VIP Brother България - 4 сезон - 7 тема

• 103 906
  • 3 047
  •   1
Отговори
# 165
Jadet, не щеш ли Къци си е избрал да не им прави кефа и да си излезе сам
и много правилно. Simple Smile

Няколко дни го обсъждате, че бил се сърдел, защото се чувствал некомфортно
в ролята по начин режисиран от Юлиян, който не го знаем какъв е бил.

Юлиян отказа няколко мисии с цел да не се изложи и да не се чувства персоната
му некомфортно в тях, но никаква реакция от никого.
Shocked
В други направо си маркираше участието - не пя в едната, а уж бил велик
оперен певец, в другата пък с тортите по главата уж бил голям интелигент
и знаел всички въпроси, пък се пазеше да не се изцапа и не участва.
В мисии с обличане на дрехи пък изобщо не се включва, пак с цел да не
изглежда смешен в очите на зрителите. И пак - никаква реакция или
персонална глоба от ББ, всичко му се позволява, но защо?
Нали уж всички са влязли като пълноправни членове в тази къща?

# 166
  • гр.София
Jadet, не щеш ли Къци си е избрал да не им прави кефа и да си излезе сам
и много правилно. Simple Smile

Няколко дни го обсъждате, че бил се сърдел, защото се чувствал некомфортно
в ролята по начин режисиран от Юлиян, който не го знаем какъв е бил.

Юлиян отказа няколко мисии с цел да не се изложи и да не се чувства персоната
му некомфортно в тях, но никаква реакция от никого.
Shocked
В други направо си маркираше участието - не пя в едната, а уж бил велик
оперен певец, в другата пък с тортите по главата уж бил голям интелигент
и знаел всички въпроси, пък се пазеше да не се изцапа и не участва.
В мисии с обличане на дрехи пък изобщо не се включва, пак с цел да не
изглежда смешен в очите на зрителите. И пак - никаква реакция или
персонална глоба от ББ, всичко му се позволява, но защо?
Нали уж всички са влязли като пълноправни членове в тази къща?
+1 newsm10

# 167
  • И тук,и там
Ами има топки отказва.Къци като се чувстваше не-комфортно,защо нямаше смелост да откаже и той мислията?

# 168
Аз не харесвам Юлиан, хич даже. Поведението му е повече от срамно и неприятно за човек на неговите години и с неговото положение

Обаче ако той си тръгне,мрънкалото Къци съвсем ще се вземе на сериозно и тогава ще се самозабрави
С риск да ме  разпердушините ще кажа ,че Къци с поведението си  предразполага подобен род подигравки
И Орлин не пие и не пуши,държи се възпитано,но защо той не е подложен на такива неща
Защото не е досаден ,не е претенциозен ,не е мрънкало
Много от пишещите тук защитават Къци ,но я си представете да ви е в  къщи ,където сигурна съм претенциите му  и мрънкането му ще бъдат в пъти повече

# 169
  • София

На мен тризначките не са ми неприятни, даже ги намирам за добри момичета,не визирам умствени качества.Винаги си представям как майка им ги е изгледала сама и колко и е било трудно.Те май имаха и брат? Simple Smile

Че и още една сестра даже.

С оглед на отрицателния вот, мисля, че ЮК ще си тръгне довечера.

# 170
Fan,а аз не мога да разбера какво харесваш на Къци?Аз харесвам Юлиан от самото начало.-за разлика от Къцко.Юлиан е ерудиран,с него може да се разбере човек,докато с Къци -не."Великият"шоу-мен е егоист,с голямо самочувствие (според мен без покритие ).При него нищо не е случайно.Прави коалиции да го защитят,а в същото време когато поръчват храната за седмицата си прави каквото иска-важното е да има за него ядки,плодове и рибка,а другите да ядат хляб и сол.И накрая изтрещя от това,че Юлиан е режисьор,а него не го оцениха.Къцко е мишок и винаги е бил такъв.Юли е мъж,верно и той не е идеален,но е много класи над Кръстьо. Peace
Къде го този ерудиран мъж, дето в една мисия не го видях да блесне с нещо
повече от другите, а всички пишете за него колко бил ерудиран?

Юлиян бяга от всички мисии, в които сам преценява, че може да се изложи,
това ли му е мъжкото?

# 171
Патрашкова и сие при Гала......

# 172

Много от пишещите тук защитават Къци ,

Не са много,2-3 са,но след всеки пост срещу Къци са като черна станция и затова ти се струват,че са много Joy

# 173
  • И тук,и там
Fan,а аз не мога да разбера какво харесваш на Къци?Аз харесвам Юлиан от самото начало.-за разлика от Къцко.Юлиан е ерудиран,с него може да се разбере човек,докато с Къци -не."Великият"шоу-мен е егоист,с голямо самочувствие (според мен без покритие ).При него нищо не е случайно.Прави коалиции да го защитят,а в същото време когато поръчват храната за седмицата си прави каквото иска-важното е да има за него ядки,плодове и рибка,а другите да ядат хляб и сол.И накрая изтрещя от това,че Юлиан е режисьор,а него не го оцениха.Къцко е мишок и винаги е бил такъв.Юли е мъж,верно и той не е идеален,но е много класи над Кръстьо. Peace
Къде го този ерудиран мъж, дето в една мисия не го видях да блесне с нещо
повече от другите, а всички пишете за него колко бил ерудиран?

Юлиян бяга от всички мисии, в които сам преценява, че може да се изложи,
това ли му е мъжкото?

Да ерудиран е,колкото и да не изкаш да го признаеш.Да има смелост да ги откаже,той си знае защо.Всеки има различна представа за мъжко държание.Някой мислят,че мръкащия,дребнав Къцко е мъж,други -не.Това е."Разни- хора,разни-идеали" както е казал Алеко.

# 174
  • SF
В момента гледам предаването.
Чистят. Не всички. Някои чистят, някои пушат.
Отключиха им нещата за чистене и всеки си грабна по нещо и тръгна. Близначките казаха, е защо не ни дадете и на нас нещо да чистим.
Фънки им каза "Абе направи така с ръка, махни го  това и си почивай. Кво ще чистиш!"
Фанки си иска китарата.
Камелия разказва какво е сънувала. Садили истински цветя с Юлиян във фитнеса.
Тя има малко гаден за мене глас и трудно я слушам. Поради тази причина се радвам, че режисьорите малко  ни я показват. На всичкото отгоре много се смее, което принципно приемам за нещо положително, но не и в нейния случай. А и малко се смее повече сама на собствените си разкази... Иначе нямам никакво мнение за нея. Никакво мнение + кофти глас.

# 175
  • И тук,и там

Не са много,2-3 са,но след всеки пост срещу Къци са като черна станция и затова ти се струват,че са много Joy
Да,да им завиди човек на хъса и енергията. Joy Joy

# 176
  • На морето!
Честно казано ако трябва да избирам с кого да съм м-у Къци и Юли, ще избера Люси.  Peace

# 177
  • гр.София

Аз не го защитавам, не ми и харесва, но Юлиан повече ме дразни. Simple Smile
Все пак Къци има съпруга, близки и други познати ,които също може би пишат тук. Grinning

# 178
ББ снощи се е намесвал, явно добре са се представили. Mr. Green Викал е Багата в изповедалнята за предупреждение, след като е метнал цветя по главата на Къци. Изобщо Къци е водеща тема в къщата днес. Laughing

# 179
  • София
Патрашкова и сие при Гала......
И пак повтаря едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт