VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 896
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 135
Много харесвам Юлиан и не искам той да си ходи.От двете грации не съм сигурна коя ще ми липсва повече ... значи все ми е тая  Mr. Green

В началото и аз бях против тормоза над Къци.Или по-скоро от начина ,по който се държаха останалите.Просто не отиваше на големи мъже да се държат като бясни хлапета.Но сега Къци адски ме дразни.Първо със страховете му за похищение след края на ВБ от страна на Златка  Shocked После наистина нестихващите му претенции и мрънкяници.А и да намериш съмишленици единствено в лицето на ВНЛ .... е няма що  ooooh!
Ако Юлиан си отиде тази вечер ,в къщата ще настъпи анархията на Къци . Хайде няма нужда  Stop

# 136
Добро утро и благодаря за новата тема на Мамето   bouquet

Вчера направо се изложиха, цял ден двора гледахме, а снощи май е имало купон  Joy
и Мариянка се е изнесла да спи в апартамента.

Къщата е протекла като лейка отвсякъде, да не вземат да ги евакуират сега съквартирантите  Simple Smile

Последен бисер от Златка-корен квадратен от 9 е 81  hahaha
Joy Орлин: да, така е  #Crazy

Златка от сутринта всеячески се опитва да привлече внимание, първо се разхожда и танцува по гащи пред Фънки и Орлин, а токущо  Биг Брадър пусна песен и тя танцува около тях, върху дивана и разбира се резнаха картината  #2gunfire

# 137
Харесвам Юлиан и искам да остане. Къци мисля, че трудно се търпи въпреки възпитатието му  Mr. Green

# 138
  • софия
Абе ще се светнете вие Къци какво недоразумение е  Mr. Green

# 139
Гласувах за Юлиан
и за Трите

# 140
Смятам, че Златка си заминава довечера, следващия път дано е Къци. Мен Юлиан не ме дразни, нека даже се заяжда повече с Къци и Мариана, за да е по-интересно.

# 141
  • София
искам Златка или Юлиан да си ходи довечера  Sunglasses

# 142
Много харесвам Юлиан и не искам той да си ходи.От двете грации не съм сигурна коя ще ми липсва повече ... значи все ми е тая  Mr. Green

В началото и аз бях против тормоза над Къци.Или по-скоро от начина ,по който се държаха останалите.Просто не отиваше на големи мъже да се държат като бясни хлапета.Но сега Къци адски ме дразни.Първо със страховете му за похищение след края на ВБ от страна на Златка  Shocked После наистина нестихващите му претенции и мрънкяници.А и да намериш съмишленици единствено в лицето на ВНЛ .... е няма що  ooooh!
Ако Юлиан си отиде тази вечер ,в къщата ще настъпи анархията на Къци . Хайде няма нужда  Stop
Харесвам Юлиан и искам да остане. Къци мисля, че трудно се търпи въпреки възпитатието му  Mr. Green

Любопитно е какво точно "харесвате" и "много харесвате" в Юлиян ?

Това, че има някаква обща култура и разказва разни случки от време
на време ли? Изведнъж всички го набедихте за супер интелигентен,
понеже сте гледали участието му в другото предаване, но в ББ е странното,
че той НЕ ПОКАЗВА същите знания. Дори, ако се върнем към малкото му участия
в мисии с въпроси, ще видим, че Орлин, Къци, Никол, Николай и Люси участват
по-активно от него и също знаеха доста отговори. Peace
Друго какво има за харесване в него, ако отпадне тази негова уж голяма интелигентност?

# 143
И аз мисля, че Златка ще си тръгне тази вечер, но предпочитам Никол да излелзе

# 144

newsm10

Маме, мерси за темата   bouquet

Нещо много скучен взе да ми става Брадъра. До преди седмица си го гледах с интерес въпреки всичко, ама напоследък гледаме само на Къцулин мърморенето и на ВНЛ брътвежите. Дано утре се раздвижат малко покрай лайфа и покрай Дилов-син. Макар че не очаквам и от него да може да направи някакви чудеса.......

Eeee..днес в къщата цареше мир и приятни разговори. Всички се разбират много добре с тризначките, но тези неща не ги дават във вечерните издания по НОВА. Crossing Arms

Mari_mar, тези дни съм зарязала и живото излъчване. Ами то ми омръзна само двора да гледам или как си отварят устите без звук... Пък и нещо се демотивирах тотално да следя, като чета/слушам хората как се радват на някакви за мен видни недоразумения (като Къци) и спорят за очевадно натрапени от продуцентите неща (като простата Златка е проста, но да я обичаме заради добрата й душа или да я заклеймим като вулгарна жена)... Покрай тези тъпотии в къщата останаха хора, за които почти нищо не разбрахме/видяхме/коментирахме. Една част от съквартирантите си стоят в миманса, сценаристите ни ги изкарават за по някоя сцена от време на време, колкото да не е без хич и после пак ги изпращат в забвение... Тъпа история...

Бианка, и аз вчера попаднах на този сериал... Много харесвам Кадурин, Вергов и Янорова, ама и те ми дойдоха малко в повече. Пренасити ми се окото с тях, трябваше може би една идея по-дълга пауза да дадат от предния сериал с тяхно участие...

# 145

В какво точно се състои това недоразумение Къци?

# 146
  • Русе/София
1.Златка
2. триглавата ламя

# 147
  • Пловдив
Fan, ще ти кажа какво му харесвам. Първо е висок мъж, ми ... леко са ми слабост. Но най-вече е забавен, смешен е - голям мъж да се държи като дъщеря ми, да се цупи и тропа с краче е смешно. Аз и на моята ѝ се смея като прави така. Но виж ако ми мрънка нонстоп рискува да отнесе шамар (образно казано). Номера, крясъци и буйства понасям с насмешка от големи хора. Обаче мрънкотенето ме вади от кожата, независимо от кого идва.
Та предпочитанията ми към Юли са на принципа „да изберем по-малкото зло“. Интересен е човека, просто е интересен. Ако Къци нямаше, кой да го подиграва щеше да ги побърка за отрицателно време. Сега е зает  да се жалва, но няма ли го „врага“ ще се почувства силен и стойте та гледайте тогава.

# 148
  • Във въображаемия ми свят
Запис

# 149
Гласувах за Никол ,колкото и да ми е симпатична и Бони

Общи условия

Активация на акаунт