Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 812
  • 714
  •   1
Отговори
# 75

ЗА ТЕБ, МИЛА ИЛЮЖЪН!!!!

# 76
  • до най-прекрасния мъж
Мацоранке, ти не се крий хитро, хитро, а вади теста с двете чертички Simple Smile. Липсваш ни в темичката  Hug. Аз съм Ивето03.

# 77
Хеей, Ивкааа!
Целувка, миличка!
Тук съм и не съм изпуснала нищичко, просто не смея да пиша нищо.
В една широка и дълбока дупка съм и като излеза, ще съм си пак аз,
обещавам!
Много целувки ти пращам и пак ще пиша като видя и твоите 2 черти!!!
Голямата Сестра гледа Simple Smile)хаххаха
Успех и много си ми съмнителна за бебок!
Ще чакам новини!

# 78
ЧЕСТИТО ИЛЮЖЪН И ГЕРИ  Hug лека и безпроблемна бременност ви желая Hug
аз влизам само за малко после ще пиша пак като прочета малко назад, че съм затрупана с дела Wink
иначе така ми се иска и на мен да видя и моето тестче да е с ДВЕ ЧЕРТИ, аз не чакам на 5. 11, но никакви признаци  Embarassed
до после милички  bouquet

# 79
  • София
Миличкиии   action032 много ви обичам, направо се просълзих като ви прочетох постовете.
Иве, Маце пращам ви цялата си положителна енергия и се моля в най-скоро време да ни зарадвате. Ще стане момичета, не се поддавайте на мрачните мисли  Hug Обичам ви много и ще ви държа изкъсо, защото ви е време да се изнасяте от тази тема.
Алекс  Hug мерси мило, сега ако имам някакви въпроси ще те тормозя да ми обясняваш  Hug
На всички останали момичета, няма да ви изброявам, че да не изпусна някоя, желая много сили и положително мислене, вярвайте в себе си и бъдете спокойни, има радост за всички на този свят   bouquet

# 80
Записвам се в новата темичка Simple Smile Много се раздвам за вас, Гери и Илюжън Hug

# 81
Илюжън - БРАВО! ЧЕСТИТО! АДСКИ СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ! Какво да ти пожелая ... искам да ти пожелая толкова емоции покрай теб през тези 9месеца, но на радост, щастие и вълнение, колкото сълзи си проляла, докато си чакала ЧУДОТО! А СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ, ЧЕ СА МНОГО - СЕГА ТИ ЖЕЛАЯ ДВОЙНО ПО-ГОЛЕМИ ТРЕПЕТИ И ХУБАВИ НЕЩА! ВИДЯ ЛИ ... ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ - ТВОЕТО ЧУДО ДОЙДЕ! УСПЕХ, МИЛА! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 82
Илюжънчеее- страхотна вест! Правилно казах, че ще озариш деня!! Радвам се, бъдете щастливи, пожелавам ти вълшебна и красива бременност мила!

Момичета- сякаш сме омагъосани тук, в тази тема, пълна с искрени емоции, дано всички успеем скоро за да вървим заедно в темите за бъдещи майки!!!

Весе-гушкане!

# 83
  • Бургас
Момичета, само да ви се отчета, имаме си пулсиращо сърчице  smile3501 newsm44 newsm44.току що се върнах от Доки ... стискам паци на всички ви  Hug Hug Hug Hug

# 84
Момичета- един въпрос?
Според вас след като вчера теста за О показа много бледа втора чертичка, днес да правя ли пак?Simple Smile

# 85
Леле, Илюжън цяла сутрин те мисля миличка и сега какво да видя...., браво. Ти го заслужаваш, едно гуш от мен!  Hug Колко време пробвахте?
Пожелавам ти лека бременност и пухкав бебок на финала.   ylinfant Леле, дано скоро и ман ме сполети това щастие!  Praynig

# 86
  • София
Момичета, само да ви се отчета, имаме си пулсиращо сърчице  smile3501 newsm44 newsm44.току що се върнах от Доки ... стискам паци на всички ви  Hug Hug Hug Hug

Честито. Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност до финала.

# 87
Момичета- един въпрос?
Според вас след като вчера теста за О показа много бледа втора чертичка, днес да правя ли пак?Simple Smile
Да, щом е била бледа се счита за отрицателен, трябва да са еднакви или да е по-наситена от контролната. Правиш от - до -. Значи О предстои, наблягайте тея дни. Аз не съм много в час де, че и аз ще почвам от този месец с тестовете, но от това, което съм чела, трябва да са еднакви или да е по-наситена от контролната. Еспех, Иве!

Честито,  мила.  bouquet Дано всичко е наред!  Hug

# 88
  • София
Дони, страхотна новина! Как го чакам и аз този момент!

# 89
Момичета- един въпрос?
Ивче, аз бих направила... Защото втората чертичка може да се насити чак след 2 дни примерно, а може и по-рано. Не се знае кога. Другия вариант е всеки ден  luvbed, за да не се изпусне евентуална О.  Божа работа ей! Напоследък само сметки правя, пък какво от това?

Общи условия

Активация на акаунт