"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 218

• 37 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Plovdiv
ВГ ДОБРЕ ДОШЛА И БЛАГОДАРЯ за сериите на "1001 нощ" !

И от същото момиче качени още в dailymotion -
http://www.dailymotion.com/video/xuqd3h_1001-yyyy-binbir-gece-yy … -yyyyy_shortfilms

# 706
Радвам се,че с нещо мога да сьм полезна Hug

# 707

http://www.sacitaslan.com/magazin-sesleriyle-de-buyulediler_6739 … T2TD3EX0.facebook

Скрит текст:
Cansu Dere, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerin internete düşen bu videoları oyunculuklarında daha çok konuşuldu

SERENAY SARIKAYA
Albüm teklifleri yağıyor

Lale Devri dizisine veda eden Serenay Sarıkaya’nın intihar ettiği sahnede okuduğu "Yalnızlığım" adlı parça, tüm izleyenleri derinden etkiledi. Sesiyle herkesi şaşırtan oyuncu büyük ilgi görürken, Sarıkaya’ya albüm teklifleri yağmaya başladı.

CANSU DERE
Büyük beğeni topladı

Sezon başında Muhteşem Yüzyıl kadrosuna konuk oyuncu olarak katılan Cansu Dere, son yayınlanan bölümlerde söylediği şarkıyla büyük beğeni topladı. Dizide Firüze karakterini canlandıran oyuncu "Acem Şarkısı" ile gözleri doldurdu.

FAHRİYE EVCEN
Diziye özel şarkıyı seslendirdi

Veda adlı dizide Mehpare’yi canlandıran Fahriye Evcen, dizide söylediği şarkıyla dikkatleri üzerine çekti. Usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin dizi için özel olarak yazdığı "Hayal Olsaydım" şarkısını seslendiren Evcen, oyunculuğun yanı sıra müziğe olan yeteneğini de ortaya koydu.

BERGÜZAR KOREL
Twitterda 1 numara oldu

Bitmeyen Şarkı adlı dizide ’Damarımda kanımsın’ isimli parçayı okuyan Bergüzar Korel aynı gecede Twitter’da da en çok konuşulan isim oldu.

KENAN İMİRZALIOĞLU
Filme damgasını vurdu

Osman Sınav’ın yönetmenliğini üstlendiği Uzun Hikaye filminde Ah Bu Gönül Şarkılar’ı bestesini seslendiren Kenan İmirzalıoğlu herkesi kendine hayran bıraktı. Oyuncu albüm çıkarma gibi bir iddiası olmadığını belirtti.

KIVANÇ TATLITUĞ
Ahmet Kaya’dan söyledi

Oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Kuzey Güney dizisinde söylediği Ahmet Kaya şarkısıyla diziye damgasını vurdu. Daha önce çaldığı bağlamayla izleyenleri şaşırtan oyuncunun seslendirdiği ’Kum Gibi ’ şarkısı sosyal medyada fırtına gibi esti.

BATUHAN ÖZKARDEŞLER /BUGÜN İNTERNET SİTES

# 708
ВГ ДОБРЕ ДОШЛА И БЛАГОДАРЯ за сериите на "1001 нощ" !

И от същото момиче качени още в dailymotion -
http://www.dailymotion.com/video/xuqd3h_1001-yyyy-binbir-gece-yy … -yyyyy_shortfilms

Благодарности на BГ и Мари за линковете! Hug Hug Hug

# 709
          Здравейте,
        Открих Ви,чета Ви и много се радвам,че Ви има, защото и аз съм луд фен на 1001 нощи и сем.Ергенч.
Няма друг филм, който така да ме е обсебвал! Сега и аз следя новите проекти на Халит и Берг и ще се радвам да бъдем заедно.
        Благодаря Ви,че поддържате това виртуално кътче,което ме зережда с много положителни емоции.
        Лек ден на всички!
ВГ!!!
Радвам се на включването ти !!
Твоите думи са и мои........безкрайно съм благодарна на момичетата за това уютно виртуално кътче.

За теб[/b]

# 710
                                         Muhteşem Yüzyıl 73.Bölüm 1.Fragman

Мар благодаря!

Превод на трейлъра:
Рюстем паша: Ако принц Мустафа се възкачи на трона веднага и Ибрахим ще се стаилизираАко не предприемем необходимите действия ще загубим.
(Хюрем: Принц Мустафа прави всичко възможно да се възкачи на трона .Колко ли глави ще паднат  по тази причина.

Ибрахим: къде е детето ми?
Хюрем: Искам Фирузе на изчезне от този сарай.само тогава ще можеш да се събереш с дъщеря си.

Ибрахим: Матракчи, детето ми е живо.
Хатидже: През целия си живот ще я търсиш нали?
Ибрахим: Хюрем султан едно карета чака ,за да отведе Фирузе .Вие сте на ход.Къде е чедото ми.

# 711
ЖуПетров7за снимките на Величествения ни султан и За незабравимия Бали бей превода е за теб /на първо място/:
 ихримах и Хюрем:
Михримах: Мамо колко добре изглеждате! Да не ми Фирузе вече да я няма?
Хюрем: Бях ти казала от  този проблем да стоиш настрана.
Михримах: Трудно се сдържам
Хюрем: Спокойна бъди.
Михримах : Добре.
Хюрем: баща ти дошъл не дошъл ще отидеш при него .Сигурно се е изтормозил
Михримах: И аз.

Хафифе хатун: Моя султанке
Хюрем: Госпожо Хафифе?!
Хафифе: Някой докуменит трябва да се разгледат.
Хюрем: какви са те?
Хюфифе: За омъжването на Нигяр.
Михримах: За кого ще се омъжи Нигяр?
Хафиеф: За еснаф от Одрин.Положението му е добро
Михримах:: колко ще тъжи пашата?!

Хюрем: Няма ли както е по обичай някой от сарая?
Хафифе: Има един  по – подходящ , но за това не желаем да стига до ушите на Султана ,както и снощните събития
Хюрем: Какво е имало снощи?!
Хафифе: Фирузе хатен…….
Хюрем: какво е станало с Фирузе?

Хафифе: Простете ми султанке ,но аз отстоявам правата и за всеки със справедливост .
Михримах: колко специална била Госпожицата Фирузе.
Хюрем: Михримах отиди в стаята си.
Михримах: мамо……

Хюрем: Че кой ти пречи да изпълняваш задълженията си? От самото ти идване е това е твое право?
Но каква справедливост?!
Когато аз дойдох в този сарай бях сама .Никой не ме защити .И знаеш ли колко наказания понесох , знаеш ли колко пъти се връщах от смъртта.Заточиха ме.
Безжалостно , жестоко се отнесоха с мен Хатидже султан , Ибрахм , покойната Валиде султан , Махидрена – всички.А сега Фирузе всички я пазят .Подиграхте се.Като змия я пъхнахте в покойте ми. Това ли е справедливост Хафифе хатун? Това ли е?
Хайде тях ги разбирам. Всеки  от страх, го знам. Но ти защо се срещу мен?
Главната ковчежничка !?Защо си ми враг? . Аз съм законната съпруга на султана . На империята 5 деца дадох.

Хафифе: Простете султанке , каква вражда? Само почит и ако нещосъм сгрешила моля да ми простите.

Хюрем: Аз искам задължението си да изпълняваш .Не искам да извършиш нещо от което да се срамуваш.Само справедливост към мен.

# 712
  • В центъра на България

ÇEKME KARDEŞİM

10 Kasım 2012

Kenan İmirzalıoğlu’yla başrolleri paylaştığı ‘Karadayı’ dizisinde ‘Hakime Feride’yi canlandıran Bergüzar Korel, önceki gün oğlu Ali ve annesiyle İstinye Park’taydı.

Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan oyuncu, “Daha fazla çekmeyin” diyerek soruları geçiştirdi.

SEÇKİN ŞENVARDAR

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/11/10/HaberDetay/1624553/CEKME_KARDESIM

# 713
  • В центъра на България

Padişah meşgul

Kasım 10, 2012
Bergüzar Korel, oğlu Ali ve annesiyle birlikte İstinye Park'ta görüntülendi.

натисни за да видиш още подробности

# 714
Бабчи     bouquet

Али, Берг и Хюля са били в Истиние парк, но Берг е казала на репортерите да не снимат повече.

От другия вестник- Берг е имала свободен ден и го е посветила целия на Али. След като са хапнали, го е завела в детския парк. Снимането от страна на репортерите я е подразнило и е казалая: "Това е достатъчно, не снимайте повече!" След това е отговорила на репортерските въпроси с думите: "Халит има снимки. После излиза така че все едно съм дала интервю. Оставете, да не говорим!"

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 08:41 от varna72

# 715
  • В центъра на България
Varna72 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 716

Това момче ще играе Орхан, брата на Махир, който ще се върне от армията. Пълна противоположност на Махир като характер.

Явно и с него ще бере ядове Махир.

# 717
Бабчи,Варна отново ни зарадвахте!Приятни почивни дни!!

# 718

Привет!

Благодаря на момичетата за Али и Берг!   bouquet  bouquet Hug Hug
Голям сладунко е!

Пожелавам ви слънце и хубави почивни дни на всички! Hug

# 719
Много изкушения около Халит... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт