Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 798
  • 714
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро мили дами !   food010 Присъединявам се към вас на кафенце !
Едвам станах и като гледам какъв ветрилник е навън не ми се излиза никъде ....
Илюжън с теб сме днес  Praynig
Блу ти си след Илюжънчето , чакаме изненада !
Веси много добра идея , направо ще ги просълзиш и ще им направиш много хубава изненада с този албум  Heart Eyes Страхотно !
На мен днес трябва да ми е 3-ти ден от М. , но от снощи нямам нито капка, а на 28 и 29 си ми вървеше нормален цикъл. Вечерта към 7 излязох от банята и оттогава няма и розово даже  newsm78 newsm78
Вече взех да се притеснявам и да откачам , дали да пусна хормони все пак ? Или да чакам да пристигнат тестовете за О. и да чакам и този месец ?

# 46
  • София
Наде не се притеснявай...и на мен преди ми се е случвало така и после през деня пак цоп...така, че изчакай ако искаш този месец и ако се притесняваш си пусни другия месец  Hug Hug Hug

# 47
  • София
Добро утрооо!!! Много ви благодаря за пожеланията  hahaha newsm51 newsm51 newsm51
Как сте??? veseto87, ти какви витамини пиеш? Аз продължавам с фолиевата киселина, а другата седмица съм на преглед при гинеколог  Grinning
illusion__ , хайде де, направи тестче де... Нямам търпение вече  Crazy какви са тия нерви, където имаш?  Mr. Green
Момичета, спокойствието му е майката, да знаете... Стреса оказва адски влияние!

# 48
Наде не се притеснявай...и на мен преди ми се е случвало така и после през деня пак цоп...така, че изчакай ако искаш този месец и ако се притесняваш си пусни другия месец  Hug Hug Hug
Мерси Цвети за мненето  Hug
Ще видим какво ще стане до довечера и ще докладвам  Wink

# 49
Принцес душко слагаш едни плавнициии и така..дано си добър плувец...аз плувам ама много зле  Joy
Цвети, аз пък плувам като ютия - надолу  Joy
От няколко дни забелязвам, че пишем почти едновременно с теб. Докато сътворя писанията и хоп ти си постнала  Grinning.... Ама те чета де...да не мислиш че не ти обръщам внимание!  Hug
Щом доки не е видял нищо около десния ти яйчник, значи няма за какво да се притесняваш.
Аз си НЕ чакам, ама май, май и сега ще е едно голяма нищо. Нищо не ме дърпа, боли или притеснява. Симптоматика нула... ooooh!

# 50
  • София
В момента съм много развълнувана, въпреки че знаех резултата, след малко ще ви пиша....
Скрит текст:

# 51
  • София
Лелеееееееееее миличкаааааа невероятно...толкова се развълнувах...направо сякаш и на мен ми се случва..страхонто...направо нямам думи да го опишааа...ей да ни навестяваш нас бебеправещитеее бъдещо мамчееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 52
  • София
 Hug супер , супер  newsm28 newsm28
тихичко честито

# 53
Илюжън,страхотно! Много се радвам,поздравления.  bouquet Hug

# 54
Илюжънче, честито!!!  Hug Hug Hug
Страхотна новина!!! Много, много се радвам за теб!  Hug
Леки и безпроблемни 9 месеца!!!
Поръси с вълшебен прашец нас трудещите се да сбъднем мечтата си!  Hug

# 55
Tихичко честито и от мен Ilusion4e много се радвам за теб просълзих се ще ми липсвате но съм много радостна за вас.Пожелавам ти най пухкавото и красиво бебоче Laughing

# 56
  • София
Как си знаех, че Илюжънчето ми готви изненада!!!
Лелееее, не знам, не знам, не мога да повярвам! Радостта ми е двойна!
Илюжънче, видя ли, видя ли?
Сега ще си бременеем заедно, само всичко да е наред!
Хайде, разкажи повече...

# 57
  • София
Веси , Илюжънчеее покрай вас така се надъхах....надявам се скоро всички да ви последвамееее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 58
  • София
Много съм щастлива, развълнувана и леко объркана, въпреки, че бях сигурна какъв ще е резултата, но това са нормални чувства... Много ви благодаря, че бяхте до мен и ме подкрепяхте, много съм ви признателна и ви пожелавам да изпитате същите емоции, всяка една от вас заслужава да преживее това. И ще го преживее  Hug Hug Hug Аз ще съм тук до вас, няма да ви изоставям, ще ви следя изкъсо и ще ви покрепям  Hug
ПП не я виждам тази феичка дето поръсва прашец  ooooh! искам да ви наръся, но не я отркивам

# 59
Илюжънчееее, колко си миличкааа  Hug

Честита втора чертичка! Пожелавам ти безпроблемна бременност и здраво и хубаво бебче лятото   bouquet

Хайде де, разкажи защо си знаела резултата, че ще получим инфаркт вече  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт