Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 843
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
illusion__ Честито ,много се радвам.Пухкав финал след 9 м.

# 121
Илюжънче и Весито  Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet   bigdance2  bigdance2 newsm18 newsm18 аз нали ви казах милички, че съвсем скоро ще се радвате на  preggo ужасно много се радвам за вас милички честитооооо  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 smile3501 ставам баба Ванга 2 хихи  Crazy . Как се чувствате? Как е настроението? Леле направо се  newsm45 от радост   bouquet

# 122
Ох като ви чета и като гледам колко положителни тестове за една седмица и на мен ми става едно еуфорично... и се надъхвам все повече и повече,  дано скоро има  още момичета включително и аз с положителни тестчета...

# 123
Криси- щом сте го ударили на маратон, дано си е струвало, а и като има удоволствие, няма мястоза разочарование... Ти кога не чакаш?
Така си е Wink
Иначе не чакам на 11 ноември  Praynig
При теб тия дни е периода на действие, сгащвайте яйцеклетката и успех  luvbed

# 124
Веси аз около 11-12 ...дано ми донесеш късмет..и на всички ни де..не само на мен  Hug
Цвети, ние с теб сме заедно  EFP EFP

# 125
LemOn, sao, Добре дошли  Hug и скоро да се похвалите с  EFP EFP

# 126
Криси- щом сте го ударили на маратон, дано си е струвало, а и като има удоволствие, няма мястоза разочарование... Ти кога не чакаш?
Така си е Wink
Иначе не чакам на 11 ноември  Praynig
При теб тия дни е периода на действие, сгащвайте яйцеклетката и успех  luvbed

Криси- днес правих тест за О , но си е все така отрицателен, доти вчерашния имаше бледа втора черта, днешния нямаше- но ще видим следващите дни, любимия е по чужбина точно в най-важните дни май, но все пак ще се стараем Sunglasses

# 127
Аз цял следобед чистя, аман с това чистене!  ooooh! Ама няма как.  Wink
Ивелинче, при мен нищо ново, днес ми е 8 ден от цикъла.
Момичета , аз не чакам на 20, 21 ноември. Но не искам да се вкарвам във филми този месец, давам я по-спокойно и така. Ако стане -  стане! Hug

# 128
Здравейте,
Аз съм нова във форума и само от месец в групата на кандидат мамите. В първия месец не стана и в момента лелката ме е споходила. Но кажете вашите мнения рано ли е да започна с тестовете за О. или да опитваме още на сляпо. Виждам, че има свсем нови бремелинки - Честито!!!, ти ъй като има доста теми, а не може всичко да се изчете - кажете колко време ви трябваше, за да постигнете мечтата си????

# 129
Здравейте,
Аз съм нова във форума и само от месец в групата на кандидат мамите. В първия месец не стана и в момента лелката ме е споходила. Но кажете вашите мнения рано ли е да започна с тестовете за О. или да опитваме още на сляпо. Виждам, че има съвсем нови бремелинки - Честито!!!, ти ъй като има доста теми, а не може всичко да се изчете - кажете колко време ви трябваше, за да постигнете мечтата си????
Добре дошла Джем........и да не се задържаш много.При всеки е различно.При първата ми бременност стана от раз с един път не пазене но сега ето че съм втори месец вече откакто бебе правим и нямам резултат а относно тестовете за О аз ги почнах този месец по мое желание

# 130
Здравей Джем18, дано не се задържиш дълго, относно тестовете аз миналия месец пробвах да засека О, но не не ми се получи около 8дни тествах спазвах вс оказания и нищо. Този месец няма да правя нищо. Да си призная хич не ми се занимава с тези методи. Ща се се пуснем по течението и дано стане.  Praynig

# 131
  • София
Криси да заедно сме милаааа  Hug

jem18 здравей и дано не се задържиш дълго...а за така желаните две чертички си е супер специфично при всеки..при едни става бързо при други иска повече време и така...важното е да не спираш да вярваш и да опитваш  Hug

# 132
Благодаря на всички за милото посрещане и много късмет ви пожелавам!

LemOn- добре дошла си тук!
Доста време очаквате чудото и вие, съдейки по написаното! Успех ти желая!
Кога не чакаш да ти дойде Ц този месец?
На 9 ноември. Има още време до тогава...  Sad Този период с чакането ми е най-мъчителен. Опитвам се да не се вманиачавам, но... трудно!

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 19:25 от LemOn

# 133
Здравейте на новите момичета jеm18, seo и lemOn и ако съм изпуснала някой ! Simple Smile
Принцеске цял ден на работа се мъча да ви чета от телефона , но ми е много трудно да пиша от него и за това чак сега ! Няма нищо ново - нали писах че ми е спряло от снощи и преди малко чак прокапа пак Grinning
За новите момичета да споделя че ние пробваме от 8 месеца , нищо не съм мерила до сега , но този месец си поръчах тестове за О. и ще ги правя да засека точно колко е ЛФ  Peace
Успех !   bouquet

# 134
Искам и аз да поздравя всички нови момичета. Добре дошли,и дано не се задържите дълго тук. Hug

Общи условия

Активация на акаунт