Пазаруване от enzo.bg (4)

• 132 953
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • СОФИЯ
Ако установя, че не е същия, мога ли да го върна?
Внимавай при отварянето да не скъсаш целофана. Даже преди да го отвориш огледай добре опаковката. Може да го върнеш, но процедурата е пипкава.

Благодаря.

# 631
  • СОФИЯ
Нещо не мога да си проверя пратката.....
Вкарвам товарителницата и нищо не излиза..... днес е четвъртия ден от поръчката  Rolling Eyes
http://www.speedy.bg/begin.php?nccharset=120D6A8B&shipmentNu … CcRIKgBcPSrTy0%3D

# 632
Това с проверяването на пратката си е пълна измишльотина според мен...и при мен не се получи!Щом е 4рти ден,значи ти остават още 2-3 чакана(надявам се да греша и да пристигне по-скоро) Simple Smile

# 633
Нещо не мога да си проверя пратката.....
Вкарвам товарителницата и нищо не излиза..... днес е четвъртия ден от поръчката  Rolling Eyes
http://www.speedy.bg/begin.php?nccharset=120D6A8B&shipmentNu … CcRIKgBcPSrTy0%3D
Сега, различно е дата от поръчка и дата на обработена поръчка. При мен когато получа мейл, че поръчката е обработена и номер на товарителница, проследяването става след като пратката е на територията на България. Обикновено като получа мейл с номер товарителница, проследяването го виждам след ден-два, като първа точка е Видин(нормално, на границата по посока Чехия)  Peace

# 634
  • СОФИЯ
Номера на товарителницата го получих вчера вечерта, значи от вчера трябва да броя 5 дни, така ли? Не за друго, но защото съм дала адреса на офиса, тъй като само не спя там  Joy

# 635
Номера на товарителницата го получих вчера вечерта, значи от вчера трябва да броя 5 дни, така ли? Не за друго, но защото съм дала адреса на офиса, тъй като само не спя там  Joy
Не знам какво броите. Хората са написали от 5 до 7 дена!! Като мейла с товарителницата сте го получили вчера, то утре ще виждате вече пратката при проследяване. И това, че сте дали офис на Спиди няма нищо притеснително- ден преди да дойде пратката ще получите смс, че на следващия ден ще имате пратка. На сутринта втори смс, че пратката е в офиса и колко дължите.
 Не знам ако пазарувате от чуждестранен сайт какво ще правите  Mr. Green

# 636
  • София
Ми с чуждестранните е даже по-лесно според мен!

Този номер на товарителница при мен никога не е работел. Дори деня преди да ми доставят продукта. Чакам си СМС-а от Спийди и разбирам кога ще получа. Последните пъти много бързо съм получавала всичко- 3-4 дни.

# 637
За последните 3 месеца имам около 20 поръчки и проблем с проследяването съм нямала!

# 638
  • София
За последните 3 месеца имам около 20 поръчки и проблем с проследяването съм нямала!

Радвам се за тебе  Laughing Аз съм им писала имейли на Ензо и дори те не могат да ми отговорят с точност и казват горе-долу къде е пратката може би  Joy Joy

# 639

Радвам се за тебе  Laughing Аз съм им писала имейли на Ензо и дори те не могат да ми отговорят с точност и казват горе-долу къде е пратката може би  Joy Joy
След като се обработи и се прати мейл с товарителница, проследяването го виждам след ден-два, когато е на територията на Бг. Не знам защо се притеснявате. Като цяло са много отзивчиви, скоро ги помолих подаръкът тестер на аромат да бъде еди си кой, а не от изброените от падащото меню- съгласиха се. Спирала съм на 2 пъти пратка, просто съм се сещала, че искам още нещо, а да не плащам 2 доставки- веднага са замразявали поръчката  Peace

# 640
  • София
Аз също съм доволна и съм го написала. Но проследяването не работи при мен. Едното няма общо с другото.

След като се обработи и се прати мейл с товарителница, проследяването го виждам след ден-два, когато е на територията на Бг.

Освен това като пратят номера на товарителницата, най-често след 1 до 2 работни дни получавам смс-а от спийди и после вече не проверявам. Може тогава вече да се появява информацията и просто да имам късмет с много бърза доставка.

# 641
  • Варна
И моите последни поръчки пристигнаха за 2 дни Tired преди се бавеха по цяла седмица Wink

# 642
  • СОФИЯ
Не знам какво броите. Хората са написали от 5 до 7 дена!! Като мейла с товарителницата сте го получили вчера, то утре ще виждате вече пратката при проследяване. И това, че сте дали офис на Спиди няма нищо притеснително- ден преди да дойде пратката ще получите смс, че на следващия ден ще имате пратка. На сутринта втори смс, че пратката е в офиса и колко дължите.

Ми линка не работи, това е положението, а телефон не съм оставяла.....ето защо попитах. За първи път поръчвам нещо от Интернет и не съм наясно с много неща   Rolling Eyes

# 643

Ми линка не работи, това е положението, а телефон не съм оставяла.....ето защо попитах. За първи път поръчвам нещо от Интернет и не съм наясно с много неща   Rolling Eyes

http://www.speedy.bg/begin.php?page=web_Tracking - въведи си тук номера на товарителницата.

# 644
  • СОФИЯ

http://www.speedy.bg/begin.php?page=web_Tracking - въведи си тук номера на товарителницата.

Не излиза информация  newsm78
http://www.speedy.bg/begin.php?nccharset=110D6884&shipmentNu … OjylTqmnhO-eFc%3D

Общи условия

Активация на акаунт