За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 34

• 29 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Велвет, колд-крема на Мустела, много е добър  Peace

ЯреMr. Green помислила съм си го и това, ама тогава нямаше да му се белят дланите.

Мимито, не знам, не мисля, той е доста мургав, няма алергии и светла кожа, за да е предразположен. Ще започна да му мажа цялото тяло с хидратиращ лосион, да видим.

# 556
  • София
Понеже вече захладня искам да ви попитам използвате ли някакви специални кремчета за лицата на бебчетата ви, защото аз досега я мажех с олиото за тяло, а някъде прочетох, че била нужна специална грижа за лицето. Ако е вярно можете ли да ми препоръчате нещо Peace

Аз ползвам на "Нивеа" - Защитен крем против вятър и студено време  Simple Smile

# 557

begbie, не бързай със заключенията и даването на нещо. Първо кажи бебето кърмено ли е или е на АМ? Каква е консистенцията на акото? Бебе да ака 5-6 пъти е съвсем нормално, а свиването и неспокойствието са колики  Peace
бебето е на смесено хранене ( имаме 1-2 хранения с АМ), а 5-6 пъти се изака само през нощта, през деня продължава..но сега не е акал от сутринта, така че се надявам да отминава.
Искам и друго д апопитам- каква вода ползвате. Тук във Варна водата е варовита и затова винаги сме с бутилирана. По принцип взимаме на Девин с розов етикет и я преварявам за малкия за АМ-то, но сега виждам че последната е минерална на Банкя - това може ли да е дало отражение?

# 558
Не, не мисля. Розов Девин е ок и няма нужда от преваряване.
Иначе за разстройство - Ентерол на прахче. Но не мисля, че при вас се касае за такова. Трябва да е много начесто и да е съвсем воднисто.

# 559
  • в огледалото на живота
Понеже вече захладня искам да ви попитам използвате ли някакви специални кремчета за лицата на бебчетата ви, защото аз досега я мажех с олиото за тяло, а някъде прочетох, че била нужна специална грижа за лицето. Ако е вярно можете ли да ми препоръчате нещо Peace

Аз ползвам на "Нивеа" - Защитен крем против вятър и студено време  Simple Smile
И аз  Peace
Много съм доволна,създава добър предпазен и защитен филм на лицето.
Ето този:

# 560
  • Варна
begbie, можеш да дадеш пробиотик, примерно Биогайа капки, ще помогне и за коликите.

# 561
  • на последния етаж
Аз ползвам този. Бочко и Авен също не са лоши.

# 562
  • София
Блонди, заведи го на лекар.
Аз имам студове алергия, но обикновено само дланите и пръстите ме сърбят, болят и т.н.
Същото е положението и с едното ми ходило.

Велвет, аз съм използвала Нивеа (за каката) и останах доволна.

# 563
  • София
Искам и друго д апопитам- каква вода ползвате. Тук във Варна водата е варовита и затова винаги сме с бутилирана. По принцип взимаме на Девин с розов етикет и я преварявам за малкия за АМ-то, но сега виждам че последната е минерална на Банкя - това може ли да е дало отражение?

Блонди ти е казала за розовия "Девин", а по принцип на деца се дава изворна вода (не минерална и не трапезна). В никакъв случай не се преварява, защото силно се повишава минерализацията. Аз лично преварявам обикновена чешмяна вода и не сме имали проблеми  Peace В редките случаи, когато нямам изстудена преварена вода за разреждане, използвам изворната на "Девин" Peace

# 564
  • в огледалото на живота
AnMary ,аз също съм така.... Confused
Особенно ако постоя малко повече навън в студено време крайниците ми се вдървяват и болят много.Случвало се е и да се лющи кожата но горния епидермис,не по дланта.
Тази емулсия много ми помагаше :
Скрит текст:

# 565
Аз пък смятам козметиката на Нивеа за една от най-калпавите  Tired Нея и Джонсън никога не купувам.  Rolling Eyes

# 566
  • София
Аз пък смятам козметиката на Нивеа за една от най-калпавите  Tired Нея и Джонсън никога не купувам.  Rolling Eyes
И аз не купувам Джонсън.
Трябваше обаче да уточня, че щерката беше голяма когато и взех крема на Нивеа. Е, колко голяма... към 3-4г може би.

devi4ca, ще потърся нещо. Малко да се застуди и започват зверски да ме болят и сърбят пръстите на ръцете.

# 567
  • София
Аз лично винаги изпробвам всичко първо върху себе си, защото съм алергична към доста марки, ако ми понесе - слагам и на детето  Simple Smile "Нивеа" ми подейства доста добре, а от "Чико" не съм много доволна  Tired Имам мострички на "Топфер" (извинявам се, ако не се пише така  Embarassed), но са все слънцезащитни, ще ги опитаме лятото  Simple Smile

# 568
  • София

И аз така мисля.

Ползвам продукти на Мадара за децата. Тези двата: 1, 2.

# 569
Аз съм със студова алергия и ми помага единствено стоенето у дома. Нито кремове, нито ръкавици, нищо не помага. Ръцете  ми са като рязани със нож и сбръчкана кожа  като на столетник. Така е до май. Голяма гадост. Мога да ходя по гащи в студа и да нямам проблем с кожата на тялото, но не мога да предпазя ръцете си.

Общи условия

Активация на акаунт