Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 928
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Да попитам информативно...поръчах на 27.05, в профила пише обработено и доставка от 3 до 5 работни дни, в сайта на Спиди нищо не излиза по номера...да се притеснявам ли, да им звъня ли ? То не че съм платила, но все пак...
Не се притеснявай, най - вероятно ще пристигне утре. Peace

# 226
  • София-Младост
Да попитам информативно...поръчах на 27.05, в профила пише обработено и доставка от 3 до 5 работни дни, в сайта на Спиди нищо не излиза по номера...да се притеснявам ли, да им звъня ли ? То не че съм платила, но все пак...
Е дано не е утре, защото съм си дала офис адреса, като им писах допълнително доставката да е в работен ден... Спиди звънят ли предварително или направо скачмаг на адреса?

# 227
  • София
Първо - не обръщат внимание на допълнителните указания (най-вероятно от сайта не ги предават на куриерската фирма) и второ - обикновено Спийди пращат смс сутринта в деня на доставката, дават и телефон за обратна връзка, в случай, че клиентът желае да отложи доставката. Веднъж ми се наложи да отложа, беше живо чудо да се свържа с тях.

# 228
  • София-Младост
Първо - не обръщат внимание на допълнителните указания (най-вероятно от сайта не ги предават на куриерската фирма) и второ - обикновено Спийди пращат смс сутринта в деня на доставката, дават и телефон за обратна връзка, в случай, че клиентът желае да отложи доставката. Веднъж ми се наложи да отложа, беше живо чудо да се свържа с тях.
А принципно чак в деня на доставка ли излиза инфо за пратката?

# 229
  • София
Инфо от сайта така и не съм дочаквала, куриерът направо цъфва на вратата ми Simple Smile
Много е възможно и утре да се засилят да я доставят, което е кофти, ако си дала адрес за делнични дни, но можеш да я отложиш за понеделник или да се разбереш да ти я донесат вкъщи, ако са сговорчиви и нямат много доставки.

# 230
  • София
Здравейте, случайно попаднах на сайта и какво беше учудването ми, че любимия ми парфюм е наличен. А знам, че не се произвежда от години. Според вас, има ли шанс парфюма да е ок? 

# 231
  • София
Кой е парфюмът?

# 232
  • Варна
Е дано не е утре, защото съм си дала офис адреса, като им писах допълнително доставката да е в работен ден... Спиди звънят ли предварително или направо скачмаг на адреса?
Сутрин изпращат смс, че имаш доставка, преди да дойдат на адреса звънят по телефона.

# 233
# 234
# 235
  • София-Младост
Мдаа, така и стана рано -рано получих смс за доставка:)

# 236
  • София-Лагера
Пуснах поръчка с 3 броя тестери.
Имам няколко поръчки до сега,и съм доволна.
Дано и сега всичко е наред.

# 237
Моля, някой ако има излишен код за отстъпка да ми го изпрати на лични.Благодаря предварително!

# 238
  • Там Някъде
По темата, имам няколко поръчки от сайта, парфюми и козметика, съмнения съм имала, предвид прочетеното в темата и в нета за сайта, за мое щастие всичко винаги е било наред с продуктите, добре опаковани, в срок и оригинални.
И аз ще помоля ако някой има излишен код за отстъпка, да ми го прати на лични, благодаря предварително.  Praynig

# 239
  • София-Лагера
Днес си получих тестерите.2 бр Салваторе за мъжът ми -уникални.
За мен Ланвин http://www.enzo.bg/lanvin/arpege-pour-femme-parfjumna-voda-za-zheni/
Teжък ,силен и много траен аромат за моята душа. Laughing
След 30 минути става по лек ,но пак ми е силен.Заминава за подарък .
Доволна съм и от трите тестера.

Код за отстъпка от къде да си взема?Ще пускам нова поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт