Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 003
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Еййй супер как хубаво тръгна темата  newsm44
Илюжън честито и на теб лека бременност.
Аз си поръчах тестовете които Весето препоръча, много бързо дойдоха четвъртък или петък ги поръчах и вчера бяха тук. Сега почва следенето. Дано всички на които ни остана да не чакаме и да не дочакаме, ей така една по една да напуснем темата.

# 136
Илюжънчееее,честито ,мила HugМного ме зарадва да видя,че с Весито ще си бременеете заедно.И на двете леки бременности и здрави бебоци Hug
Ивка(Блу)хайде стискам палци това зацапване да е предвестник на хубави новини.
Много успех на всички момичета,няма да изброявам,за да не пропусна някой Hug
Принцеска,мила,благодаря ти че питаш за мен.Е,за съжаление аз нямам хубави новини.Но пък ви чета и много ви се радвам и споделям хубавите емоции.Започнах ходенето по лекари и се оказа Ендометриоза и СПКЯ.Поне спермограмата ни е хубава.Пътят към положителния тест за нас ще се окаже по-дълъг,но аз не се отчайвам.Бавно , но славно ще се случат нещата.Лека и спокойна вечер на всички Hug

# 137
Криси- щом сте го ударили на маратон, дано си е струвало, а и като има удоволствие, няма мястоза разочарование... Ти кога не чакаш?
Така си е Wink
Иначе не чакам на 11 ноември  Praynig
При теб тия дни е периода на действие, сгащвайте яйцеклетката и успех  luvbed

Криси- днес правих тест за О , но си е все така отрицателен, доти вчерашния имаше бледа втора черта, днешния нямаше- но ще видим следващите дни, любимия е по чужбина точно в най-важните дни май, но все пак ще се стараем Sunglasses
Много странно че вчера е имало лека чертичка, а днес няма, да не е минала О. ? Кой ден ти е днес? Спази ли указанията за правене на теста?

# 138
Илюжънчееее,честито ,мила HugМного ме зарадва да видя,че с Весито ще си бременеете заедно.И на двете леки бременности и здрави бебоци Hug
Ивка(Блу)хайде стискам палци това зацапване да е предвестник на хубави новини.
Много успех на всички момичета,няма да изброявам,за да не пропусна някой Hug
Принцеска,мила,благодаря ти че питаш за мен.Е,за съжаление аз нямам хубави новини.Но пък ви чета и много ви се радвам и споделям хубавите емоции.Започнах ходенето по лекари и се оказа Ендометриоза и СПКЯ.Поне спермограмата ни е хубава.Пътят към положителния тест за нас ще се окаже по-дълъг,но аз не се отчайвам.Бавно , но славно ще се случат нещата.Лека и спокойна вечер на всички Hug

Чоко мила какви изследвания пусна че разбра че имаш СПКЯ ? И какво предстои сега ?
Браво за спермограмата ! Ще успеете не се тревожи  Hug Praynig

# 139
Белла, дано всичко е наред!  Praynig Не се притеснявай, ще се нареди всичко!  Hug

# 140
Добре дошли на новите момичета и от мен и да не се застоявате много в темичката,Ивка  стискам палци да се изнесеш и ти след няколко дни.Chocobella стискам палци и на теб въпреки проблемчетата понякога нещата стават от самосебе си дано да те сполети щастието скоро.Гуш от мен и лека вечер. Laughing

# 141
Благодаря ви за подкрепата,мили момичета.Ами на прегледите се останови по около 20-25 кисти(фоликула)на яйчник+ други кисти(ендометриални),а и си имам симптомите по учебник.Днес бях на фоликуметрия и доки видя хубав фоликул.Ще му дадем шанс и надежда,да се оплоди , а и да сме сигурни има ли изобщо Овулация.Ако не стане в края на Ноември ще плануваме лапаро и от там натам ще видим какво предстои.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 22:20 от ChocoBella

# 142
 ChocoBella какви ти бяха симптомите?
 И аз мисля да ходя при док профилактично, но ме е страх да няма нещо... от както бебеправим се вглеждам във всичко и си мисля че може да е  симптом на нещо друго след като няма бременност.
 И затова и реших пробвам да засека О но не знам как ще се оправям с тестването по едно и сащо време но ще видим...

# 143
Oт колко време бебеправите,Sao?Няма от какво да те е срах.И аз така разсъждавах,а сега съжалявам,че не отидох по-рано.Ако си до 30 години,след 1 година неуспешни опити се препоръчва консултация,а над 30 години след 6 месеца.Пробвай с Ову тестове и БТ и опитай да не се панираш.Все пак шанса всеки месец е едва 20-25-30% успеваемост.Успех,мила Hug

# 144
ChoccoBella   и аз щях да те питам за симптомите ,защото на мен един лекар ми наприказва някакви глупости  за поликистоза на последния преглед, но понеже аз не мисля че има нещо такова ми е интересно ...  Hug

# 145
Права си, че колкото по рано по добре дори и да няма нищо Simple Smile
Правим опити от 3 месеца мисля и съм на 23 опитвам се да не се шашкам , но не ми се получава много   Laughing
последния месец правихме опитите с изчислението на О а и горе долу си я усещам ...

# 146
Sao,мила,та ти си толкова млада,наистина не се шашкай.Пак ти казвам шанса на месец е само 20-30%.Разбира се то е лична преценка,но аз смятам,че ти е рано за лекари HugУспех и сигурна съм скоро ще се похвалиш!
Наденце,моите симптоми започнаха с нередовните Ц-от 27 до 38 дни.Тестовете ми за Ову бяха 2-3 положителни на месец(не поредни дни) или нито един.Отделно за няколко месеца качих килограми без промяна на хранене или начин на живот.Появи се и акне,мазна кожа+20-25кисти(фоликула)на яйчник.До колкото си спомням и ти си много млада,не се панирай и ако не смяташ доктора си за компетентен,потърси втора диагноза Hug

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 23:23 от ChocoBella

# 147
ChocoBella- желая ти късмет и търпение най-вече , ще ти е нужно! Пък живи и здрави, нищо не се знае, може и изненадващо скоро да се случи!:)

Криси- доста странно и според мен, мисля, че спазих всичко точно, не пих течности 2часа, не пишках. Чудя се да не би при потапянето на клечицата да не съм оплескала нещо, но...
Днес ми беше 10 ден , съмнявам се да е минала О, мн е рано.

Е, не мога повече, мятам се в кревата!
Лека и сладка нощ!

# 148
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, момичета!
Сервирам закуската

и един малък сладур, който също закусва сладко сладко:

Добре дошли на LemOn, Sao и Jem18! Да не се задържате дълго в темичката ви пожелавам, а да последвате скоро Илюжънчето и Весето в отчетните теми на бремелинките!
При мен нищо ново за сега. Някакво затишие има, от време на време имам леки спазми вдясно. Течението си е все така много слабо и кафеникаво. Днес ми започва рисковия период, в който по принцип ми се появява М. Надежди не знам дали да тая, за да не се разочаровам. Каквото е рекъл Господ, ако сме имали късмет да стане, ще е станало, ако ли не, следващия месец.
Да ви разкажа една смешна случка от снощи - аз посърнала, милото седи, гледа ме и изведнъж изтърси. Добре де, ако не стане, има и други начини. Аз вдигам поглед, пълен с надежда към него, а той изцепва - Ще си вземем едно от казана, малко са чернички, ама като се изкъпе, ще стане. Ей, казвам ви, настроението ми се оправи на мига. Понякога колкото ми е сериозно, той все намира нещо смешно да каже, та да ме разсее и разсмее дори.
ПП: Тези лентички пак са се побъркали.

# 149
  • София
Добро утро и от мен, милички  Hug
Аз още не мога да свикна, че не съм за тук, но ще поостана още малко, докато се съвзема. Стискам ви палци всички една по една да се изнесете от тук  Hug
Блу, много вкусна закуска, ей сега ще си хапна  Hug Хайде, с теб съм, дано да сте направили бебето този месец  Praynig
Чакам ви с хубави новини, знам че има още време докато извадите тестовете, но аз да си стисна едни палчета за всеки случай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт