Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 087
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
  • до най-прекрасния мъж
Рая, гуш от мен  Hug!
Няма да се предаваш, всичко ще е наред и ще стане бебока. Може да е твоето коледно чудо, което много да те зарадва за празниците.
Стискам палци на момичетата, които не чакат тези дни лелката - дано не я дочакате, наистина.

# 376
Рая не се отчайвай мила...всички сме с теб и като теб.Чакай да видим какво ще стане и с мен и да си поплачем заедно.Знам какво е и те разбирам но бъди силна.Ако не тоя месец ще сме за другият.Аз за това си го набивам в главата че ще ми дойде за да може по лесно да го преодолея после  Sad  Hug

# 377
  • София
Райчеее само напред мила...никакво отчайване и предаване миличкаааа...нали знаеш, че всички тук те мислим и ти пращаме цялата си сила  Hug

Поли ще чакам да се похвалиш и да ни зарадваш съвсем скоро  Hug

# 378
Рая, гуш и от мен  Hug
Горе главата, мила, всички тези изпитания, през които минаваме, ни правят по-силни и още по-готови за бебче  Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 13:20 от Kristisha

# 379
Мимичета, не мога да си заредя страницата на зачатие и календарчето с графиката. Само при мен ли е така?
П.С.
Оправи се вече Simple Smile

# 380
МНОГО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, СТРАХОТНИ СТЕ  Hug
А за всички нечакащи  Praynig newsm51

# 381
Рая, миличка  Hug...знам колко е тъпо това положение Tired...и аз миналия месец бях така Tired  Но...изправяш се и започваш отново! Изгубена е само битката, не войната!
Ние сме с теб, до теб ... и те подкрепяме. Заедно ще се борим и ще успеем!  Praynig
 Hug Hug Hug

# 382
  • София
Ивеее, Нелка не се спотайвайте аааа рапортувайте какво ново при вас  Hug

# 383
  • София
Райче, я се стегни момиче!!! Нали знаеш, че хубавите неща стават бавно! Simple Smile
И аз мрънках, мрънках, а чудото стана. Смело напред. Скоро ще дойде твоят час!  Hug Hug Hug

# 384
Ивеее, Нелка не се спотайвайте аааа рапортувайте какво ново при вас  Hug
Ивелинка не я търси  Grinning... тя изпрати мъжо сутринта и сега се е гмурнала яко в живота  Party ха-ха...шегувам се  Joy
Нелка, Тонилив що ви няма бе девойки?  newsm78
Оооооо.... много ми се спиииии  Tired
 smile3507

# 385
  • София
Принцескеееее и аз се присъединявам към заспалите...напоследък съм по зле и от бабите...стане ли 10 вече съм в леглото заспала иии малко пренебрегвам бебеправенето ...пък и съпружеските си задължения  hahaha Joy

п.п. Ивето го е ударила на тренировки, кафенца и шопинг терапиии Stuck Out Tongue

# 386
хаха! Ей опасни сте!  Цвети- за тренировките и кафето позна! До преди малко имах хора в залата и правих програми и тнт...а от утре ще си отпусна душичката с глезотийки.... Mr. Green

То и на мъжката част май никак няма да е зле на тиймбилдинг!
Ще се надявам на единствените дни около О , в които сме правили опити, но естествено надеждите ми са умерени количества...а и попринцип не съм се разбързала и не обичам да драматизирам, ако не стане...живота нали бил пред нас?Simple Smile
Момичета...вие какви планове градите за уикенда?

Весич- теб те подхванаха майчините трепети още в началото....виж за една седмица колко по-различно се чувстваш...аз лично те усещам някак по-спокойна и доволна от живота, много се радвам! Сладурка..  bouquet

# 387
п.п. Ивето го е ударила на тренировки, кафенца и шопинг терапиии Stuck Out Tongue
Блазе и!... Аз в неделя така...ако е рекъл Господ! Wink
Снощи май си легнах към 21.30.... и към 00.00 се бях наспала.... #Crazy пенсионерска работа
Съпружеските ми задължения напоследък се изразяват в   food002  1dishes

# 388
  • София
Оооо, Иве, беше зачезнала някъде.
Да ти кажа, наистина се чувствам странно - хем много по-щастлива, хем притеснена.
А за уикенда, ние ще ходим на вилата на нашите, че се бяхме уговорили отдавна.
Хич не ми се ходи честно казано. Искам само да спя. Ама нали още не сме им казали, та няма как.

# 389
Танче- ти как си? Какво правиш?

Липсва ми Тониливчето

Общи условия

Активация на акаунт