9 езиколюбителя и 1/2

• 19 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • София
щот съм дУбра и обичам да пиша на дъската  Mr. Green
ма да знаеш как обичам самооооо... а и аз съм на принципа на Вожда днес - занималня, утре - в нормален час.  Praynig

# 271
И така винаги утрешният ден е по-добър от днешния.  Mr. Green

Ей, не мо'а да заспя да го мисля този естуар  Mr. Green, ровя си на различни езици и като видях туй определение, реших да го пусна предупредително, да се знае, че има по-страшно от плитчина:  Mr. Green

a delta is a depositional alluvial landmass roughly irregular in shape formed at the mouth of the river.

Както и Deltas are prograding wedges of sediment. Като нищо ще ги бутнат в някой учебник и за 10-годишни, ако не са го направили досега.

Нещо ми става напоследък, по-предна вечер прекарах с кеф 20-ина минути в проучването на разликата между plateau, mesa и tableland. За лично удоволствие си ги търсех, щот' препрочитах "Призракът на Ляно Естакадо" и one thing led to another... 

Някой да ме удари с нещо, моля.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 03:28 от Nickkie

# 272
  • гр. София
И тука ли любовна лигня? Мен пък ме мразете, щото не съм ви номинирала. На косъм бях да туря Розата в Златното огледало, ама се сетих, че е стеснителна и се отказах.  Crossing Arms

newsm09
Не съм аз за тази категория. Бех убава гат бех млада. Ся пак съм млада  Outta Joint, ма вече не мога да се намърдам в ония панталони с крачоли с ширината на макарони.  Tired И вече не се гримирам, когато отивам да хвърля боклука. Не се смейте, години наред го правех...

ПП: в номинациЙте не съм посочила банда на годината, щот нали рекохме да не се самономинираме по обективни причини. Но да си знаете, че мислено ни номинирВам в тоя раздел  Hug И всичките ви обичам  Hug

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако още се чудите, правилното беше "Уста Колю Фичето", но ще вземе да се забрави, както се е забравило "Ботйов"  
Blush с 'уста" обаче попадаме в друга каша: уста, защото е бил приказлив, гласовит или нещо друго Wink

# 274
  • гр. София
Добри, в случая "уста" не значи ли "майстор"? Поне такива спомени имам.  Rolling Eyes

# 275
  • в сърцето на един мъж...
Ако още се чудите, правилното беше "Уста Колю Фичето", но ще вземе да се забрави, както се е забравило "Ботйов"  
Blush с 'уста" обаче попадаме в друга каша: уста, защото е бил приказлив, гласовит или нещо друго Wink

Баш тъй е. Уста, щот е майстор Simple Smile

Ване, в Търново навсякъде си го пишат Колю Peace

# 276
  • Mars Hotel
Добри се шегуваше, бре!  Laughing

# 277
  • гр. София
Аз разбрах, че се шегува, но питам за "уста" дали не значеше "майстор", че имам такива едни далечни спомени.
Но ето - и Гея го е написала, та май са ми верни спомените  Laughing

# 278
  • Казанлък of all places
"Уста" е майстор на турски. Като искаш да похвалиш готвача в някоя турска кръчма и собственика ревва"Устааааа!" и из кухнята изкача некой зачервен чичо с доволна усмивка и пребърсва ръце в пещимал.

# 279
  • София
Бру!

Уф, благодаря за уточненията. изрових си включително и лекциите по няколко предмета, където се оказа, че отсъства абсолютно Колю Фичето... А фактът, че не съм била в Търново и Ловеч (срам, срам) обяснява много неща. не ме съдете строго, аз - тъп, аз - блондинка.

# 280
  • Казанлък of all places
Ти -не тъп, ти - само блондинка.
Обче моето дете , малкото , изведе нов вид блондинка - "изцяло блондинка". Аз не съм била изцяло блондинка, не знам длаи заради прошарените ми коси, но и откъм акъл било същото.

# 281
  • София
 hahaha hahaha hahaha

интересното е, че като ме питат кво си спомням от 6 клас (около 1996 г.) в съзнанието ми изниква Ляпчев, ножица на цените и Стамболов, а от 7 клас НИЩО! помня само, че учехме антична история и нищо не разбирах, и мразех историята, и учителката... може да е било и обратното. Но пък от 8 клас помня доста от Средновековието европейското, ама смених и учителката де, та леко се реабилитира историята като предмет.

Искрено се надявам днешните ученици да помнят по - интересни неща след 10-ина години.  Praynig

# 282
  • Ænima/Albuquerque
интересното е, че като ме питат кво си спомням от 6 клас (около 1996 г.) в съзнанието ми изниква Ляпчев, ножица на цените и Стамболов,

Питай ме от седми нагоре.  hahaha
Как да мразех нашата история, хора, такъв ужас и апатия ме обземаха... айде линчувайте ме!  Tired

# 283
  • София
а, няма да те линчуваме! и аз я мразех, ама от дъното на душата си, ама на! кво става в живота... са Стамболов ми е една от любимите исторически личности.

# 284
  • Ænima/Albuquerque
Точно от там я мразех и аз. Виж Антична, Древна - нямах равна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт