Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 171
  • 220
  •   1
Отговори
# 180
да моята приятелка се е консултирала с лл всеки път , тя и е изписала и последващото подкрепящо лечение с противоалергични , витамини ,обезболяващи и накрая и имуностимулант , казала и че явно имунната и система реагира по-силно  ....  , след припадъка и е казала че ако иска може да не продължава ако не се чувства добре  , и ие иззписала противоалергичните заедно с витамини , моята приятелка безрезервно вярва в чудесата на медицината и е поискала задължително да сложи и следващата доза , за да е сигурна че поне от рак няма да умре  ....   много хора са като зомбирани
За първи път чувам за изписването на подкрепящо лечение след ваксина...А през първите месеци от своя живот на децата се бият сумати ваксини. С риск да бъда хейтната бих искала да споделя своя опит. Аз лично си сложих ваксина срещу рак на шийката на матката преди две години, когато струваше доста повече. Направих го по-скоро от страх, защото моя близка приятелка получи фатална диагноза и то със страшни прогнози. И да ви кажа честно, нямаше никакви странични реакции..може би всичко е до организъм. Въпросът е трябва ли да се отричат постиженията на медицината така ожесточено...

# 181
Е, не ги отричаме. Само се интересуваме за новите, не може ли?

# 182
Нови въобще или нови за България  Rolling Eyes? Ние леко изоставаме, както обикновено....

# 183
За мен ново е това, за което скоро съм научила.

# 184
Цитат
Въпросът е трябва ли да се отричат постиженията на медицината така ожесточено...
Доказаните постижения , не.
Но точно тази ваксина още нищо не е доказала.
След 30-40 години, ако се наблюдава значително намаляване на заболелите сред ваксинираните, ще е доказано постижение.
А дотогава, съжалявам, че ще го кажа, но всички ваксинирани в момента са опитните мишки.

# 185
Цитат на:  link=topic=685262.msg23567776#msg23567776 date=1353118533
===
...Аз лично си сложих ваксина срещу рак на шийката на матката преди две години, когато струваше доста повече. Направих го по-скоро от страх, защото моя близка приятелка получи фатална диагноза и то със страшни прогнози. ...

А на каква възраст беше, когато си я постави?
Обясниха ли ти механизмът на действието й в светлината на това, че се поставя на много млади момичета?
Според теб и тези, които са ти обяснили, как, точно, тя предпазва от РМШ?

# 186
===
...Аз лично си сложих ваксина срещу рак на шийката на матката преди две години, когато струваше доста повече. Направих го по-скоро от страх, защото моя близка приятелка получи фатална диагноза и то със страшни прогнози. ...

Обясниха ли ти механизмът на действието й в светлината на това, че се поставя на много млади момичета?

Когато ми я поставиха бях на 24 години и може да се каже,че влизах във възрастовата група. Това, което ми обясниха е че ваксината просто няма да има действие  ако съм вече носител на папилома  вируса. Разбира се преди поставянето си направих HPV тест, който беше отрицателен. Моят гинеколог ми обясни абсолютно всичко, свързано с ваксината, заболяването РМШ и т.н. - информация, която обмислих, като мога да твърдя,че взех информирано решение.

# 187
===

Когато ми я поставиха бях на 24 години и може да се каже,че влизах във възрастовата група. Това, което ми обясниха е че ваксината просто няма да има действие  ако съм вече носител на папилома  вируса. Разбира се преди поставянето си направих HPV тест, който беше отрицателен. Моят гинеколог ми обясни абсолютно всичко, свързано с ваксината, заболяването РМШ и т.н. - информация, която обмислих, като мога да твърдя,че взех информирано решение.
Дано при теб няма този стерилизиращ ефект след време. Peace

# 188
Цитат
Въпросът е трябва ли да се отричат постиженията на медицината така ожесточено...
Доказаните постижения , не.
Но точно тази ваксина още нищо не е доказала.
След 30-40 години, ако се наблюдава значително намаляване на заболелите сред ваксинираните, ще е доказано постижение.
А дотогава, съжалявам, че ще го кажа, но всички ваксинирани в момента са опитните мишки.

Така смята и джипито на детето ми, за което го уважавам.

# 189
Направени са субтитри за новия филм, разобличаващ ваксината срещу РШМ

"Ваксина срещу рак на шийката на матката - разобличение"

БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ. За да се появят субтитрите, натисни знак "СС" в долния десен ъгъл на видеото и избери субтитрите. Разпространението се приветства.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ:
http://health.mail.ru/drug/gardasil/ - Листовката на Гардасил - на руски език.
Там пише, че "Категория В. Адекватных и строго контролируемых исследований безопасности применения Гардасила при беременности не проводилось. Потенциальное воздействие вакцины на репродуктивную функцию у женщин и на плод не изучалось." (На български: Категория В. Адекватните и строго контролираните изследвания за безопасността на използването на Гардасл при бременността не са се провеждали. Потенциалното въздействие на ваксината върху репродуктивната функция при жените и върху плода не се е изучавала.)

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 11:59 от Liubo1

# 190
"Vccines are the backbone of the entire Pharmaceutical Industry. The vaccinated children become customers for life"

Dr. Sherri Tenpenny

# 191
И аз прочетох листовката за Гардасил

Много интересно пише при протовопоказанията:

Противопоказания .........
При необходимости применения вакцины у данной категории пациентов следует оценить потенциальные преимущества вакцинации и сопряженный с ней риск #2gunfire......"

"пациентов следует оценить"- пациентът  трябва да прецени, правилно ли превждам?

# 192
И аз прочетох листовката за Гардасил

Много интересно пише при протовопоказанията:

Противопоказания .........
При необходимости применения вакцины у данной категории пациентов следует оценить потенциальные преимущества вакцинации и сопряженный с ней риск #2gunfire......"

"пациентов следует оценить"- пациентът  трябва да прецени, правилно ли превждам?

Не, не превеждаш правилно. Не пациента, а лекаря трябва да прецени за някои категории пациенти.

# 193
Лекарското съсловие в Бг само се компрометира заради безкрайната си алчност и корумпираност.
Това ако не е мафия в бели престилки, не знам какво е.

# 194
Аз бих искала специалистите, създателите и де що има капацитети по този въпрос да ми обяснят, защо ваксината не се прилага на мъже/момчета?!

Общи условия

Активация на акаунт