Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 815
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, само да ви се отчета, имаме си пулсиращо сърчице  smile3501 newsm44 newsm44.току що се върнах от Доки ... стискам паци на всички ви  Hug Hug Hug Hug
Дони, страхотно мила!  Hug Стискам ви палци да растете здрави!  Hug
Ех, че хубаво...част от твоето сърчице , тупти в него!  Heart

# 91
Момичета- един въпрос?
Според вас след като вчера теста за О показа много бледа втора чертичка, днес да правя ли пак?Simple Smile

Иве, теста за овулация се смята за положителен само ако втората чертичка е като контролната или по-ярка от нея. Продължавай с тестчетата.
Аз тоя месец малко се изложих с тестовете, но ако се базирам на прегледа при доки и размерите на фоликула ми, а също и на БТ, ову трябва да е била в неделя. Доста се постарахме с милото този месец, но си бях решила, че ще е повече за удоволствие. 1dating luvbed
Спомням си, че имаше доста момичета, които не чакат началото на ноември. Хайде, нека продължим с вълната от положителни тестчета!!!  EFP EFP EFP

# 92
  • Бургас
Момичета от все сърце желая на всички да изпитате съвсем скоро чувството да дадеш живот на мъничко човечеЧЩе ви навестявам редовно и държа в течение! Hug Hug Hug

# 93
Благодаря за поясненията Дани! Ще опитам и днес,аз за първи път съм с тестове за О но прочетох за доста момичета, които са успяли и частично благодарение на тях.
Принцесс- вие какви ги вършите сега? Кога да те чакаме с две чертички?

Дани- ти? Какво ново?

Цвети- не се покривай, а разказвай
Криси- щом сте го ударили на маратон, дано си е струвало, а и като има удоволствие, няма мястоза разочарование... Ти кога не чакаш?

# 94
  • София
Ивееее няма с какво да се похваляяя НЕ чакам и си седя кротко и така  Hug

# 95
Дони,и аз ти желая една лека и изпълнена със незабравими емоции бременност! Hug И финалът да е  ylinfant такова сладко и нежно вързопче.

Момичета,тези дни само добри новини носите във форума.  bouquet Много позитивизъм и положителна енергия се носи,направо е заразно. Simple Smile Давайте така и занапред. Hug

# 96
  • София
Момичета, кажете кога не чакате, за да ви стиснем по няколко палчета. Коя е първата?

# 97
Весенце, аз съм далеч около 15.11 но все пак ще се отъркам с вашия прашец!

# 98
И аз съм доста далеч,около 22-ри. Confused Но въпреки това искам едно стиснато палче. Simple Smile

# 99
  • София
Веси аз около 11-12 ...дано ми донесеш късмет..и на всички ни де..не само на мен  Hug

# 100
06.11  Hug  Успех на всички  Praynig

# 101
  • до най-прекрасния мъж
Донито, браво, супер. Много се радвам, че с бебчо всичко е наред и вече тупка още едно сърчице в теб. Това е вълшебство, наистина.  
Весето, аз  съм следващата Wink  hahaha - така ми приповдигнахте настроението, че забравих и цикъл и всичко. Той още не е дошъл, но на там отиват нещата. Не искам да се надявам на напразно, както всичките месеци, които минаха до сега. Иначе не чакам до 3,11 най-късно.

# 102
Блу- чаровнице, ти си следващата! Заслужаваш го!:)

# 103
Принцесс- вие какви ги вършите сега? Кога да те чакаме с две чертички?
Иве, вече и аз не знам какви ги вършим  ooooh! Ще почакаме, за да видим. Искренно се надявам да сме улучили момента този път, но не смея да се навивам много. Значи  newsm78... НЕ чакам да ми дойде към 6-7 ноември. Ако това се случи мисля към 11 ноември да цъкна едно тестче. Пък дано да е  EFP  Praynig.... Та това ми е програмата в близък план. А докато си чакам... спокойствие и силна храна  Grinning /само дето повече наблягам на храната  Joy/
При тебе как е?
Ох...така искам да си бременеем заедно...толкова ми е хубаво с вас!  Hug Hug Hug

# 104
Танче- дай боже ние да сме следващата партида девойки! Ама я горе главата- сигурно няма да дойде лелката, ще следя какво пишиш, то си е скоро следващата седмица.
И аз се надявам вече- да ти кажа 5 месеца опити малко ме обезоръжиха, но няма да спра да чакам и да се надявам!

Общи условия

Активация на акаунт