Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 536
  • 1 436
  •   1
Отговори
# 1 365
(мамка му и праговете, които са по коридорите на всеки 3 метра Wink
Ооо, да!!! Laughing
Има ли кой да пусне нова тема?

# 1 366
  • Karlovo
Вече съм 24 часа в окръжна мога да потвърдя да доброто отношение от всички- от санитарки до лекари, чисто, спретнато 3 пъти вече ни смениха кошчетата за боклук. Внимателни са и почти всеки е със страхотно чувство за хумор. Храната е вкусна и ако не ти стигне може и повече да ти сложат. И така единственото което е и плюс и минус е жегата в момента е зима а е 30 градуса, ама има решение, отваряш прозореца и готово

# 1 367
Ина, много ме зарадва със своите впечатления.

# 1 368
между другото - отделението си има фб - АГ Пловдив - който желае там има снимки и инфо
а вероятно може и въпроси да задавате и там към персонала

# 1 369
  • Karlovo
Днес ме изписват, не ми се е променило мнението. Всички са много внимателни и грижовни.Санитарките всяка сутрин метат и мият пода и бършат всички повърхности. Жегата от която се оплаках се регулира и температурата сега е по-нормална. Така че, без нито едно оплакване реших да си ражам тук след някой друг месец.

# 1 370
А докато лежа там как ти беше лечението?
А храната как е, защото в едно отделение на ВМИ, преди няколко седмици даваха за закуска 2 филийки черен хляб с няколко маслини.

# 1 371
А докато лежа там как ти беше лечението?
А храната как е, защото в едно отделение на ВМИ, преди няколко седмици даваха за закуска 2 филийки черен хляб с няколко маслини.
Храната не е кой знае какво, но в никакъв случай не е 2 филии хляб с 3 маслини. Ако искаш може допълнително да си поръчаш кетъринг (ти си плащаш), а може и да си внесеш храна отвън. На мен например ми носеха от вкъщи сготвено, единственото условие е да ядеш в столовата, не в стаята. Ползваш без проблем хладилника в столовата.  Peace

# 1 372
Е, много хубаво! Добре, че има избор да си поръчваш и кетъринг, ако се случи да няма кой да  ти носи храна.
 Много ме успокояват вашите положителни мнения.

# 1 373
  • Karlovo
Даваха и в стаята да ядем. На момичето с което бяхме в една стая в 9тия месец не и стигаше

# 1 374
  • Karlovo
Съвет вземете си захар и сол, храната не е лоша,но е постна и не засища много идва съвсем леко овкусена в кухнята имаше сол, но все пак една солницата и един пакет захарчета ще са ви полезни. Лечението при мен беше по три банки на ден оводняващи и глюкозени системи изписаха ме след 3тия ден. Ако нямаш назначено лечение или вече е изпълнено те пускат да излизаш стига да си там за визитациие, които са няколко пъти дневно. На майките които ще раждат слушаха тоновете на бебетата при всяка смяна на персонала и всеки ден по 20 Мин на апарата. Долу има лафки закуски и такива работи, ако огладнееш, но в автоматите по етажите има кафе машини и такива за храна... Излезна че солетите(които ми трябват заради киселините са с 20 ст. По -евтини в автомата. Има сериозни надценки долу. Едни солети които по принцип са 30 ст там са 60. Идеята ми е, че ако знаете че ще консумирате нещо, което не се разваля вземете си. Ако сте за ВИП стая, не забравяйте че преди раждането няма да ви настанят в такава и в обикновените стаи няма хладилник, така че не си взимайте неща, които не издържат на топло.

# 1 375
Обявили са ден на отворените врати на 22 Февруари от 13.30 ч. - http://ag-plovdiv.com/news/index/

# 1 376
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой да сподели мнение за лекарите, след като се смениха през 2015? От кои сте доволни? При някой от тях водели ли сте си консултацията - при кой?
От чисто любопитство - кои е завеждаш на отделението за след секцио?

# 1 377
От чисто любопитство - кои е завеждаш на отделението за след секцио?
Вече няма завеждащи на отделните сектори - само един е за цялата АГ клиника - д-р Йончев старши. Peace

# 1 378
  • Пловдив
Ясно! Благодаря Simple Smile
А нещо за сегашните лекари?

# 1 379
Обявили са ден на отворените врати на 22 Февруари от 13.30 ч. - http://ag-plovdiv.com/news/index/

много много благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт