Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 108
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, Илюжънче!
И аз все надзъртам в темата за бременни мами, дано имам късмет да се разпиша още този месец. По последни данни, все още не ми е дошло, а си цапа по мъничко кафеникаво. Прокрадва се лека болка в главата, което не е добре, но ще видим. Този месец доста дълго се задържа това цапане. Обикновено се появява и до 24 часа ми идва, а сега съм повече от два дни така. Ще видим, ако устискам до неделя, ще правя тест, ако ли не, здраве да е.

# 196
Здравейте момичета  Hug на всички много ви се радвам като ви чета и каксе подкрепяте благодаря и за хубавото посрещане ...  Grinning
Да се оплача и аз от както бебеправим имам страшен апетит и незнам на какво се далви това....
За мен важните дни ще са другата седмица и няма да чакам чак към края на ноември....

# 197
Вчера и днес реших да си измеря БТ в 7:20ч. и беше 36.9 и 36.8. Не я меря всеки ден, затова нямам графика, но ми се струва прекалено ниска. Sad  Имам 9 дни до менструацията. Май и този месец няма да ме прескочи  Cry

# 198
Вчера и днес реших да си измеря БТ в 7:20ч. и беше 36.9 и 36.8. Не я меря всеки ден, затова нямам графика, но ми се струва прекалено ниска. Sad  Имам 9 дни до менструацията. Май и този месец няма да ме прескочи  Cry

БТ не е показател така, не се тревожи излишно!  Hug Трябва да се мери постоянно, в един и същи час, без да ставаш от леглото, без да си пила  дори и вода. Мериш с един термометър и задържаш винаги след сигнала!  Peace Ако е живачен - 10 мин, а дигитален - 2-3 мин след сигнала.
Не се затормозявай толкова  и не го мисли.   bouquet

# 199
Охоо, вече има положителни тестчета и в тази темичка, честито на виделите две чертички Simple Smile

blue_angel - и аз съм с кафеникаво зацапване втори ден

Но при мен от два дни ми тече кръв от носа без причина - ту от едната ноздра, ту от другата. Венците ми кървят и имам ужасен вкус на кръв в устата, все едно съм глътнала парче желязо.. Много е неприятно. По принцип трябва да ми дойде на 2-ри, т.е. след два дни. Малко съм се стреснала, на някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 200
Охоо, вече има положителни тестчета и в тази темичка, честито на виделите две чертички Simple Smile

Но при мен от два дни ми тече кръв от носа без причина - ту от едната ноздра, ту от другата. Венците ми кървят и имам ужасен вкус на кръв в устата, все едно съм глътнала парче желязо.. Много е неприятно. По принцип трябва да ми дойде на 2-ри, т.е. след два дни. Малко съм се стреснала, на някой случвало ли му се е подобно нещо?

Дано се окаже бременност!  Praynig На мен не ми се е случвало!  Hug

# 201
  • до най-прекрасния мъж

Подобно нещо не, но ми кървят венците и май ми никне мъдрец - при натиск ме боли венеца и се усеща ръбче отстрани на венеца. И аз понякога имам вкус на желязо в устата.

# 202
  • София
Ако искате да ви кажа честно, мен това с мъдреца беше най-ранното нещо което ме усъмни. И Илюжънчето мисля че спомена нещо такова.
Той този мъдрец не се беше обаждал много отдавна, а четох че е възможен признак!
Стискам палци на всички ви!
Чакаме ви в юлската темичка.

# 203
Дано да е признак за бременност наистина  Wink
И аз да попитам нещо, стана ми интересно за какво пиете вечерна иглика, извинявам се за вапроса и ако сте писали но не можах да видя ...

# 204
  • София
Илюжънче ЧЕСТИТО!!!! Много се зарадвах, като прочетох, желая ти лека бременност и сладък бебок на финала  Hug

# 205
  • София
Ехооооооооо, ето меее  Hug Hug Hug Видях, че някой ме е търсил, хи хи  Crazy Благодаря ви отново за пожеланията!! Много сте мили   bouquet  bouquet пожелавам го от сърце да ви сполети същото!!!
като влезна тука, ми е някакво едно готино... Много свикнах с вас, макар че не съм от редовно пишещите, ама пък ви следя. Поли и Дани какво стана с вас... Така като ви чета, никой ли не пие фолиевата киселина?
Ох, момичета, разболях се  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms мрън-мрън!!! Но работя в такава среда, в която има постоянен поток от хора и няма начин  Sad и подозирам, че скоро ще се махна от тази работа.  Thinking

# 206
Гери ,вие от колко време пробвахте, че май съм изпуснала, ако си писала.Мен днес ми е супер сдухано и цял ден чета в проблемно забременяване.Съвсем се побърках. Heart Eyes

# 207
  • София
Гери ,вие от колко време пробвахте, че май съм изпуснала, ако си писала.Мен днес ми е супер сдухано и цял ден чета в проблемно забременяване.Съвсем се побърках. Heart Eyes

От лятото, но от октомври месец по - сериозно и то взе, че стана  Crazy Но не го очаквах толкова бързо да стане. Даже още не мога да проумея какво се случи и че вътре в мен има точица /човече/  Flutter и не смея все още да се зарадвам.  Blush

# 208
  • София
Аааа Гери, май всички си я пием фолиевата. Аз я пия откакто сме почнали опитите.

# 209
  • София
А, чудесно, veseto87   Flutter Значи съм с грешно впечатление.
Нещо ви няма на хоризонта  Crazy Айде чакам ви да се похвалите  Mr. Green
Илюжънче, ЧЕСТИТО!!! Заедно ще бременеем, супер  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт