ПЛЕВЕН 152

• 71 355
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте , аз също съм от Плевен и бих желала ако може и аз да се включа, защото имам доста дрешки за новородено, които вече не ни стават и бих могла да ги дам.   bouquet

# 601
KapriZ Благодаря!   bouquet
Как предпочиташ? Да ги оставиш на мен в събота пред военния клуб в центъра или да ти пратя на лични телефона и адреса на майката? Живеят в Мара Денчева.

# 602
Ами аз живея до ортопедията и ще ми е по-удобно да сляза до центъра иначе Мара Денчева ми е далеко особенно с две малки деца е абсурд да стигна до там пеша, а бензина в колата е на привършване, а някакси не ми се дават пари за бензин като мога да ги изведа на разходка. Така, че ще слезем до центъра.  Hug

# 603
Страхотно, ще те чакам пред военен клуб  Hug

# 604
Ivonchе и аз ще дойда в събота

# 605
Ivonchе и аз ще дойда в събота
Супер, много се радвам  Hug
Записвам за сега:

manjunja - Военен клуб
KapriZ-Военен клуб
-----------------------------------
Biserka_a лично предаване

bouquet

Редактирам се, за да добавя информация-бебето е изцяло на кърма, памперсите са номер 2. Ако някой друг се интересува. Обещах да ви пиша!
Ако има желаещи да се включат с каквото и да е, ще се радвам   bouquet

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:07 от Ivonchе

# 606
Аз няма да успея за събота, за съжаление, но ще прегледам основно дрешките, които са ми останали и ще се свържа с теб, Ивонче! Бебчето момченце ли е или момиченце?

# 607
Добро утро!
Бебето е момиченце, но предполагам майката би се зарадвала и на сините дрешки Simple Smile
Предвид обстоятелствата за тях това не е от значение.
farfallina, когато си готова можеш да ми пишеш  Hug

# 608
Добро утро!
Бебето е момиченце, но предполагам майката би се зарадвала и на сините дрешки Simple Smile
Предвид обстоятелствата за тях това не е от значение.
farfallina, когато си готова можеш да ми пишеш  Hug
Благодаря ти! Hug
О, и ние сме и носим сини дадени от някой, нали са дечица, какво толкова! Simple Smile Особено за вкъщи и за спане толкова много "се харчат", че ако трябва човек да купи абсолютно всичко ново, просто ще се разори! Rolling Eyes

Мацки, къде мога да намеря филтриран чай Салвия, градински? Пратих мъжа ми да провери в Кауфланд, но някакси си мисля, че няма да има там....

# 609
Защо не пробвате в магазин Лечител на Цветан Спасов или от другата страна има пак един за билки ама не му знам името.

# 610
Защо не пробвате в магазин Лечител на Цветан Спасов или от другата страна има пак един за билки ама не му знам името.

Благодаря ти, КаприЗ! Намерих, но билка, в една от аптеките срещу 2ро ДКЦ. Ще си варя, като няма на филтър, какво да правя! Simple Smile

# 611
Привет!
Тук искам да благодаря на KapriZ за това, че тази сутрин направи дарение!
Дрешки за новородено, обиколници за креватче, чувалчета за спане и играчки, музикална въртележка за легло!
Благодаря от името на майката!   bouquet  bouquet  bouquet
Ще ви свържа с нея чрез фейсбука и ще се радвам да се видим в градската тези седмици  Hug

Надявам се да се включат и други майки!

Mirama прояви интерес към семейството, ще се включи ли в акцията?

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 12:38 от Ivonchе

# 612
Има хубава промоция на Бърборино, ако го харесвате-аз ги поръчах.

http://www.fiut.bg/book/komplekt-barborino-2012

И простете за невежеството  Blush , но какво носи Феята на зъбките - всеки момент ще ни падне първия зъб и да съм подготвена  Crazy?

# 613
Лакомство или монета знам аз. За да може тези, които не са паднали да се развалят по-бързо  Mr. Green
При нас само два пъти е идвала. Единият път беше се подготвила с шоколадово лакомство, но втория я свари неподготвена и се отчете с две монети от по лев  Laughing

# 614
  • гр.Плевен
Ivonchе, интересува ме семейството има ли нужда от количка (имам две - червена и розова, сравнително здрави са)? И къде мога да донеса малко дрешки, не са съвсем като за новородено, но бебето все пак ще порасне.

Общи условия

Активация на акаунт