ПЛЕВЕН 152

• 71 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Има един магазин за маркови спортни стоки - пада се точно срещу входа на МОЛ-а, след чейнджбюрата. Иначе има един до бившето кино Освобождение, сега боулинг, и по старата главна 1-2.

# 61
Моля,кажете къде има зоомагазин в който да продават хамстери??????

Или ако някой има бебета хамстери и иска да се отърве от един  Mr. Green

# 62
  • гр.Плевен
В магазина до незаселения МОЛ (Тютюневия), където беше магазина на Кайлъка ресурс за работно облекло. Там имаше много животни.

# 63
Моля,кажете къде има зоомагазин в който да продават хамстери??????

Или ако някой има бебета хамстери и иска да се отърве от един  Mr. Green

В Колекса съм виждала да продават хамстери (комплекса до покрития пазар).

# 64
Записвам се и отивам до правя бъркана пица. Не я харесвам като правене, но пък не ми се меси и чака.

# 65
здравейте момичета. Някой знае ли в каква оптика работи д-р Кривошийска?

# 66

Не знам да работи в оптика, но нека и другите се изкажат.

Аз да попитам, гледали ли сте вече за ботуши? Че мисля скоро време да обикалям с Калина да и търсим ботуши. Обикновено купуваме от Дом на модата, как са там цените тази зима? като знам какви бяха за пролетно-летни обувки, сега очаквам по 60-80лв. за ботуши да са наслагали.

# 67
То вярно, че Дом на книгата стана вече Дом на модата  Laughing
Още не съм купувала ботуши. Едни зимни обувки взех на Калинката от габровския Дайхман в събота. Митко има едни зимни от неуспешна поръчка, от СпортсДирект, преди две години. Дано тази му стават вече  Mr. Green

# 68
Да ви поканя и тук на концерт на Тони Димитрова. Концерта ще се проведе на 26 ноември от 19,00 ч. в Читалище "Съгласие" и е с благотворителна цел за продължаване на плувната и хипотерапията на деца и младежи с увреждания.

# 69
Дикси, уффф, да де, Дом на книгата имах предвид, ама се разбрахме. )

# 70
Работи в оптиката срещу Руския паметник или както там му се казваше, под спортния тотализатор. Но тази, която е на два етажа. Ние сме ходили там на преглед, но не помня в кои дни приемаше, трябва да провериш на място  Peace
Кати, успех  Hug

# 71
Здрасти мацки. )

Аз да споделя отново нещо свързано с моята работа, на който му стане интересно, може да ми драсне ЛС.

Започнах работа по един европейски проект, с партньор от Англия.
Става въпрос за тестването на една нова за БГ система за оценка на нагласите на човек по отношение на работа, помощ за евентуално стартиране на такава и др. (тестват се безработни и заети лица). Нарича се Риктер Скала.
Провеждат се 2интервюта в рамките на 3месеца с всеки клиент. Като едно интервю трае м-у 45мин-1час.
Ако някоя от вас се заинтересува и иска да пробва, може да ми драсне, за да си уговорим среща.
Това не е секта, не е МЛМ, няма да ви продавам нищо и всякакви други подобни. ))))
Ето тук може да прочетете повече (за съжаление е само на английски) какво представлява това.
http://www.rickterscale.com/

# 72
  • Плевен
Откъде купувате ботуши за децата (освен "Дом на книгата")?

# 73
От тук ще поръчвам -
http://www.detski-market.com/АПРЕСКИ-ComCategory88bg

# 74
Миналата година им купих от Хиполенд намалени - по 20 лева апрески ,много топли  бяха .
Тая година ще гледам пак ,че не им стават ,много са им порастнали крачетата с по един номер и половина нагоре.
Гледах в Кауфланд по 24 лева  и ми харесаха ,ама немога да стигна до там с тях  ,че да ги премерим.

Общи условия

Активация на акаунт