Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 636
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Моята доставка в профила я коригираха.  Peace
Друг е въпроса, че спонтанни покупки вече няма да правя.  Crossing Arms
Като се замисля май 90% от всичките ми поръчки от този сайт бяха такива.  hahaha

# 436
На мен ми изчезна един панталон от количката, изчезна и от сайта Joy

Няма смс, няма дявол, пак ли ще вися цял ден в нас да чакам куриер #2gunfire
Когато е отложена пратката за следващия ден - нали пак се получава смс Rolling Eyes

# 437
Ааа, тая няма да стане! Няма да им се получи да си прилагат новите условия със задна дата, сори! Ако имат тази наглост да ми начислят доставка за поръчката от вчера, няма да си взема кубинките, фръц! Crossing Arms Въпросът е принципен.

# 438
  • Бургас
Доставка??? 6лв.???  Shocked
Тия да не са луди?!
Чувствам, че бавно и славно ще останат без клиенти.

Щом се чете форума, в частност - темата, нека да им кажа:
Мили хора от miniPrix, не се прави така!  Naughty Може би бяхте единственият сайт с прохождащо европейско обслужване, но сега и това сринахте. От тук нататък не виждам с какво ще се различавате от останалите БГ сайтове, пародия на онлайн магазини.  Rolling Eyes

Аз все още чакам ваучери. Докога ще ги чакам?! То голямо туткане, голямо нещо.  ooooh!

# 439
  • софия
Ааа, тая няма да стане! Няма да им се получи да си прилагат новите условия със задна дата, сори! Ако имат тази наглост да ми начислят доставка за поръчката от вчера, няма да си взема кубинките, фръц! Crossing Arms Въпросът е принципен.
Не прилагат със задна дата нищо:
miniPRIX.bg ... всички поръчки изпратени до 31.10.2012 ще бъдат доставени безплатно. Поръчки изпратени от днес (01.11.2012) на стойност по-малка от 40 лв ще им бъде начислена такса транспорт 6 лв. Поздрави, екип на miniPRIX

# 440
Аз от вчера пък имам поръчка за 39лв. Сега за +/- 1 лев ще ми начислят доставка ли? Ако знаех щях да пусна и нещо друго за пълнеж - наистина много некоректно Sick

# 441
  • Гражданин на света
Поглеждам в профила си и същата изненада. Поръчки от понеделник и вторник обединени. Сумата над 80 лв и хоп доставка 6 лв. Еееее ама изобщо не е честно.  #2gunfire

# 442
Еее,нали от вчерашните поръчки няма да начисляват доставка,а от днес Thinking Ако ще е от вчера,хич и няма да си взема нещата тогава Naughty  Stop Ако ще и бан да ми сложат за сайта,пука ми,и без този сайт мога.Че и по-добре даже и без друго си е риск кво ще дойде Naughty

# 443
Поглеждам в профила си и същата изненада. Поръчки от понеделник и вторник обединени. Сумата над 80 лв и хоп доставка 6 лв. Еееее ама изобщо не е честно.  #2gunfire

Оляха се.Нагляри! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 444
  • София
То хубаво го измислиха доставка, нооо ... Аз си плащам доставка, понякога, от чужди сайтове, НО това което поръчвам е на 90% и повече улучено като размер, без дефекти и отговарящо на снимката в сайта. Тук поръчваш за 40 лв, плащаш доставка 6, получаваш боклук, връщаш - безплатно  hahaha Като ще е така, аз като клиент искам стока без дефект с точен сравнително номер, иначе къде е логиката да ми вземат пари за доставка.

# 445
Явно се чете форума, защото току що надникнах в профила си и ООО голямо учудване, двете ми поръчки обединени + доставка 6лв. Crossing Arms е това не е честно направила съм ги преди 1.11.2012 Crossing Arms И стойността им при обединяването е над 40лв!!!
Е това не е ли със задна дата или аз откачам?

# 446
  • Варна
ЕЕЕЕ...не. От вчера са ми обединени две поръчки и им е начислена доставка 6лв!!! Ей сега ще им пиша. Не може така!  #Cussing out
Моята доставка в профила я коригираха.  Peace
Друг е въпроса, че спонтанни покупки вече няма да правя.  Crossing Arms
Като се замисля май 90% от всичките ми поръчки от този сайт бяха такива.  hahaha

Свържете се с тях - ще ви коригират доставката. Получава се нещо подобно като с 14-те лв, които се начисляваха при обединяване. Поръчките до 31.10 няма да имат начислена доставка, поредния им бъг е.

# 447
  • Beyond the Frontiers
И аз си мисля, че е бъг. Пишете им.

# 448
  • софия
Добре, де. Аз също не съм съгласна с новата "политика", но мисля, че прекалявате. Сигурно е грешка в системата им. Обади се, попитай и тогава стреляй Peace

# 449
 Sick Да живеят английските сайтове, то се е видяло...франсетата се оля`а преди години, тия тъкмо станаха, изправиха се и почнаха да ходят и те се оляха, така че си остават най-читави англичаните, поне като давам пари за нещо зная какво е, а тук е тото 2, я ми се падне нещо хубава марка или не чак толкова марка, но поне да си отговаря на номера, я не ми се падне.
Намаленията бива да им станат по 89%, че да ме привлекат с 6 лв доставка, ще ги дам на англичаните от раз, `щото зная за какво!  Crossing Arms
Мишоци!
Снощи приятелка поръчваше и я набутах да вземе нещо и на мен, дано не са и праснали доставка  #2gunfire

Hug Кой каза да живее Асос и Джавари, та дори и ибей и всичко по-читаво, където има описания.

Общи условия

Активация на акаунт