Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
 И аз съм на мнение да приберете пистолетите, този е като предния бъг, когато при обединени поръчки на отделен ред се появяваше сума за доставка.

# 451
  • София-Лагера
Аз пак да попитам
Не е ли задължително да описват МАРКАТА?
Потребителя трябва да знае какво купува.

# 452
  • Бургас
ЕЕЕЕ...не. От вчера са ми обединени две поръчки и им е начислена доставка 6лв!!! Ей сега ще им пиша. Не може така!  #Cussing out
Моята доставка в профила я коригираха.  Peace
Друг е въпроса, че спонтанни покупки вече няма да правя.  Crossing Arms
Като се замисля май 90% от всичките ми поръчки от този сайт бяха такива.  hahaha

Свържете се с тях - ще ви коригират доставката. Получава се нещо подобно като с 14-те лв, които се начисляваха при обединяване. Поръчките до 31.10 няма да имат начислена доставка, поредния им бъг е.

А как да се свържем, аз им писах от профила долу има едно поле за съобщения към оператора май беше..... от там ли?
Благодаря  bouquet

# 453
Аз пак да попитам
Задължително е, ако я продават законно Laughing

# 454
  • Бургас
много неприятно, пък и 6лв ми се виждат много за доставка. че то от англия и китай има безплатна, от тук 6лв  Crossing Arms поне да имаше относителна сигурност дали това, което поръчваш ще ти стане като размер  Crossing Arms

# 455
Аз пак да попитам
Деска, те умишлено крият марката, режат етикети, то е ясно, че или става дума за търговски права или за ментета.

# 456
  • София
Спокойно  Wink ще си намерим друг сайт за пазаруване  Whistling
Много мразя такива тарикатлъци мен ме губят, като клиент Simple Smile

# 457
  • Бургас
А как да се свържем, аз им писах от профила долу има едно поле за съобщения към оператора май беше..... от там ли?
Благодаря  bouquet
На лични във Фейсбук им писах аз.  Peace

# 458
Аз пак да попитам

Аз си мисля , че дрехите които продават от сайта би трябвало да се бракуват и да не се продават и поради тази причина нямат право да пишат марката. Самата марка не ги е удобрила за продажба. Може и да бъркам.

# 459
  • Варна

Аз пак да попитам
Съгласна с горе казаното - няма как да опишат марката, тъй като не могат да докажат произхода, качеството и автентичността на стоките. Как продават пр. ботуши, които струват по 200 лв. и нагоре, а при тях нямат и 100 лв., Якета за по 30лв., които в магазина са в пъти повече. Някои, още в началото на темите, беше питал за марките и му бяха отговорили, че продуктите са тяхна марка.

# 460
  • София-Лагера
Аз пак да попитам
Ще се разровя за закона.

# 461
  • Бургас
Аз пак да попитам
Съгласна с горе казаното - няма как да опишат марката, тъй като не могат да докажат произхода, качеството и автентичността на стоките. Как продават пр. ботуши, които струват по 200 лв. и нагоре, а при тях нямат и 100 лв., Якета за по 30лв., които в магазина са в пъти повече. Някои, още в началото на темите, беше питал за марките и му бяха отговорили, че продуктите са тяхна марка.

Даммм, това го бях чела, но го бях забравила. Много се смях тогава.  Laughing
Според мен, просто нямат право да ги продават тези дрехи (търговски права и т.н.), затова не изписват марката.
А пък и повечето явно са си за брак, не за продажба. Grinning

# 462
  • Гражданин на света
Писах им и реагираха много бързо. От мен имат - Извинявай. Махнаха доставката за поръчките преди днес.

# 463
  • Бургас
Благодаря  bouquet
На лични във Фейсбук им писах аз.  Peace
Благодаря, но нямам фейсбук, ще им пиша на мейл ако няма движение. Не съм за 6-те лв. но въпроса е принципен. Не стига, че играеш на тото ще ти стане ли нещото дето си поръчал и дали ще е без дефект, а сега от днес за утре нови правила Naughty
Жалко вчера запалих много приятелки като го нахвалих сайта и днес ще ги разочаровам. Ще загубят клиенти определено Rolling Eyes

# 464
  • София-Лагера
miniPRIX.bg Здравейте, Деси Арнаудова! MiniPRIX няма за цел да промотира дадена марка или фирма. Всички наши артикули са с оригинални етикети на miniPRIX и ние даваме гаранция за предлаганите от нас стоки. Поздрави, екип на miniPRIX

Общи условия

Активация на акаунт