"По дрехите посрещат, по ума изпращат".....А вие?

• 20 074
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Дайте да пусне някой нова тема за диаманти, защото тази наистина взе да ми писва. Mr. Green Къде са клуб Диамант? В творческа почивка?

# 271
  • Варна
Приятел в нужда се познава -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686059.new#new
 Mr. Green

# 272
  • София
Дайте да пусне някой нова тема за диаманти, защото тази наистина взе да ми писва. Mr. Green Къде са клуб Диамант? В творческа почивка?
Искаш да ме елиминираш или дискредитираш, струва ми се, за диаманти нищо не мога да кажа. Crossing Arms

# 273
Слънце, темата не е за казване, а за слушане на по-мъдрите.  Laughing Да се поучим от по-добрите. Mr. Green

# 274
Мен не ме бройте, ни за слушане, ни за казване, сезон ми е за свински крачета с кисело зеле, червено вино и кръстословици. Бюргер ту дъ боун:-)

# 275
  • София
Слънце, темата не е за казване, а за слушане на по-мъдрите.  Laughing Да се поучим от по-добрите. Mr. Green
Дай да слушаме за друго, това с диамантите е трябвало да го слушаме на 16, на 36 надали с нещо ще ми е от полза.

Рокс, баш. Пък после ще купуваме нов номер дрехи, но поне ще сме изкарали добре.

# 276
Бояна, аз направих своя избор. В кюпа съм и ще записвам, ако ти трябват лекции след това ще ти дам си препишеш най-важното. Не съм свидлива. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт