Отговори
# 75
ДМК, честита дъщеричка!!!! Да ви е жива и здрава и скоро да се гушкате в къщи.
Марито и Ангелчето имат много стиснати палчета и от мен.
Много хубаво заглавие!!!!Дано темичката се напълни с хубави новини, здрави бебоци и мами!!!

# 76
Яничка Таня много се радвам, че вече сте с бебоците у дома  Hug Като ви видях да пишете и ми стана едно такова готино и по-уютно  Simple Smile
Момичетата, които са били днес на преглед очакваме да се отчетете с резултатите. Аз утре ще ходя на запис на тонове пък да видим какво ще ни кажат.
Сега ако ви разкажа какви изживявания имах в банята  Mr. Green То много сложно с тоз тумбак да се опитвам сама да стигна навсякъде. Не знам вие как се справяте с огледало ама на мен и това ми е сложно  Laughing Даже си мислих по едно време " Ей тъй ще си родя, сама в банята в смешна поза"  hahaha То ако бях  hahahaлекнала още 10тина пъти не се знае какъв щеше да е ефекта де  Laughing
Мец как вървят нещата с багажите? Дано да се справите бързо  Hug
Някой пита за Дафне писах си с нея миналата седмица. Каза, че си чакат Татето да си дойде скоро и според мен за това е залипсвала. Предполагам, че ако има друго щеше да се е похвалила

# 77
Яничка,ти както си го разказала ми се доражда вече Laughing
Стиснати палчета за двете мами,които вече чакаме с новини!
ДМК,всичко ще е наред!Много позитивна енергия и от мен за вас!
Мами,да ви кажа вече започвам да излудявам!Утре вечер трябва да съм в болницата за секцио в сряда сутрин.Днес цял ден ходя назад-напред като пред изпит.Струва ми се,че не усещам бебо(дано спи).Снощи страшно ме боляха ставите горе,а мъжа ми се хили:"Това бебе не разбра ли,че няма да излиза през вратата,а през прозореца!"

# 78
  • София
Здравейте момичета.
Честити ни нови бебчета Hug

Радулитка, все още съм тук миличка, но едвам устисквам май Sick
Ангелче, чакаме новини от теб и малчо Hug
Яничка, Таня, момичета много се радвам, че сте добре и сте щастливи.
Хетера, Дивна е прекрасно име и изобщо не слушайте странични хора.
tara31, имаш стиснати палчета всичко да мине леко и да се похвалиш с чудни новини тук.

Аз съм добре, сега лекувам мъжът ми.Имам си контракции по цяла нощ и не знам, ще раждам ли или какво newsm78 Много ми тежи корема, а бебето не мърда така интензивно та и там ме бие лудата да го дебна по цял ден, дали шава и колко продължително.По цяла нощ се проверявам да не са ми изтекли водите, с две думи-лудостта ми е факт вече.

# 79
Сега ако ви разкажа какви изживявания имах в банята  Mr. Green То много сложно с тоз тумбак да се опитвам сама да стигна навсякъде. Не знам вие как се справяте с огледало ама на мен и това ми е сложно  Laughing Даже си мислих по едно време " Ей тъй ще си родя, сама в банята в смешна поза"  hahaha
 hahaha
Ама то твоето коремче голямо ли е  Hug
Пускате капака на тоалетната чиния, една хавлия постлана за комфорт, столче за подпиране на крак и огледалце - Готово  Joy

Думите на Мама Яси много ме трогнаха - права е за нашите майки  Two Hearts
Скрит текст:
И мойта Мама е много далеч, но за нея и другите Майки
Яничка, благодаря за разказчето. Аера  Hug
Радулита, аз съм за 1ви. За съжаление времето и утре май ще е лошо  Sad

# 80
Експланетче  Hug Hug Hug Hug
Абе успокой се бе жена. Тъй или иначе все някой ден ще родиш може и тази седмица.
То аз така ти говоря ама и мен ме е страх да не си пропусна раждането. Притеснявам се, че от както бях за малко в майчин дом една контракция не съм имала. Пък за болки да не говорим. И аз вече искам да раждам макар и да знам, че ще ми е трудно с двете.

Иначе днес Митко е на градина и мама е свободна да си пише във форума и да си почива Simple Smile

Яничка Браво на теб. И Васил си е едро бебе. То и аз се страхувам, че ни болка знам какво е ни контракция с болка. С Митко като ми изтекоха водите леко ме понаболяваше само кръста ама толкова слабо като че при леки менструални болки. Та сега уж чакам второ пък съм като нераждала Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 17:18 от sinapovaaya

# 81
Някой ползвал ли е "Еудермол 8" за суха кожа?!
Понеже мазилата за корема ми свършват, реших да си взема нещо по-евтино за оставащото време.........
Чудя се дали става? newsm78

# 82
ДМК , ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА !  Знам какво ти е , но бебка е в добри ръце и всичко ще е наред  , бъди сигурна. Стискам палци  Praynig Hug
Мама Яси , щастливо е твоето момиче , че си до нея . Бъди жива и здрава !  . Много ме разчуства.
Плежърче, стискам ти палци за прегледа , всичко ще е ок  Hug Доктора щом му се налага ще те остави в сигурни ръце  Hug
Марито и Ангелчето , момичета стискам ви палци Praynig

# 83
dmk честита дъщеричка, стискам палци взичко да се оправи и да се възтановявате бързо!

# 84
Здравейте,

Честито на новодошлите бебчета, а на всички нас, които ни предстои да раждаме стиснати палчета  Peace
Днес някои пусна линк за термометрите от Грабо, ние си поръчахме един предполагам ще са хубави и точни пишеше че са немски с 3 год. гаранция.
Много се успокоявам като чета темичките които ни вълнуват понеже и мен ме е налегнала пред родилна треска,термина ми е на 24.11 ама нали си е Божа работа и не се знае кога бебо ще реши да ни изненада.
Също сме от тези които в последния момент се местят,пазаруват и се приготвят,в момента всичко е по сакове и кашони а времето напредва.
Искаше ми се да ви попитам има ли някой, който ще гледа домашен любимец и бебе под един покрив,ние си имаме куче померан ( мини шпиц) и никак не ми се иска да се разделяме дори и за малко, изчетох доста мнения и форуми има много родители които не се притесняват и споделят че няма проблеми,  а какво е вашето мнение по въпроса?!

Поздрави и ако може да сме позитивни в това намръщеното време ще е най добре за нас  Simple Smile

# 85
Яничке, много ми е мило да чета какво става с теб! Пиши винаги, когато имаш възможност за да можем и ние , неродилите мами, да изпитваме твоите майчински тръпки....Това се отнася и за всички други родили мами!  Hug Hug Hug

Мерси на всички, които откликнаха на болежките ми  Hug

Относно майките - с моята по принцип си се чуваме поне веднъж дневно, тя не е от толкова емоционалните....но като и казах , че ме боли гърлото и през 5 минути - "Как е гърленцето? Пи ли чайче? Направи си едно компресче, не мога да ви разбера със сестра ти защо толкова ги мразите тези компреси!"  smile3511 Ех, 10 пъти слушах за компрес днес....е, никакъв шанс няма да си направя! Пък и не съм толкова зле....даже ми помина гърлото....ааамаха! А пък свекито напоследък нещо се е шашнала и отвреме навреме ме проверява....днес ми звъни (явно е запомнила моята дата, която съм си харесала) и ми казва: "Какво става? Как си? Миро не ми е звънял!"...и аз:" Спокойно, той ще звънне ако има причина...на работа е сега!"...хаахах....милата...все пак ще и е първо внуче, а и те двамата със свекъра от много време ни мрънкаха за внуче....милото им е единствено дете и за тях това е голямо събитие Simple Smile

Хора, аз мисля, че ме хваща параноята.....не знам от това, че съм си наумила днес като ден за раждане или наистина усещам нещо, но имам чувството, че усещам леки болки от типа на менструалните.....но са съвсем съвсем лекички и гледам да не се шашкам........и както си мрънках, че искам да раждам и като усетих нещо си помислих: "А не! Страх ме е!"  Joy Тотално съм мръднала.....е, дано не си въобразявам и наистина да са контракции....само да изчакат да ни мине гостито довечера и после да се засилват и да ходим към МД.....за всеки случай ще предупредя милото да разходи кучо преди гостито.... Joy

# 86

Искаше ми се да ви попитам има ли някой, който ще гледа домашен любимец и бебе под един покрив,ние си имаме куче померан ( мини шпиц) и никак не ми се иска да се разделяме дори и за малко, изчетох доста мнения и форуми има много родители които не се притесняват и споделят че няма проблеми,  а какво е вашето мнение по въпроса?!

Поздрави и ако може да сме позитивни в това намръщеното време ще е най добре за нас  Simple Smile

Писали сме едновременно и сега видях въпроса ти....и ние сме с кученце и сме говорили с ветеринар и той ни каза, че няма проблем за бебе с куче - единствено трябва да се обезпаразитява на всеки 2 месеца (по време на бременността също) и всичко ще е наред....аз също доста съм чела по въпроса и в 9 месеца имаше статия, че даже е хубаво децата да израстват с куче, защото придобиват имунитет към доста алергии....така че не се притеснявай.....единственото досадно нещо е, че пускат косъмчета и трябва по-сериозно да се почиства....но то това по принцип си е хубаво да се прави(а ние не сме от най-педантичните Embarassed)....единствено мислим да не пускаме кучето в детската, поне първите месеци Simple Smile

# 87
  • В къщурката на хълма на феите
Тара понеже и аз така психясвам като не усещам дребка и карам мъж ми да слага ухо на корема ми - щом в зависимост как е обърната я чуе да се плацика или й чуе сърчицето, съм много по-спокойна .. защо не помолиш мъж ти и той така да направи?
Иив ами ние се пренесохме и наредихме .. даже снощи там спахме, но се оказа, че интернет и телевизия ще ни прекарат чак в сряда /заради дъжда и наводнените шахти/, та днес съм при мама и чакам мъж ми да мине да ме вземе и да си ходим към в къщи да видим там какви забавления ще си измислим Mr. Green благодаря, че ни мислиш Hug Hug

# 88
Monsy благодаря ти за бързия отговор много ме зарадва и аз така си мисля, че няма проблеми, но много хора наоколо взеха да ме питат какво ще правим с кучето като се роди бебето и взех да се замислям, а за чистенето заради косъмчетата се свиква. И ние така ще направим няма да пускаме кучето при бебето за първо време и въпросът е решен.
Вчера свекървата взе да ми развива теории как бебето трябвало да стои в една стая първите месеци, а аз си викам то да не е в инкубатор мамите с летни бебета след 10тия ден и са на разходки по улиците, но ние номеврийки в това време ще има да почакаме, а и точно е началото на зимата, мечтая си как ще е пролет и ще бутам количката и този тумбак няма вече да ми тежи, а ще си гледам съкровището как расте Simple Smile Но май много надалеч се размечтах първо да мине раждането...  Simple Smile Пожелавам на всички да ни е леко и безпроблемно и да са здрави бебоците  Hug

# 89
tara31, стискам ти палци, всичко да мине неусетно и леко.

Моето момченце вдигна температура, ходихме при Доки, каза нищо сериозно, изписа ни витамини и нурофен, каза че до 2 дни не се ли оправи ще минем на антибиотик. Много ми е мъчно, един такъв тихичък, даже бели не прави. Децата рядко боледуват, но като се случи направо изперквам от притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт