... е, може би малко в техникума при машините и електрическите джаджи.
водя занималня, Ники, занималня...

# 269
Аууу, много силно съчувствам!

Защо те карат да им пишеш разни неща, не се ли предполага да си седят мирно по чиновете и да си пишат тихо домашните (а на задните - кротко да си играят на карти)?

Общи условия

Активация на акаунт