За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 34

• 29 546
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Деска, вероятно е така. Ама пък замислих се за моя случай... Аз  не мога да лежа, не мога да седя..., но пък ходя като кон, нося също.
духи, благодаря!
тиквичке, не е спаднала Т от "Панадол"-а толкова бързо мисля аз. По-скоро дошло е време да спада и е стечение на обстоятелствата. А иначе да, потта бързо охлажда.

# 376
  • Burgas, Bulgaria
с ангина и ларингит е малката , а бати с бронхит - и двамата на АБ , тя на Аугментин , той на Сумамед - направо не ми се говори .... много ми е криво за малката , много .....викат ни след два дни  на преглед пак ,за да я преслушат ....

# 377
Помислих си, защото спомена пресипнал глас... Много ми е мъчно, че толкова малко бебенце е подложено на такова изпитание. Предполагам каква мъка ти е. Стискам палци бързичко да се оправят и двете ти дечица.

# 378
Как се даваше нурофена, през 8 часа ли?А ако през това време се наложи панадол, през колко време?

Пред 4 часа се редуват Нурофен за деца и Панадол бебе.
Например:

8.00 часа - Нурофен
12.00 часа - Панадол
16.00 часа - Нурофен
20.00 часа - Панадол и пр.

Този ред се запазва още един ден, след отшумяване на симптоматиката.

# 379
Моя убавец изгриза гумените копчета на една играчка.  ooooh! Не се притесних, защото си мисля, че ще ги изхвърли с акото.  newsm78 И все пак има ли нещо, за което да се притеснявам и да следя?

# 380
  • София
Ако са гъвкави копчетата, не бих се притеснявала. Зависи и от големината де.

# 381
момичета някой знаели продават ли се предпазители за рамките на дървени кошари? Моята хубавица ми огриза дървената рамка на предната решетка, и се чудя какво мога да сложа или закупя. Ровя се из нета нищо не намирам. Помагайте, ако някой знае как се казва това нещо което предпазва или има линка където се продава..  Hug

# 382
  • Шумен
И аз се бях видяла в чудо в този период на гризане. И двете легла за със следи от зъби, бях ги кръстила "Бобърчетата на мама"  Laughing Голямо гризане падна близо месец, не ми беше хрумвало да търся подобни предпазители, разсъждавах обаче така - ако не леглата нещо друго ще намерят да гризат като им е скучно затова се стремях да ги забаламосвам постоянно с нещо  Peace

# 383
то забаламосването е едно на ръка, следите от зъбчета също, но вече рамката е изядена на места. Laughing иска ми се да сложа нещо за да има мир и да си гризе колкото иска, без да се притеснявам да отчупи по голямо парче, дървена стружка.  Confused

# 384
  • Шумен
Моите не гризаха само на едно място, а наред по таблите и решетките има следи от зъби. Точно от тези стружки и аз много се притеснявах добре че мина този период относително бързо.

# 385
Три часа и половина по- късно, вече едното гумено копче е изакано  Mr. Green Чакам продължение.

# 386
  • Шумен
Браво на вас, бебетата са бързи  Grinning. Аз треперах 7 дни миналата седмица да чакам стотинката, деня в който щях да настоявам за контролна снимка я намерих в гърнето  Laughing

# 387
А те бебета са много бързи Simple Smile
Моята госпожица като хапне пюре, максимум до 2 часа е в памперса  Crazy направо транзит минава.
Като са големи ихапват вече всичко - е по-разлчна перисталтиката...

# 388
  • Пловдив
Ето това съм виждала в един сайт за кошарите- http://bebelandia.bg/product/5789/prince-lionheart-chesalka-za-d … ko-krevatche.html .Не знам дали ще свърши работа.

# 389
Адреналиновите капки имат ли някакво лечебно действие или са само за отпушване на носа?

Предварително благодаря за отговорите!:)

Общи условия

Активация на акаунт