Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 106
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз ще се включа за късна закуска (ако сте ми оставили от кифличките)... Hug Hug Hug
вчера не се стърпях и направих едно престо, ама  EFN  Cry
взирах се като под лупа ,ама нъцц, уффф като нож ми се заби тая самотна черта...
(не) Чакам М утре или в другиден  Confused
Поздрави на всички ви  Hug Hug Hug

# 181
huligankata-успех желая! Дано не я дочакаш мръсницата и да не се налага мъчително чакане.
  bouquet

# 182
  • София
няма как, поне бледо зачатие на втора чертичка трябваше да има . Мойта О е м/у 10-12 ден , а днес е 24. Ние май ще си останем да (не) чакаме в края на ноември Crossing Arms

# 183
Момичета искам да ви задам един въпрос?.....дано можете да ми отговорите.Искам да си взема витамини-спрях се на прегнакеър за него и нея.Та въпроса ми е -мога ли да ги съчетая с масло от вечерна иглика.Как мислите?Ще го обсъдя и с лекаря ,но бързам вече да ги почвам.

# 184
  • София
Взела си тези, които са за преди зачеване, нали?
Мисля че няма да има проблем. Пий си ги, но като се видиш с док му кажи какво пиеш.
Не знам, сигурно е съвпадение, но аз забременях в първия месец, в който почнах вечерната иглика.

# 185
И аз мисля, че не е проблем да ги съчетаеш. Ако тоя месец не стане и аз мисля да поръчам после да ми пратят от БГ.
Веси, браво мила! Hug

# 186
Весе още не съм взела ,но много четох и се спрях на тях.За вечерната иглика ,толкова хубави неща прочетох ,че няма как да не си взема.Благодаря ,че ми отговори.А ти от коя аптека си я купи?Четох ,че си от СОФИЯ затова те питам.

# 187
  • София
От Марешки я взех. Картонената опаковка 30 капсули. Около 10 лв. беше.

# 188
По колко се пие вечерната иглика? Смятам и аз да я почвам....
Аз съм на НЕОФОЛИК МЕТА... 90 хапчета са за 3 месеца на цена около 10-11 лв.
Прегнакеър за него/за нея е за 1 месец... и е някъде към 30-40 лв... пък и не бях сигурна мъжо колко ще е редовен в пиенето. Ели, прочети за неофолик мета може да ти хареса....

# 189
  • София
Ако вземеш Прим ойл, те са по 500 мг., така че е хубаво едно сутрин и едно вечер.

# 190
Много благодаря, момичета.Принцес[/b] мила аз в момента пия НЕОФОЛИК ,но не са мета.Ще прочета сега за тях ,но определено искам нещо да си взема , а пък и сега стана студено, така че ще ми са от полза.Целувам ви  Hug Hug

# 191
Toniliv,къде си какво става с теб,аз взех да пиша по-редовно,ти пък спря! Thinking Бързо да се явиш ,да кажеш как сте?

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 12:10 от -Bibo-

# 192
Ако вземеш Прим ойл, те са по 500 мг., така че е хубаво едно сутрин и едно вечер.
Благодаря, Веси! Hug...такива ще взема!
Май трябва да спирам виното вечер.... или докато не се разбере, че е станало -  всичко е позволено....и кафето сутрин  Wink Много искам здраво бебче...то кой ли не го иска  newsm78...ама много някакси не мога да водя еко живот  Sad Не пуша, ама пък ям месища, пия по чаша вино вечер... преяждам  #Crazy ЛОША РАБОТА....

# 193
  • София
Аз не съм се органичавала от никакви пороци  Mr. Green, докато не разбрах!

# 194
Здравейте мацки Hug

Принцесии Тук съм, ама не съм писала защото няма с какво да ви се похваля. Началото на другата седмица започва маратона по   1dating luvbed kiss и НЕ чакам към 22.11. Моето момче има рожден ден ноември и много се надявам да реша "проблема" с избирането на подаръка е едни две чертички  Praynig Praynig Praynig

Имам едно питане към вас - чета все повече за тази вечерна иглика, може ли някой да ми обясни по - подробно за какво се пие, има ли нужда от лекарско предписание, кога трябва да се пие и каква доза? Аз пия само Неофолик по 1 таблетка на ден.

Извинявам се за дългия пост и ви желая лек и спокоен ден!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт