Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да въведем пюре на бебе и какви са нормалните реакции?
Кога обикновено продължава жълтеницата при бебетата и какво трябва да направи майката?
Какво може да се приема след прием на антибиотици, освен пробиотик?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да въведем пюре на бебе и какви са нормалните реакции?
Пюрето трябва да се въвежда постепенно, като започнете с 1-2 супени лъжици и увеличавате количеството постепенно. Въвеждането на нови храни трябва да става до обяд, за да се следи за възможни реакции. Често срещаните реакции включват повръщане след хранене или промяна в консистенцията на изпражненията.
-
Кога обикновено продължава жълтеницата при бебетата и какво трябва да направи майката?
-
Какво може да се приема след прием на антибиотици, освен пробиотик?
-
Как мога да лекувам настинка и подсичане при бебето?
-
Как мога да почистя лицето на бебето от лилавото оцветяване след използване на Пиоктанин?
Всъщност от пролетта не съм давала, защото излизахме много на слънце. Сега обаче педиатърът ни посъветва пак да почвам да давам по 1 капка Вигантол, но забравям да купя. Рибено масло какво? Ескимо знам само аз.