Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 174
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
питахте ли я за мотивите й?
Те много се притесняват от директни въпроси.

# 166
  • Варна
Каза ,че 1 ваксина иначе струва 300 лв.,а сега ни се предлага безплатно ,това била най-добрата възможност за предпазване на детето , за сигурно бъдеще

# 167
А, то и наркотичните дози почват от безплатно...

# 168
е, тва да сравняваш наркотици с превенция на рак е ...  Crazy

# 169
# 170
моя приятелка си я сложи , като си я купи , чувстваше се зле още след първото поставяне , припадна  половин час след второто слагане , но упорито продължи и сложи и трета доза , три дни на легло , един месец силно главоболие , болки в мускулите и и в костите и в нервите  , топли и студени вълни , няколко пъти беше на  легло за два дни  и доста противоалергични препарати ипи , в нормално здраво състояние се почувства отново след около 45 дни след последната доза , и въпреки това е убедена че е направила най-доброто за себе си и много вярва на джи пи то -си

# 171
Моето джи пи го видях за последно преди 2 години, когато му дадох филм да се образова Wink

# 172
Позволявам си да сложа линкове от друга тема.Врьзката ваксина-стерилитет.

http://casereports.bmj.com/content/2012/bcr-2012-006879.abstract

http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-10-18/gardasil-destroys-gi … e-been-predicted/

# 173
и като допълнение и двете ми деца са правили реакции негативни на ваксини , с едното се наложи и с хомеопатия да се полекуваме  за да сме отново в нормално здраво състояние , за мен ваксините трябеа задължително да са по избор , защото са си медицинска процедура с последствия /които ако се появят лекарите ти казват че ти си си виновен и ти  си носиш отговорността защото ти си родителя и ти избираш  -чувала съм го три пъти  от мед лица/   и ваксиналните реакции на децат а ми не са регистрирани , нищо че едното беше за година и половина освободено от ваксини ,  опитайте да регистрирате постваксинално състояние /ако ви е до това въобще /  , трудно е  , лекарите не искат да се занимават с това  ..

# 174
е, тва да сравняваш наркотици с превенция на рак е ...  Crazy

Понеже лично аз, а и други, не сме убедени, че става въпрос за превенция на рак, точно.  Laughing
Приемаме го като опит за разпространение на създаден продукт, който следва да се пласира и да донесе съответните печалби.

Кейт888, а твоята приятелка споделила ли е с ЛЛ последиците, които са се породили при нея, след първото поставяне? И ако е споделила ЛЛ препоръчал ли е да продължи? Как се е обосновал? Изследвания някакви правени ли са й за причината за тези симптоми?

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 09:28 от Judy

# 175
Понеже лично аз, а и други, не сме убедени, че става въпрос за превенция на рак, точно.  Laughing

И аз споделям същото. Назад в темата е писано и по-подробно защо са съмненията, на който му е интересно, да се върне да прочете. Няма нужда всички да сме с медицинско образование, за да ни е ясно за какво точно става въпрос. Сляпо доверие на рекламата нямам.

# 176
Двама фармацевти си говорят. Единият се хвали:
-Ако знаеш какво ново лекарство измисли фирмата, която консултирам! Страшно е ефективно!
-А за каква болест.
-Сега я търсим точно и нея.
В тоя виц има голяма доза истина...   Laughing
В "Световната конспирация срещу здравето" (но не съм сигурна дали там, защото страшно много информация прехвърлих последните месеци), пише как се "открива " нова болест.
Появяват се определен брой хора със сродни оплаквания, които самостоятелно могат да се причислят към някакво заболяване, но заедно не дават нищо познато на лекарите.И, хоп,новитее симптоми са окичени с ново име, нова болест.А да се измисли "лекарство", което да подтиска симптомите (не да лекува , а само да подтиска) е лесна работа.
И доста благодатна откъм пари.

# 177
и като допълнение и двете ми деца са правили реакции негативни на ваксини , с едното се наложи и с хомеопатия да се полекуваме  за да сме отново в нормално здраво състояние , за мен ваксините трябеа задължително да са по избор , защото са си медицинска процедура с последствия /които ако се появят лекарите ти казват че ти си си виновен и ти  си носиш отговорността защото ти си родителя и ти избираш  -чувала съм го три пъти  от мед лица/   и ваксиналните реакции на децат а ми не са регистрирани , нищо че едното беше за година и половина освободено от ваксини ,  опитайте да регистрирате постваксинално състояние /ако ви е до това въобще /  , трудно е  , лекарите не искат да се занимават с това  ..

Може би зомбиранността е помогнала на приятелката Ви спокойно да се подложи и на трите ваксини.
Има много интересни случаи по света със сходни симптоми + паралич +възпаление на мозъка + смърт

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 23:54 от Liubo1

# 178
да моята приятелка се е консултирала с лл всеки път , тя и е изписала и последващото подкрепящо лечение с противоалергични , витамини ,обезболяващи и накрая и имуностимулант , казала и че явно имунната и система реагира по-силно  ....  , след припадъка и е казала че ако иска може да не продължава ако не се чувства добре  , и ие иззписала противоалергичните заедно с витамини , моята приятелка безрезервно вярва в чудесата на медицината и е поискала задължително да сложи и следващата доза , за да е сигурна че поне от рак няма да умре  ....   много хора са като зомбирани

# 179
да моята приятелка се е консултирала с лл всеки път , тя и е изписала и последващото подкрепящо лечение с противоалергични , витамини ,обезболяващи и накрая и имуностимулант , казала и че явно имунната и система реагира по-силно  ....  , след припадъка и е казала че ако иска може да не продължава ако не се чувства добре  , и ие иззписала противоалергичните заедно с витамини , моята приятелка безрезервно вярва в чудесата на медицината и е поискала задължително да сложи и следващата доза , за да е сигурна че поне от рак няма да умре  ....   много хора са като зомбирани

За съжаление е така.  Явно, тези не могат да бъдат спасени.

Направихме за по-будните субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт