Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 823
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Блу сладурке хайде сега и ти да ни зарадваш  Hug Hug Hug Hug

# 106
Илюжън честито!! Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно пухкаво бебче на финала Hug newsm30

# 107
Здравейте момичета и аз да се присъединя към вас   Simple Smile
Честито на бременните момичета и пожелавам на всички останали същия успех в най-скоро време !
Ние от скоро правим опити с  ММ но нямам търпение този месец нищо не стана и сега продължаваме с бебеправенето но вече мисля да пробвам и с тестове за О пък да видим да да стане ...

# 108
  • София
От еуфория съм забравила да отговоря на някои въпроси  ooooh!
Веси, не знам колко дни съм след О. защото не съм я засичала, знам кога съм правила секс и от кога започнаха да ме болят гърдите - по това се ориентирам - 13дни до тук.
Дани, записах се във форума още март месец, но тогава към края на март решихме да започнем да работим, имах големи проблеми с МЦ заради противозачатъчните, но тогава не мерех БТ и не правех тестове за О. нямаше кой да ми каже  Grinning повечето момичета тогава си правеха секс за удоволстие.  И така, до ден днешен  Hug
Най-накрая го видях къде е това човече  Laughing
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 109
Иве, моля ти се ...никакво отказване! Имам чувството, че сме толкова близо до заветната цел... Точно сега не ви позволявам да мислите негативно / и аз де  Wink/... И да ви кажа въобще не съм обезоръжена, напротив  #2gunfire яко съм се въоръжила - с търпение, спокойствие и хубави мисли!   Party Единствения който ме вбесява е моят мъж, щото заради неговата немарливст може и да сме изпуснали момента, ама и на него съм решила да не му се ядосвам... мъжка му работа  Crazy...
Късмет Ивче, Цвети, Блу- тебе чакаме с надежда!...Всички го заслужаваме! Липсват ми едни дами ChocoBella, Toniliv, Toito, NadetoOoO... момичета защо не пишете? Липсвате ми! Hug

# 110
Включвам се и аз в тази късметлийска 17 - та тема. Отдавна само ви чета и чета и споделям радостта ви.Честито на всички бъдещи майчета!Леко бременеене ви пожелавам, а ние...да ви последваме скоро. Ние вече 4- ти месец упорито и целенасочено правим опити, преди това почти 7-8 месеца още (без да съм мерила БТ, правила тестове и др.) До тук нищо...
Дано този месец ми е късметлийския Simple Smile

Много вяра и прегръдки на всички!

# 111

Най-накрая го видях къде е това човече  Laughing
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хайде пак да мина да се напраша и да си събера, че вече много искам да съм  preggo
 newsm75 newsm28 newsm75 newsm28 newsm75 newsm28 newsm79

# 112
  • София
LemOn, sao добре дошлиии и бързо да се изнасяте към другите темички  Hug

еее Принцес душкооо ма много си сладинкаааа...как да не те обича човек  Hug Hug Hug

# 113
LemOn- добре дошла си тук!
Доста време очаквате чудото и вие, съдейки по написаното! Успех ти желая!
Кога не чакаш да ти дойде Ц този месец?

# 114
ИЛЮЖЪНЧЕЕЕ ЧЕСТИТО!!! Ти го заслужаваш. Много се радвам за теб. Дано повлечеш крак. Hug Hug Hug

# 115
Темата започна супер и аз искам да се похваля бях писала че чакаме резултати от една МБ и вс е чудесно. И започваме опити от днес 11 ден от МЦ и да се запиша, че НЕ чакам след 17.11

# 116
  • София
аз не чакам на 01.11 ама пмс-то си замина  Grinning в момента симптоми никакви и за нищо  newsm12  Laughing

# 117
  • София
аз не чакам на 01.11 ама пмс-то си замина  Grinning в момента симптоми никакви и за нищо  newsm12  Laughing
Ами късмет тогава. То не остана!

# 118
Да се запиша и аз в новата темичка. Честито на всички момичета с две чертички:)

# 119
аз не чакам като най най късно 05.11

Общи условия

Активация на акаунт