Отговори
# 90
Монси Току виж ви изненадала мадамата както аз си мисля рано, рано призори  Mr. Green  Hug И аз днес имах такива мисли и се ошашках, че може и да не разбера че раждането започва. Аз си имам менструални болки от седмица и повече (явно от разширяването на таза), но са си постоянни не като контракциите на интервали.
Меци Ми аз цял живот все мисля някой, просто съм си такава. Тук открих много готини хора и повечето с които сме се и виждали са ми на сърце. Все пак сме се въбрали тука по хубав повод и за това ми е такова и предразположението към мамите  Simple Smile
Недаби Дано да ви се размине с леките неща и утре вече да сте преборили настинката, вируса и каквато и да е там гад.
Мама Яси И мен успя да ме разчувстваш. Даже звъннах на Мама да си побъбрим. Тя е на 500км от мен и... Мъчно си и е, както и на мен, но си говорим всеки ден и понеже ще и е първо внуче много се вълнува и тя.
Плежърче Къде си вярна ти любов народна?  Rolling Eyes
Експланет не знам какво да ти кажа, че да олекне. Прегръщам те  Hug Hug Hug Ти си си герой, а медун е боец ще остискате още малко   bouquet

# 91
Имам един мн важен въпрос: какви дрешки сте приготвили за бебето в родилното?

# 92
В болницата, не са нужни дрешки за бебчо, там ги обличат в техни. В деня на изписването таткото ти носи дрешки, да облечете малчо и да се приберете у дома.
 Поне там където аз раждам не изискват. За другите АГ-та не знам. Като гледам какви безумни списъци са дали на другите  мами с лигнини и еднократни чаршафи, нищо чудно и дрешки за бебетата да им искат. От мен изискват само да си занеса пупата, и тоалетни принадлежности за нищо друго нямам грижа.

# 93
  • София
Привет на всички от мен!

ДМК, честито бебенце, много здраве и сили й желая на малката. Всичко ще е тип-топ, не се притеснявй за нея, в сигурни и добри ръце е! Кажи ни как се чустваш ти самата в момента?

Днес, имам чуството, обиколих света .. Излезнах от дома в 8 и се прибрах към 16, едвам си стигнах леглото - веднага се цопнах в него и заспах. Мама сега ме събуди с обаждането си, иначе бих си спала до утре. Ама добре че го направи, че милото е на немски и ще си дойде след 2 часа, а аз не съм готвила нищо. Трябва да мина да накупя зеленчуци за салата..

Четох ви отгоре-отгоре през деня, през телефона, и ще се опитам с две думи дасе отчета за всичко Simple Smile

Прегледа ни. Мина, както винаги, по мед и масло. На пипане бебето било около 3200, по ехограф - 3700  Shocked Аз го усещам нещо като 5400 ... Доки каза, че няма изгледи скоро да раждам, за огромно мое съжаление, така че Радулитке, имаме си реален шанс да си похъркваме в една стая идната седмица.. Аз обаче мнооого съм изморена от това бебе последните няколко дена, много шава, много е силен, протяга се и ми такова таковата. Имам усещането че отвътре съм цялата в синини.. На 01.11-02.11 ще се запозная с новият доки, надявам се и той да ме прегледа и да си каже вердиктът, дали водите стигат за бебето (защото сегашният казва че са много намалели, но му били стигали)  newsm78 Иначе бебо си се чуства прекрасно, направо му завиждам!

След прегледа се видях със Снежанка, тя както винаги усмихната и прекрасна Simple Smile Мерси, мила, за компанията Simple Smile

После ходих до работата да си видя колежките за последно тази година, ама пак 1 час си отиде и там, след това още с две приятелки да се видя, да погаля на Експланетчето коремчето и ... май прекалих с обикалянето днес Simple Smile Може да не е било много правилно, но бях си поствила за цел да направя всички тези неща, да се видя с всички тези хора за последно преди раждането и повече да не излизам и да не щъкам. Едно на ръка, че времето е ужасно, и второ утре си пристигат родителите ми и ще си вземат голямата кола, а в малката аз не мога да влезна Sad Та така ..

Някой да има информация от Ангелчето и Мари? Много ги мисля ..

Сноуфлейкс, скоро си ти мила. Как се чустваш? Притеснено ли тие, или си си спокойна?
Ивче, много ми липсваш скъпа, мнооого отдавна не съм те виждала. Как си ти?
Монс, стига си се филмирала, да не дойда да те нашляпам  Sunglasses
Меци, айде дай някакви снимки от новото гнезденце де Simple Smile

Много  Hug от мен на всички ви, аз отивам в магазина!

# 94
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ! ПИСАХ НА АНГЕЛЧЕТО ДА И КАЖА, ЧЕ ЦЯЛ ДЕН СМЕ СТИСКАЛИ ПАЛЦИ И ДА ВИ КАЖА РЕЗУЛТАТА- НИКОЛА 3660ГР. 50СМ
Добри сме момичета в стискането на палци значи, сега остава и Мари да се похвали.
Плежърче бе аз съм станала страшна лигла последните 2-3 дни. И на мен ми е домъчняло за теб и за другите мамита  Hug Иначе ме е подгонила тихата лудост, ако стане шумна ще бягам към западния парк преди да са ме изгонили  Mr. Green То са едни идей шашнати, то плача на филми..

# 95
mama iasi Честита внучка Далия! Да ви е жива, здрава и усмихната!   bouquet
dmk8889 Честита дъщеричка Мариела! Стискам ви палци и изпращам много положителна енергия! Вярвам, че всичко с бебка ще е наред и скоро ще си се гушкате вкъщи!  Hug

И аз съм в чуденка дали да съм сама в стая или с друга мама. Докато лежах в патологията първите два дни бях с едно супер готино майче, с което много си се разбирахме. Но на третия ден доведоха една бременна, която буквално ме подлуди, не спря да приказва глупости, да ме занимава, да ми задава въпроси, дори и когато спях... #2gunfire  Така, че много зависи на кого ще случи човек...

За интернета - казах на  мъжо, да ми даде таблета с интернета за болницата, че все пак трябва да пиша във форума Mr. Green. Как само ме изгледа...

Багаж още не съм приготвяла - ех защо не продават готови окомплектовани чанти за болницата, с всичко вътре? Отиваш вземаш си една и готово  Joy

Всички бързате да раждате, ама аз стискам кълки и не пускам малката. Все пак трябва да си дочака до 21.11. Само си броя дните и й говоря да си чака до тогава.
В събота мъжо и баща ми сглобиха скрина и кошарката. Тия дни вече почвам да пера, гладя и прибирам по чекмеджетата.

coucoumelle Аз още не съм избрала педиатър, а няма никакво време. Трябва вече тази седмица да реша нещо.

puphi Ами защо не вържеш и на кошарата и на количката по един син или червен конец против уроки, и така няма да са съвсем празни  Peace Laughing

Уфф вчера мъжо пак успя да ме ядоса с налудничавите си идеи #Cussing out  Не ни трябвал бебефон. Щели сме да сложим лаптопа до кошарката на бебка, да пуснем скайпа, и аз да я слушам на скайпа от телефона и да си се разхождам вкъщи с телефона с включен скайп  ooooh!.

И моята майка не е от най-емоционалните. Баба ми се притеснява повече от нея. Само се чуваме през няколко дена и пита как съм, добре ли съм и толкова. Сега след като й махнаха пирона от глезена са й удължили болничния до 26.11, което ако родя на 21.11 се пада около изписването някъде. Та не знам дали изобщо ще мога да разчитам на нея, ако тръгне на работа тогава.

nedabi Стискам палци бързо да се оправя малкия!  Praynig

И аз се чудя какви дрешки за приготвя за болницата. Една приятелка, която е раждала в същата ми каза да си взема. Може би камизолки и ританки ще е най-удобно за там, ама още нямам такива, те ще мисля.

Честит син на angels_zg! Да е жив и здрав малкия Никола и само да радва мама и тате!

Исках и още да пиша, ама всичко ми изскочи от главата.

# 96
ЗДРАВЙТЕ   bouquet,

И на мен ми се иска да раждам веЧе, ама бебето не е решило да излиза. От пет дена си броя контракциите с надеждата да заЧестят, но не ! Брей все едно Че ми е първо, много бавно върви работата.

За дрешките, понеже всиЧко трябва да си нося, мушнах 5 бодита с предно закопЧавне, 5 цели пижамки, 3 жилетки, 3 Чифта терлици и една торба за изписването ( грейка без краЧоли и ръкави).

# 97
  • Λάρισα
Добре дошъл на Никола, а на мама angels_zg бързо възстановяване!

Оскъдно (но все пак някакво) инфо, откраднато от ФБ:

Марито си има бебе Ивет  Heart Eyes

# 98
angel_zg, честито бебче  bouquet Да ти е жив и здрав юнака, много да те радва, много да те слушка и да ви носи само усмивки  Hug

# 99
Е, чудесно  smile3501
Честити рожби и на двете мами !
Ангелче да ти е жив и здрав юнака , много да ви радва !
Марито , много здраве на принцесата . Да порасне щастлива за радост ваша !

# 100
  • Шоколандия
Здравейтее Simple Smile Днес след достатъчно много работа по неприятни задачи, вече съм си вкъщи. Останала съм без кръст вече, ама иначе съм добре, пък и нали докторът ме е взел за залежала... Всеки път, когато ме види, ме кара да се разхождам повечко, а аз досега не съм се спряла Rolling Eyes Днес се занимавах с институции. Реших да се пробвам да кандидатствам за стипендия за успех. Който е учил във ВИНС-а, той знае каква хамалогия е това, остави, че се вади толкова документация, все едно не кандидатстваш за стипендия за успех, ами за дялов капитал от университета. Та подготвила надлежно списъка с цялата бумащина, в т.ч. и бележка от НОИ за получените болнични до август месец се приготвям за километричната опашка пред кабинета на "Инспектор стипендии". За мое огромно учудване опашка нямаше, НО.....
Тук Иванелия и всички бакалаври от ВИНСа да слушат внимателно  Grinning Това, че скоро ще родя, означава, че мога да кандидатствам за предимствените групи (майка на дете до 6-год. възраст), без да спазвам сроковете за кандидатстване за стипендия - когато родя - тогава. Един вид днешните ми разходки под дъжда са били напразни. Тъй като така или иначе другия месец ще подам отново молба, към която ще приложа само акта за раждане.

ПП: Честити ни Никола и Ивет!

# 101
Да са здрави и послушни новите бебета! За дрешките: там,където аз ще раждам искат 3 комплекта горна и долна камизолка, ританки и чорапи,като казаха,че камизолките могат да се заменят с бодита или гащеризончета. Съответно аз си приготвих 2 комплекта бодита с дълъг ръкав, ританки, жилетчици и чорапки и 1 гащеризонче отново в комбинация с боди и чорапки.

# 102
ЗДРАВЙТЕ   bouquet,
За дрешките, понеже всиЧко трябва да си нося, мушнах 5 бодита с предно закопЧавне, 5 цели пижамки, 3 жилетки, 3 Чифта терлици и една торба за изписването ( грейка без краЧоли и ръкави).
Бях се затъжила за теб тези дни.
И аз ще гледам да взема толкова дрешки.
Марито и Ейндълс, честити бебета. Мн щастие им желая.

# 103
Dmk,честита бебка Мариела! Heart EyesСтискам палци скоро всичко да е наред и да си я гушнеш на спокойствие! Hug
Angels,Марито-честити ви съкровища и на вас!Да растат здрави,щастливи и много обичани!  bouquet
Момичета-бихте ли ми припомнили какво точно значеше "камизолка"... newsm78

# 104
angels_zg, Честит малък мъж Никола!
Марито, Честита принцеса Ивет!
Да са Ви живи и здрави малките съкровища и да изпълват сърцата Ви с радост, майчина обич  и гордост!

Общи условия

Активация на акаунт