Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са мненията и реакциите на участниците?
Какви теми обикновено се обсъждат в дискусии за бременност и раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията и реакциите на участниците?
-
Какви теми обикновено се обсъждат в дискусии за бременност и раждане?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните емоции и реакции на участниците във форума?
Като ви видях да пишете и ми стана едно такова готино и по-уютно 
То ако бях

Много ми тежи корема, а бебето не мърда така интензивно та и там ме бие лудата да го дебна по цял ден, дали шава и колко продължително.По цяла нощ се проверявам да не са ми изтекли водите, с две думи-лудостта ми е факт вече.

Ех, 10 пъти слушах за компрес днес....е, никакъв шанс няма да си направя! Пък и не съм толкова зле....даже ми помина гърлото....ааамаха! А пък свекито напоследък нещо се е шашнала и отвреме навреме ме проверява....днес ми звъни (явно е запомнила моята дата, която съм си харесала) и ми казва: "Какво става? Как си? Миро не ми е звънял!"...и аз:" Спокойно, той ще звънне ако има причина...на работа е сега!"...хаахах....милата...все пак ще и е първо внуче, а и те двамата със свекъра от много време ни мрънкаха за внуче....милото им е единствено дете и за тях това е голямо събитие