Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 045
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Блу,благодаря за апетитно изглеждащата закуска. Simple Smile Аз както винаги съм само на кафе. Как се чувстват нашите бъдещи мами? Ами мъжете ви? Осъзнаха ли,че наистина ще стават татковци? Simple Smile

# 151
Здравейте, момичета! От скоро ви следя и ето,че реших да се вкюча най-после Simple Smile ние вече имаме едно момченце у дома, но от този месец "творим" за второ:) Не очаквам да ми дойде около 3.11.
Стискам палци на всички стараещи се, а на успелите - честито:)

# 152
  • София
Като заговори за кафе... и на мен ми се пие и ми се пуши, ама няма Simple Smile)
Мъжът ми плътно с мен до аптеката, аз му надух главата от приказки - не млъкнах през цялото време, той все повтаряше, че да видел теста и тогава... мъжка му работа!
Е като го направих и се разплаках, стана ми хем хубаво, хем едно притеснено... и той се разплака...след това му премина леко и каза, че все още не може да го осъзнае, което е нормално - аз не го осъзнавам, пък той ли  hahaha и така... общо взето... сега умувам за лекари, болници, дали да е по ЗК или да си ходя на частно  ooooh! направо не знам...

# 153
Добро утро! Hug

При мен нищо интересно,този месец няма на какво да се надявам,тъй като милото го няма!Единствено чакам да видя дали всичко ще е ок с МЦ и след 19 мм.фоликул в понеделник чакам да се вдигне БТ(днес още е само 36,7),за да видя,че всичко с О.е било ок. Praynig

Поне ми е спокойно,че този месец няма на какво да се надявам,че това чакане от О.до следващ МЦ направо ме изтощаваше психически!

Успех на всички нечакащи!

Иве,да не би 1-я тест да е имал 2-ра черта,защото го направи по-рано през деня,а сега 2-я си го направила по-късно? newsm78 Нали знаеш,че във 2-та част на деня теста за О.е по-надежден! Naughty

: и така... общо взето... сега умувам за лекари, болници, дали да е по ЗК или да си ходя на частно  ooooh! направо не знам...
Първо честито,много лека бременност,много леко раждане и едно хубаво пухкаво и здраво бебе на финала! Hug
Според мен си се запиши на ЖК по ЗК,а пък винаги можеш и да си идеш на частно като искаш,аз така правих с моята 1-ва бременност,особено за ехограф,винаги си ходих на частно! Peace

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 08:44 от -Bibo-

# 154
Илюжънче  Hug от мен! Ще се осъзнаете съвсем скоро. Дано всичко е наред,и изкараш една много спокойна и лека бременност!  bouquet

# 155
  • София
Доброоо утро сладуркиии  Hug

Блу страхотна закуска...мъжа ти е голям веселяк, което е супер  Hug

Илюжънчее наминавайййй на нас ще ни е много приятно  Hug  много е сладък разказа ти...ще осъзнаеш скоро, че в теб расте малко човече  Hug

Бибо успех...сигурна съм, че всичко е било ОК и си имала една страхотна О  Hug

Секси и аз преди карах само на кафе...ама напоследък си похапвам сладко сладко с кафето  Joy Hug

Чоко мила силно гуш за теб...ще се справите...всичко открито на време може да бъде преборено и знаеш, че ние сме плътно до теб мила  Hug Hug Hug Hug Hug

Целувам ви всичките...  Hug

# 156
  • София
Добро утро и от мен.
И аз си ви обичам и не искам да ви изпускам от поглед. Simple Smile
Блу, мерси за закусчицата.
Някой нямаше ли да прави тест днес?

Аз сутринта си направих последния останал вкъщи тест и за пръв път видях две еднакви чертички! Пуснах и кръвния сутринта и сега чакам. Стискайте палци!
Моя мъж се радва, но и той като мен не смее още да бъде напълно щастлив. Чакаме срещата с док.

Мили момичета, прегръщам ви всички и ви чакам в отчетната темичка!

# 157
Добро утро красиви дами!  bouquet

Blue_angel- чудя се, сега ли да те изям или по-късно, голяма си сладурана!:) Желая ти го от сърце, защото си толкова сладка, позитивна и внимателна, че ще ти се отдаде едно прекрасно майчинство!:)

Бибка- онзи ден първия го направих към 14ч, но после май Илюжънчето или някой друг ми каза, че трябва да ги правя след 17ч, така, че втория го направих вчера точно тогава...има ли значение?
Аз не съм никак веща , все пак за първи път го правя.

glorybg- здравей! Понеже вече си мама се надяваме да ощастливиш детето с още едно за компанийка! Успех!

Секси- ти как си? Приповдигна ли вече настроението?

Весе- липсваш!

# 158
Добро утро, дами!  Hug
Докато се включа и то пак се натрупало материал за четене.
Блу, закуската е страхотия! Хора, все съм гладна... как да се огранича не знам  newsm78 Снощи пак се натъпках яко...и не се понасям вече /егати слона съм/  ooooh! Мъжо снощи ми купи ябълки и круши дано да наблягам на тях повече....
Илюжън, всичко е толкова прясно още...нормално е да не го възприемате. Аз винаги съм се страхувала как бих се справяла, но всъщност тя природата те подготвя 9 месеца, за да се адаптираш към новото положение. Не ставаш от днес за утре майка. Много е вълнуващо ей!  Hug
Секси, миличка при тебе как са нещата?  Hug
Чоко, не се отчайвай, мила!  Hug Даже, когато изглежда, че няма на къде... пак има поне един път за някъде. Е, не е лесно да се извърви, но пък финала ще е много сладичък и пухкавичък   ylinfant И като го гушнеш ще си забравила всички перипетии! С теб сме да знаеш!!!  Hug Наминавай!
Бибо, здравей!  Hug Не унивай! Тия мъже все не са под ръка, когато трябват...ама какво да правиш?!?  newsm78
Цвети, как си душко? Hug Как е слънчева София днес?
Весииии, къде си? Дали не си поспиват сладичко бъдещите мами?  newsm78 Чакаме те...  Hug Hug Hug

# 159
  • София
Изобщо не спя, а съм напълно изтрещяла! Сутрин ставам в 6 и нещо!!! Абе нямам думи просто. Аз дето не можех да се надигна за работа, сега ставам с кокошките!

# 160
Забравих да поздравя новите момичета  LemOn, Sao и Jem18, glorybg . Добре дошли , сладуранки и дано всяка от вас постигне бързо целта си и напусне темата.
Ивче, привет и на теб, миличко!  Hug Ще им вземеш акъла на тия тестове, ей!  Grinning По принцип има значение кога се правят, защото този хормон дето го отчита теста се отделя след обяд. Четох, че някъде към 15 часа му е най-високата стойност. Аз правих тестовете към 15.30 ч. Ще им хванеш цаката, не се коси!  Hug
Ей, Весето е тука!  Hug Hug Hug Веси, снимай тестчето пак да го видим, много кефи! И кръвния тест ще  е добре, ще видиш, очарователна!  Hug

# 161
Аз съм добре,момичета. Благодаря ви,че се интересувате!  bouquet Началото на месеца имам важни датички които не трябва да пропускам,та ще хвана мъжа да действаме. luvbed Този път ако трябва всеки ден! Embarassed Иначе настроението ми е приповдигнато,готино ми е. Имам си някакво предчувствие,че ще мога съвсем скоро и аз да се похваля. Praynig

# 162
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, Иве! Да ти се връща и на теб.
Да, мъжът ми е наистина много весел и позитивен. Не трае и 5 минути да рева - веднага ме гушва и започва да ме гали и успокоява, като не пропуска да каже нещо весело, за да ме разсмее. Рядко, да не кажа почти никога, не устоявам на шегите му, дори да съм супер скапана.
Ако и този месец не е станало, ще се заема да правя тестове за ову, пък да видим. Миналият месец като купувах тестовете за бременност, по грешка ми дадоха за Ову, може и да е знак някакъв.

# 163
  • София
Ще го снимам довечера, че сега съм на работа.
Моя мъж сутринта така ме изкуши с една пица-лодка...голям е гадняр!
Трябва да се сдържам, че както съм си едричка, нищо чудно да стана 100 кила!   Embarassed

Имам леки болки като ПМС в корема, които малко ме притесняват!  Confused

# 164
Весе- и аз съм страшна лакомия, но няма как, спазвам и хранителен режим, защото съм фен на правилното хранене! Радвам се, че все още си тук...не можеш да се отделиш Hug Hug

Ивче- да ти завидя благородно с такъв мъж! И моя е забавен, но не толкова често като преди, в работата му е адски напрегнато и по-често аз се правя на маймуна за да го разведря!

Принцеска сладка,- тия тестове ме напрегнаха хахах, трети ден ги правя...ще видим, учудена съм, защото аз съм с кратък МЦ, попринцип е нормално вече да съм в О, единственото нещо- слузесто бяло течение, мн прозрачно.
 newsm12 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт