Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 101
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
Поли, мила, стискам ти палци, дано е станало бебчето  Praynig
Ти кога мислиш да направиш тестче?

# 361
Поли, мила, стискам ти палци, дано е станало бебчето  Praynig
Мерсииии,ако питаш мен досега да бях си направила 100 пъти  Laughing.Писва ми първото нещо като стана е да провера долу дали има нещо,ужасссс ви казвам.Трябва да ми дойде утре ама слагам до 5 тъй като ми се е случвало да ми закаснее.По принцип винаги ми е идвало на 22 дена но миналият месец ми дойде на 25я ден и днеска прашя 22 дена.Някой беше казал за неделните тестове????Вие какво ще кажете

# 362
момичета ... и аз не чакам ... но чак на 8-ми, което реално е след 5 дена, та 6-тия .... а ми се струва цяла вечност ... и аз като поли - до сега 100 теста да съм направила ... ама гледам да се разсейвам с работа че ще се побъркам окончателно : )))

# 363
  • София
Ох, как имате търпение  Mr. Green Mr. Green

# 364
Да всеки ден съм така.С тези болки още повече си мисля че ще ми дойде

# 365
: ) и аз съм така ... от три дена ... напъвам се да се убедя че си въобръзявам и че е от нередовното ми хранене този месец : )) ... но тайно стискам палци : ))

# 366
момичета ... и аз не чакам ... но чак на 8-ми, което реално е след 5 дена, та 6-тия .... а ми се струва цяла вечност ... и аз като поли - до сега 100 теста да съм направила ... ама гледам да се разсейвам с работа че ще се побъркам окончателно : )))
Ха-ха.... всички сме така: ку-ку ру-ку  #Crazy
Майтапа на страна, но най-гадно е да чакаш  Tired..... Сега ми се иска лелката да я няма тази седмица при никоя от нас... и в неделя дружно всички тестчета  EFP
 Praynig  Praynig  Praynig

# 367
  • София
Да всеки ден съм така.С тези болки още повече си мисля че ще ми дойде
Ха, Поли и аз бях с болки и още съм, ама на ли знаеш резултата.  Mr. Green
Аз бих направила тест още утре. Моят на 13 ден след О. го видяхте. Simple Smile Успех!

# 368
Поли, мила, стискам ти палци, дано е станало бебчето  Praynig
Мерсииии,ако питаш мен досега да бях си направила 100 пъти  Laughing.Писва ми първото нещо като стана е да провера долу дали има нещо,ужасссс ви казвам.Трябва да ми дойде утре ама слагам до 5 тъй като ми се е случвало да ми закаснее.По принцип винаги ми е идвало на 22 дена но миналият месец ми дойде на 25я ден и днеска прашя 22 дена.Някой беше казал за неделните тестове????Вие какво ще кажете
Ох, разбирам те напълно относно това за проверяването, и аз съм така, като наближи М. Иначе неделния ден е хубав ден за получаване на такава новина  EFP Wink Ако ти стигне търпението до тогава Wink
Гери, аз съм точно като теб - нетърпелива  Embarassed

# 369
Благодаря на всички за милите думи!!! С вас нещата са толкова по-лесни. Знам, че трябва да бъда силна, но естествено ми е много притеснено. Нямам друг вариант освен да бъда силна, просто ме е страх от неизвестното. Пътят към заветната цел определено се оказа много труден за мен, но съм сигурна, че когато успея ще бъда най-щастливият човек на Земята и ще забравя всички перипетии. Пожелавам на всички чакащи лелката, да не я докачат и нещата да се случат естествено и магически, защото така е заложено в природата ни,а и вие всички го заслужавате! Всеки си знае през какво преминава и какво преживява след всяко разочарование. Целувам ви и ви прегръщам!  Hug

# 370
Ха-ха.... всички сме така: ку-ку ру-ку  #Crazy
Майтапа на страна, но най-гадно е да чакаш  Tired..... Сега ми се иска лелката да я няма тази седмица при никоя от нас... и в неделя дружно всички тестчета  EFP
 Praynig  Praynig  Praynig
Принцес, от твоите уста в Божиите уши, дано да е точно така както казваш Praynig Praynig Praynig
Иначе и аз изперквам като дойде момента за чакането. Направо в някои моменти съм супер раздразнителна и нетърпима чак за мен самата  smile3514 хахахаххааха

# 371
  • София
Сънлайт, и аз имах такова чудо реди много години. Нико не можа да си обясни. Всички тестове бяха отрицателни. Така че, не се тревожи. Нали виждаш, че нещата са поправими.  Hug

# 372
Е Веси утре ми е 13 ден след О....ама ако мога да дочакам за неделя.....аз ще се  #2gunfire вечеееее.Това не е живот да гледаш отдолу има ли нещо няма ли.Искам да ви споделя нещо,при първата ми бременност мъжа ми беше ентусиазиран за теста а миналият месец нищо не ми каза беше супер спокоен,даже и не се сети че чакам да не ми дойде сега от този месец от преди 1 седмица ме е почнал да си правя тест и още повече ме изнервя такаааа.Дано да е някакъв знак

# 373
Има хора, които си имат по силно развито биополе и си усещат или имат предчувствия.
За съжаление моя не е от тях, предния път от рано ме почна за тестове да си правя Laughing  ама нямаше нищо. Но аз се радвам, че е започнал да проявява по-голяма инициатива. забелязва се голям напредък при него: като бяхме на лекар само разпитваше за резултатите, сега в бебеправенето всеки път проявяваше той инициативата, дори когато бях много изморена  Embarassed
Преди все имах чувството, че аз съм вманиачената на тази тема, но сега се радвам, че и той започна да показва колко силно иска бебче  Two Hearts

# 374
Здравейте и от мен, какво да ви кажа снощи с гръм и трясък и без никакви болки което за мен хич не е присъщо дойде гадната мръсница Cry и то на 28 ден е такова чудо никога не ме се беше случвало от както се знам съм 30/31 ден и това е закон за мен .Така ме изненада че направо не знам и то доста неприятно Confused Tired интересното е че друг път още ден два преди това ме боли корем а сега нищо, ей не знам това на какво се дължи сега .....................
поплаках си снощи добре и така Cry
връщам се да ви чета назад Hug

Общи условия

Активация на акаунт