9 езиколюбителя и 1/2

• 19 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • гр. София
Ох, ще падна просто  Joy Joy Joy

Като стана дума за времето, та се сетих един виц:

На поручик Ржевски никак не му вървяло с жените и негов приятел го съветва:
- Като видиш момиче, значи, първо се приближаваш, поздравяваш и подхващаш небрежен разговор за времето. След това се представяш.
Отишъл поручикът на разходка в парка и видял една красавица да разхожда булонката си. Приближил се и казал:
- Добър ден. - След това изритал кучето с всички сили и продължил: - Ниско лети. На дъжд е. Позволете ми да ви се представя, впрочем - поручик Ржевски.

# 317
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

# 318
 Joy Joy Joy Joy

Ще ме уморите ей! И Розето, дето е погрозняла от маратонките, и Куркума с неговата студена вода.

Розе, по повод хората, които директно изтърсват това, което си мислят да кажа за един приятел, който баш като бях на около 20 години ( разбирай млада и хубава Mr. Green) ми сподели, че съм съвсем нормално момиче - не хубава, но не и грозна. Да разберете колко ценя такива непринудени екземпляри ще кажа, че след време въпросният приятел ми стана кум. Все така деликатен си е и до днес.  Laughing

# 319
  • гр. София
 Joy
Ох, Златеее!
Деликатен като слон в стъкларски магазин  Joy

Аз пък, вдъхновена от едан друга тема, в която като чета доста снимки са  се показали, само дето почти нито една не свАрих да видя, рекох да ви се покажа по маратонки. Снимката не е от младите ми години (ех, ква убусница бех тогава...), от преди 3 г. е, но пак става. Само да уточня, че косата ми е вързана иначе е до към кръста. И съм БЕЗ грим, само с малко спиралка.

Скрит текст:
трия вече

По някое време ще я тръкна, че да не ви стане зле от толкоз хубус и прелес  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 16:09 от Зимна роза

# 320
Да не бяха маратонките щях да кажа, че си също цвете сред цветята   Wink

Много си хубава, но аз си те знам и без снимката  Hug

# 321
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
Добре, добре загрявате за утре! аз - доволен и счупен от смях!

Розе, пу! пу! пу! с тия маратонки си като за Бурда!  Hug

А, и ви нося група във Фб. някой ни копира
https://www.facebook.com/Cacabiraikartofi?ref=stream

# 322
  • гр. София
Да не бяха маратонките щях да кажа, че си също цвете сред цветята   Wink

Много си хубава, но аз си те знам и без снимката  Hug

Ето на! Пустите маратонки как ме загрозяват!  Crossing Arms
Ти си ме знаеш, но с гримчец, маникюрец и натокана  4470 Фръцла съща!

Ванче, остави ги тия. Буфосинхронисти! Нас никой не може да ни копира, защото сме неповторими!  Flutter

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 15:08 от Зимна роза

# 323
  • Казанлък of all places
Аз пък не я знам и доволен. Не беше далеч от представите ми.
Келеши с келеши сте всичките вие.

# 324
  • Ænima/Albuquerque
Пу, че хубава Роза! Пу!

# 325

И ние те обичаме.  Mr. Green Сега ще ми кажеш, че келеш значи великолепен човешки екземпляр, нали?

# 326
  • Ænima/Albuquerque

А пък, Злото рече, че сме били луда гъба до луда гъба!
Пуц, има няква конспирация, да знаеш.  Crossing Arms

# 327
  • Пазете Гор
Обикновено келеш се нарича незрял екземпляр, дето не само по младост, а и по дадености природни не го бива за нещата, с които се е захванал.

Идва от кел - общо име за някои кожни заболявания, характерни в миналото за децата. Намекът е за недохраненост, инфантилност и нищ произход.

Ей, голям смях се смяхте на водата студена. Поне една ръка на рамото си да бях усетил. А него ден подтиснат ходех до вечерта таман.

# 328
  • Ænima/Albuquerque
Куркума

# 329
Жив да си, Куркума, за етимологичната справка.  cheers Знаех само, че е за недорасляци в умствено отношение, но не го знаех толкова подробно, хем и с произход.

Погал, погал, сипи да пийнем, па водата ще се стопли.

Общи условия

Активация на акаунт