Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 082
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
Имам леки болки като ПМС в корема, които малко ме притесняват!  Confused
Веси, мисля че е нормално, но за по-сигурно питай доки...сега е момента на нови усещания и адаптация.
Секси, ще се радвам предчувствията ти да се осъществят скоро и някъде към 25 ноември да извадиш  EFP
Надето, къде си бе мило? Ти кога не чакаше...
Дани, днес те е хванала липсата.... бързо тука на рапорт!
Роузи, виждам те!  Wink Някакви хубави новини около теб няма ли?  Hug

# 166
glorybg добре дошла и да си отиваш бързо  Naughty Simple Smile
Добро утро и на вас момичета ! Аз сядам на кафенцето защото съм като труп и едвам се надигнах от леглото  ooooh!
 Блу много сладко животинчееее  Heart Eyes
ЧокоБела благодаря че ми обясни за симптомите които имаш. Аз определено нямам нито един от тях , само тестовете за О. ще видим какво ще покажат този месец. Надявам се скоро всичко да е наред и да бременеем !!  Peace
Успех на Нечакащите тези дни !! Стискам палци силно  Hug
Веси нормални са леки придърпвания и тежест ниско като при ПМС ( бях така 1 седмица след закъснението )
При мен писах че вчера прокапа малко като бях до ВЦ но от тогава пак нищо  #Cussing out За пръв път ми се случва такова нещо и така като гледам явно ще свършва, а днес е 4-ти ден от които 2 нямам нищо  newsm78 Което значи че не чакам пак чак края на ноември
Принцеске мила ти как си ??  Hug

# 167
Добро утро и от мен!  Hug
Как сте днес? Иве, много е забавен твоя мъж, дано скоро и ти ни зарадваш!  Peace
Бибо, ако не тоя , то другия месец дано стане, поне ще си спокойна, че си посетила доктор.  Hug
Ивелинче, според мен има значение, разликата в часовете за тестовете за О, прави ги и днес в 5 часа. Но 10 ден е рано, сигурно тепърва предстои О.  Hug
Секси, Наде, Цвети  Hug
Принцеске, тук съм,нищо ново при мен за сега. Peace При мен следващата седмица ще е важна! Praynig
Весенце, Илюжън  Hug А другата бременелка Герито  се губи?
Добре дошли на новите момичета!    bouquet

# 168
Дани- здравей скъпа! Аз гледах в упътването на Теста за О , пишеше , че при 26дневен цикъл, предстояща О е около 9ти 10ти ден..на мен днес ми е 11 ден...и днес ще го направя тогава, пък да видим.
Ей много е интересно човек само да си намира с какво да се ангажира.!
Ти как си? Тук времето драстично захладня...как е италианско?
  bouquet

# 169
Днес съм почивка и утре също, мисля да си почивам. Вчера чистих, днес ще дойде и една приятелака да ме, ще се боядисам и така.  Hug Малко релакс. Mr. Green

# 170
Ивелинче и тук захладня, днес пак вали, но слабо. Но не е толкова студено, както в България де, тук зимата не е толкова студено.
Аз мисля от събота - 12-ти ден да започна тестовете за О. Но още не са пристигнали, преди 6 дни ги поръчах, но щели да ги пратят по пощата.  ooooh! Дано пристигнат, ако не трябва да купувам и други. Whistling Ама каквото  Laughing- такова!

# 171
  • София
Ама много сте ми милички  Hug сега като ви чета от страни как се вълнувате, преди сякаш не го усещах така, може би защото и аз се вълнувах  Hug
За събуждането сутрин съм кукуряк и аз към 5:30 - 6  ooooh! ама не ставам а се въртя в леглото и си мисля разни неща...  Grinning За яденето - и аз хапвам и напоследък се усещам, че количеството, което ме засищаше преди, сякаш сега не ми стига, отделно хапвам и често  ooooh! имам чувството, че ще се превърна в самоходно кюфте до юли месец  hahaha
Блу  Hug чакам те да знаеш, вратата е леко открехната и надничам да видя дали идваш при нас  Hug
И за другите момичета стискам палци  Praynig Много ви обичам  Hug

# 172
ИЛЮЖЪН И ГЕРИ честито и от мен.При мен нищо ново засега.Във вторник ще ходя на лекар да му нася изследванията.....да видим какво ще каже.Приятен ден на всички Hug

# 173
И ние те обичаме, Илюжън!  Hug Hug Hug
Не ни изоставяйте с Весето още от сега... малко и ние да посвикнем! Ох, аз много се привързвам и съм много ревлива... Все пак хубави неща ви се случват! И не отивате кой знае къде, ама ... а де... Обаждайте се!  Hug Hug Hug
Ти пусна ли кръвен тест?

# 174
Илюжънче като ти чета допълнителните бележки в графиката имам чувството, че описваш мен само дето моят тест е  EFN

# 175
  • София
Имам резултат. Simple Smile Припомням:
Понеделник: ЧХГ - 153,4
Сряда (днес): ЧХГ - 336,3

# 176

Суперр !  smile3501 smile3525

# 177
Ами чудесен е резултатът!!!  Hug
Браво, Веси!!! Два пъти гуш, щото сте двама!  Hug Hug
Растете си спокойно....   love001

# 178
  • София
Веси, браво за резултата, нали ти казах!  Hug
Принцеске, не съм пускала кръвен тест, не мисля, че ми е необходим, леко съм се пуснала по течението като типична рибка  Grinning (а и другото нещо, което ми е страшна преграда - имам страх от вени, не ит игли и боцкане, а от самите ми вени, само кто ги гледам и ми става лошо)  Laughing голям образ съм, а като знам какво дупчене ме чака ... попринцип не съм бъзлива, имам 3 татуировки, но ей тези пусти вени ме съсипват  Crazy
ПП Гале, направи си пак тест, може да е било рано за първия  Hug

# 179
  • София
Наде, Дани, Веси, Илюжънчееее, Иве Hug Hug Hug Hug Hug гушкам ви всичките  Hug

Принцес душкоо при мен все едно и също  Hug Hug Hug Hug

Целувамм ви всичкитее  Hug

Общи условия

Активация на акаунт