За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 34

• 29 544
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
За влажността и аз четох, че трябва да е между 50% и 70%.
Ние също бяхме с гадна задна хрема почти месец. В началото си мислех, че е някакъв вирус и по съвет на педито смених няколко вида капки, докато се усетим, че най-вероятно проблемът е от сухия въздух. Пробвах с купички вода върху радиатора, с мокри кърпи, но нищо не помагаше. Купих влагомер и се оказа, че влажността варира между 50 и 55%. След това взех овлажнител с йонизатор на Ланаформ и от тогава да чукна на дърво спим като къпани. Ноооо при влажност около и над 70%. Явно при всяко дете е различно.

# 256
Здравейте,от няколко дни сме с болки вушите и хрема и капем Бивацин в носа и отипакс в ушите.Възможно ли е от тях акото да почернее?Някой да има подобни наблюденя ?

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 11:34 от AnMary

# 257
Суметролима не беше ли химиотерапевтик? Доколкото знам при химиотерапевтиците няма значение как се дава пробиотика.

# 258
Решихме да вземем овлажнител,някой може ли да ми каже какъв е по-добре да вземем?С топла,или студена пара?
Виж в тази тема,може да ти е от полза:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174561.330

Благодаря,изчетох я,как не се сетих да търся там  Embarassed,наистина много полезна тема.От изчетеното стигнах до извода,че няма да купувам,ще си купиме хидромер за да видя дали има нужда.Все пак никога преди да тръгне на ясла не е имал такава хрема,май проблема не е в нас newsm78.

# 259
Суметролима не беше ли химиотерапевтик? Доколкото знам при химиотерапевтиците няма значение как се дава пробиотика.

Да, няма никакво значение.

# 260
А какъв пробиотик да купя? Биогая ми казаха, че съдържала пробиотици, които ги има в кърмата и след като кърмя няма смисъл от тях, други трябва да търся  newsm78

# 261
  • в огледалото на живота
А какъв пробиотик да купя? Биогая ми казаха, че съдържала пробиотици, които ги има в кърмата и след като кърмя няма смисъл от тях, други трябва да търся  newsm78
Можеш да разтваряш сашета във водата.
Аз съм давала от тези:
Скрит текст:

# 262
Можеш да разтваряш сашета във водата.
Аз съм давала от тези:
Скрит текст:

И аз съм давала от тези,но при последното боледуване давах Линекс бейби.

# 263
И аз съм давала от тези,но при последното боледуване давах Линекс бейби.
И аз съм давала от двата цитирани и не съм забелязала разлика, така че сама реши кой да вземеш Peace

# 264
  • Berlin
Малкият нещо прокашля. Какво мога да му дам сега?  newsm78 Нещо чай, хомеопатия? В петък беше с температура, сега да не продължи с кашлица. Thinking
Хем в момента давам вит. Ц и Изопринозин, ама май не го пазят.

# 265
  • в огледалото на живота
Малкият нещо прокашля. Какво мога да му дам сега?  newsm78 Нещо чай, хомеопатия? В петък беше с температура, сега да не продължи с кашлица. Thinking
Хем в момента давам вит. Ц и Изопринозин, ама май не го пазят.
Инфлуцид.
При описаното от теб.

# 266
Решихме да вземем овлажнител,някой може ли да ми каже какъв е по-добре да вземем?С топла,или студена пара?
Виж в тази тема,може да ти е от полза:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174561.330

Цитат
АКо имаш уред за готвене на пара, ползвай него като овлажнител Върши прекрасна работа.  
Съгласна съм,обаче как да готвиш в спалнята?
Предполагам момичето иска да го ползват там където се спи.

Simple Smile аз имам уред за притопляне на детска храна и върши чудесна работа.Нещо като уреда за готвене ,но не готвиш в спалнята  Wink

Кой я кара да готви в спалнята?
Просто сипва чиста вода и го включва в спалнята. Какъв е проблема? Защо трябва да готви?

Само давам идея как нещо да влезе в употреба, ако го има. Ако и седават 100 лв за нещо същото... да дава Simple Smile

# 267
  • Шумен
Отдавна не съм се включвала тук, тази вечер се замислих как да си опазя децата от новия вирус който отново идва от баща им. На обяд му дращеше само гърлото а вечерта вече отпадна. Него го натиснах да се почва с Инфлуцид и витамин С, орехи с мед му забърках пък дано му се размине леко този път. Преди малко повече от месец пак той донесе вируса вкъщи, само Валя го изкара много леко (дори не съм сигурна че изобщо го кара) беше само за ден малко кисела така почна и при Миша, но тя стигна до АБ. Не ни се размина и на двама ни с мъжо АБ (много бързо се влошихме). Сега наблягам на лимоните, витамин С и Инфлуцид, но дали е достатъчно  newsm78 Ходят си на градина и двете, силно се надявам да ги подмине този път  Praynig

# 268
Е те мъжете малко сопол да им текне и лягат и умират  Laughing Туй хич не го смятам за достоверност  Crazy
А това, че пръв го е изкарал, не значи, че той го е донесъл. Може да са хлапетата, а той пръв да се е "тръшнал".
Клеева тинктура давам аз. Повече течности - чай, фреш. Горещи бани вечер или поне само за крачетата гореща вода със сол.

# 269
  • Пловдив
Бебето ми е на 6м. Мога ли да го изведа на терасата,когато навън вали?

Общи условия

Активация на акаунт