Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 800
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хайде де, разкажи по-подробно. Защо беше сигурна в резултата? Какво чувстваше/чувстваш сега?
Колко дни след О. си да знам как се движим с теб?
Много, много се радвам, че продължаваме заедно!

# 61
Добро утро момичета!!! Каква голяма радост има в нашите темички!!! Три положителни тестчета за 3 дена  newsm44
Честито, Гери, Илюжънче!!!! Лека бременност и здрави бебчета на термин!!!

# 62
Илюжън и аз си знаеххх !!! Честита 2-ра чертичка и пухкаво бебче да излезе накрая от нея  Laughing Laughing  bouquet Разказвай мила !  Hug  newsm44

# 63
  • София
Ами.... какво да ви кажа, освен разните ми вътрешни усещания, които впрочем са ме лъгали, бях почти сигурна, че е станало, защото сънищата ми бяха всичките много показателни... Няколко дни преди О. сънувах много хубаво черешово дърво, отрупано с плодове. След това сънувах косми, по тялото си, които се опитвах да скрия, това означава, че на яве няма да мога да скрия нещо  Laughing колкото и да се опитвам, но най-показателния ми сън беше този със земетресението и високите сгради. Доста четох (не в съновниците) и навсякъде хората споделяха, че ще настъпи обрат в живота, че е на много хубаво, на голяма радост и тем. подобни....
Иначе симптоми нищо кой знае какво, освен болезнените гърди и виенето на свят. Може да видите графиката ми...

# 64
Илюжънче, ще поръся от твое име... пък и да направя една тренировка /дано другия месец да поръся от свое име! Praynig/ Обичам ви за двама вече!  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Сега да мина под прашеца, че много ми е необходим:
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm79

# 65
Цоп и от мен.....УСПЕХ НА ВСИЧКИ В НОВАТА ТЕМА  Grinning...Гери честито тихичко и от мен

# 66
  • София
Нареждам се и аз да съберааа  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 67
ООООООООООО Илиуженче и Герито Честито милички..........Гушкам ви силно и ви пожелавам много много успех и страшно много се радвам

# 68
Цвети, така искам и ние с тебе скоро да видим  EFP ... и да се преместим при Весето и Илюжънчето  Praynig
Всички момичета тука заслужават своите две чертички! Хайде, милички... да се мобилизираме и да бонбандираме темичката с положителни тестчета  EFP

# 69
  • София
Принцес душко още малко и ние ще видим тоя месец какви сме ги свършили...и дано всички момичета видим по-бързо  EFP

п.п. да ти кажа вече нямам търпение да дойде и да се види..има ли бебче или не..а и да ви се оплача тези дни се будя сутрин от глад...на вас случва ли ви се ...а з си мисля, че организма ми се пречиства от хормоните на противозачатъчните  newsm78

# 70
НЕ МОГА ДА НЕ ПИША ПРОСТО!!!
ИЛЮЖЪН, МИЛАТА МИ!!! ЧЕСТИТООООО!!!!! ТОЛКОВА МНОГО, МНОГО, МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЯКАШ АЗ СЪМ ГИ ВИДЯЛА ТЕЗИ ЧЕРТИ, ЗАЩОТО СМЕ ЗАЕДНО ОТ НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА И ТЕ ПРИЕМАМ МНОГО БЛИЗКА ДО СЕБЕ СИ И ДО СЪРЦЕТО МИ!
БРАВО, МОМИЧЕ!!!! ПРОСЪЛЗОХ СЕ НАПРАВО И ТОЛКОВА И Е ДРАГО И МИЛО, И ХУБАВО,
ЧЕ АКО БЕШЕ НАБЛИЗО ЩЯХ ДА ТЕ ГУШНА И ДА НЕ ТЕ ПУСНА!!!! БРАВО, БРАВО, БРАВО!!!!!!
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!!!!
ЧЕСТИТО, МИЛА ИЛЮЖЪН!!!!!

# 71
  • София
Мацоранке, аз все се чудех къде си забегнала. Мислих, че си ни оставила.   bouquet

Илюжънче, на кой ден след О. направи теста? Кога мислиш че си заченала? Ще дойдеш ли в юлската темичка?
Извинявай, че съм толкова досадна, но много се радвам, че продължаваме заедно!  Hug Hug Hug

# 72
  • София
illusion__Честитоооооооооо Wink Оххх така се развълнувах и за теб направо незнам къде се намирам. Все едно преживявам всичко отново - когато аз ги видях 2-те чертички. От тук нататък бъдете спокойни момичета. Не се притеснявайте и всичко ще бъде наред.
Сигурна съм че вътрешно си го усетила, че си бременна. Аз бях така и няколко дни преди да си направя теста му казвах на моя приятел - "представи си, че сега съм бременна как ще се почувстваш" и той постоянно ми повтаряше, че не съм и да не говоря глупости докато не е видял теста  hahaha hahaha hahaha
Но наистина аз вътрешно си го почувствах....знаех, че има нещо. Женската интуиция никога не лъже.

# 73
Цвети, тази сутрин и аз бях много гладна...ако имах повече време /да не бързах за работа/ сигурно щях да закуся...макар, че не помня от кога не закусвам. Но пък освен този глад сутринта, аз напоследък имам страшен апетит, благодарение на който качих две кила /може вече и 3 да са/... Снощи ядох като за световно, макар че всеки път си казвам, че не трябва вечер така да се тъпча. Абе изобщо съм ламята Спаска напоследък... не мога да се понасям  ooooh!

# 74
  • до най-прекрасния мъж
Аааууу, Илюжънчееееее, супер, супер, супер, душичко  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44!
Как си знаех само и ви наредих двете една след друга с Весето. Браво, много се радвам, страхотни сте и двечките. Много сте ми на сърце и се радвам така, сякаш аз съм видяла двете чертички. Сънищата са наистина много показателни, въпреки че казват нещата индиректно. Много лека бременност и сладко и пухкаво бебче на термин. Знам, че всичко ще е наред и през юли ще си гушкате малките сладки бебоци. Как ми се иска и аз да се похваля, но ще видим. Засега, да не дърпам дявола за опашката, нещата са си като вчера - тече ми много леко кафеникаво. До неделя има много време, ако ли не, когато, тогава. Всеки път така си казвам и всеки път, като видя капките кръв, реввам. Много съм чувствителна, Илюжънчето знае, нали сме една зодия с нея Simple Smile. Отивам да работя и ще ви държа в течение.

Общи условия

Активация на акаунт