Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 799
  • 714
  •   1
Отговори
# 30
Хоп и аз съм тук и мисля вече да е за последно !!!!! Браво Веси за темата супер е !!   bouquet
Честито и на теб мила Гери всичко да е наред до финала и само щастливи мигове !!  Heart Eyes
Ради17 моята иглика е същата , но е 11.90 от една аптека в младост. Има и други марки и са на различни цени все от 10 до 16 лв.  Peace
Илюжънче чакаме резултат утре  !!  Hug
Милички успех на всички и да не стигаме до края на темата  Praynig Praynig

# 31
Запис и аз в новата тема.

Гери честито и на теб.

Моят тест е отрицателен както си и мислех.

# 32
  • София
Добро утро, девойки  Hug Аз съм будна от 5:30 но не ми се ставаше по тъмно  ooooh!
Тест не съм си купила, по късно ще изляза и ще си купя  Hug
Хайде, чакам ви да станете и да си изпием кафето заедно  Hug

# 33
Добро утро и от мен!
Стискаме палци,Илюжън,нали си бяхте казали с Весето,че сте една след друга! Simple Smile

Друг имаше ли за днес да не чака? newsm78

Пак вали,направо вече smile3549

# 34
Добро утро! Благодаря за закуската , мило Илюжънче newsm51
надяваме се да озариш днешния малко мрачен ден с много  EFP Two Hearts
аз едвам станах, ти си много ранобудна?

Весето - как си миличка? Милото как е и той? Сигурно сте малко стресирани и изненадани все още...аз вече правя тестове за О. дано ме сполети късмета и мен

Хайде и другите, които сте за тази седмица вадете тестовете и ни радвайте!
Момичета , аз отивам да се изследвам за хепатит , че нещо ме хвана шубето.

приятен ден и усмивки много

# 35
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, девойки!
Веси, страхотна темичка, разчувства ме. Дано пожеланията ти да се сбъднат и скоро всички тук да се перим с бременните си коремчета Simple Smile.
Илюжънчеее, бягай за тест, стискам палци да е положителен. Нали се разбрахме, че след Весито си ти Simple Smile.
НелкаHug, следващия месец ще е твоят. Желая ти го от сърце.
Герито, честито, лека бременност и пухкав бебок на финала.
Аз май отивам за следващия месец така като гледам. Вчера леко кафеникаво, ама едва забележимо по ТХ. А снощи няколко розови капки докато се миех след кекса. Наревах се едно хубаво снощи, че отново не е станало и така. Симптоми никакви - нито за идване, нито за неидване. Каквото беше вчера, всичко отмина. Даже тази нощ спах относително по-спокойно. И аз се събудих като Илюжънчето в 5,30 и дремуцах до 6,30. Този месец явно ще ми подрани доста в сравнение с миналия, когато ми дойде на 28ми ден. Днес ми е 24-ти ден от МЦ.
Успех на бебеправещите тези дни, а на нечакащите стискам палци.

# 36
  • София
Здравейте и добро утро. Мен ме мъчи ужасно безсъние. Унорена съм, а не мога да спя. За мен, която съм си поспалива натура, е много изморително. Но...не искам да се оплаквам.
Снощи си взех витамини за бременни, Утрогестан, Ношпа и Неофолик, че ми свърши. Ами почват вече големите разходи, ама това е положението.
Иве, като цяло съм добре. Малко ми се гади сутрин, но не повръщам. И нямам много апетит. Милото е малко ошашавен, но много щастлива. Като ми погали коремчето м и става много мило.
Блу, дано си останеш само със зацапването.
Момичета, радвам се, че темата ви харесва. Всичко, което съм написала, е напълно искрено. Обичам ви много.
Илюжънче, защо ни държиш в напрежение. Хайде, чакам те в отчетната!

Аз утре пак ще пусна кръвен. Дано резултатът е хубав и вече да се успокоя.

# 37
Добро утро и от мен момичета Гери честитоо и от мен и леко бременеене снощи те пропуснах .Блу гуш от мен ама не се предавай още може да не дойде може само да зацапва.Ilusion4e хайде дано да се присъединиш към Весито и и БТ как е днес. Laughing

# 38
Добро утро!
Аз влизам за малко и изчезвам. Нели, тая дагна лелка, не можа ли да те пропусне. #2gunfire
Илюжън, дано теста да е положителен.  Praynig
Иве, Блу, Веси,Бибо, Цвети, Принцеске, има ли още? Mr. Green На всички ви  Hug

# 39
  • София
Добро утро сладурки...днес направо е толкова студено, че изобщо не ми се ставаше за работа  Crossing Arms

Илюжънчеее ей да си вземеш, че всички сме в трепетно очекване заедно с теб  Hug

Веси вие казахте ли на някого или искаш да минеш на Доки първо  Hug

Блу недей така миличка...нали занеш, че докато не дойде нищо не е загубено..ние всички сме с теб миличкааа  Hug Hug Hug Hug

Бибо тук в София само локвите са големи..ама не вали за сега...ама пък е такъв клинч  ooooh!  Hug

Иве и аз станах с голямо нежелание...искам на топло  Hug

Дани успешен ден и на теб мила  Hug

Успешен ден и много гушки за всички горе спонета и другите не разписали се още  Hug Hug Hug Hug

# 40
  • София
Цвети, никой не знае. На 8-ми съм при доки и тогава.
А моите родители имат годишнина на 22 ноември. Мисля това да им е подаръка. Дано само всичко е наред. Мисля да им направя албумче с първата снимка и някакъв текст. Идеи?

# 41
Хайде, чакам ви да станете и да си изпием кафето заедно  Hug

Добро утро и от мен, сладурки!  Hug
Илюжън, идвам на кафе! Страхотно! В този мрачен и дъждовен ден имам нужда от хубаво кафе и добра компания! Хайде тичай за тестче, че не се издържа вече...
Иве, ти пък от къде го измисли тоя хепатит? Какво ти докара тая мисъл в главата? newsm78
Бибо, здрасти! Положението е плавателно   sport027
Блу,  Hug.... не унивай, може и да грешиш... Нищо не се знае докато лелката не дойде с пълна сила.
Веси, безсънието много изморява ... знам го от опит. Но то тепърва започва  Wink Ще се свикне и с това. Важното е всичко друго да е наред. Стискам палчета за утрешната кръвчица.
 Хубав ден на всички ви желая, макар и доста ветровит, дъждовит и какво ли още не...
Аз...чакам си... да НЕ ми дойде!  Praynig

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 09:33 от Princessa SS

# 42
  • София
Принцес душко слагаш едни плавнициии и така..дано си добър плувец...аз плувам ама много зле  Joy

п.п. и аз така седя и се НЕ чакам  Hug

Веси то по хубаво от това да кажеш ей бабчеееее и дядоооо как сте.. не мисля, че има....тъкмо ще са в шок като ги наречеш така  Hug
п.п. това ще е най-прекрасния подарък на света за тях..сигурна съм.

Аз да ви се оплача, че напоследък /пък и от миналия месец още/ има едно леко подръпване ако ме разбирате в десния яйчник..ма като ходих на Доки той нищо не видя  newsm78

# 43
  • София
Милички, знам че ме чакате, но след малко излизам и после ще ви покажа резултата. Аз съм доста спокойна, понеже съм сигурна какъв ще е, но да не предизвиквам съдбата... имам много да ви разказвам, но ще е след теста  Hug Благодаря, ви ще сте с мен и ме подкрепяте! Обичам ви  Hug
Нелка, БТ е 37,2  Hug

# 44
  • София
Айде сладурке ще те чакаме...и занеш, че сме плътно с теб и многоооо те обичаме и ние  Hug

Общи условия

Активация на акаунт