Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 087
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
Весе- точно щях да те питам дали си им казала? Ще си умрат от радост хората!!
Чудесно!
Е, неизбежно е предполагам да таиш притеснения в себе си, ама всичко ще бъде наред вече...

# 391
  • София
Ще има направя албумче за снимки и ще сложа първата снимка от ехографа на първа страница.
Отдолу ще напиша:
"Здравейте бабо и дядо. Радвам се да се запознаем. Това е моята първа снимка и се надявам да продължите да пълните албумчето с много красиви спомени!"

Те имат на 22 ноември годишнина от сватбата и мисля тогава да ги зарадвам. Хем ще сме чули сърчице, дай Боже, хем ще е страхотен подарък. Дано се сдържа до тогава.

# 392
Веси, сладуранка с тумбаче  preggo Нямаш още тумбаче, ама така си те представям... Сладурска гледка!  Hug За съжаление притесненията тепърва започват. Защото от тук нататък освен за себе си, се налага да мислиш и за някой, който е по-важен от теб самата. Но такъв е живота - майките са най-силните същества на планетата. Бащите само припадат в родилната зала  Grinning Колкото и да е трудно гледането на дете, никой не е умрял от това...

Танче- ти как си? Какво правиш?
Мнооо съм добре  smile3507  дремуцам.....

# 393
  • София
Веси страхотно сте го измислилииии...аз ако съм направо ще умра от кеф  Hug Hug Hug Hug

# 394
  • София
Веси, сладуранка с тумбаче  preggo Нямаш още тумбаче, ама така си те представям... Сладурска гледка!  Hug
Хаха, имам, имам, ама не е бременелско, а от пържолки. Simple Smile

Цвети, мен ме е страх да не припадне някой!

# 395
Ще има направя албумче за снимки и ще сложа първата снимка от ехографа на първа страница.
Отдолу ще напиша:
"Здравейте бабо и дядо. Радвам се да се запознаем. Това е моята първа снимка и се надявам да продължите да пълните албумчето с много красиви спомени!"

Те имат на 22 ноември годишнина от сватбата и мисля тогава да ги зарадвам. Хем ще сме чули сърчице, дай Боже, хем ще е страхотен подарък. Дано се сдържа до тогава.
Мисля, че идеята е уникална. Много приятна изненада и най-хубавия възможен подарък:)

# 396
Веси страхотна идея Peace

А поспаливите момичета да се замислят за тест Praynig

# 397
  • София
Галчееее ние сме опасни и сме го замислилииииии ама е рано да дойде заветната 11.11. иии ако е дал Господ ще се похвалим много момичета надявам се  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 15:38 от Cvety_U86

# 398
Здравейте момичета!Идвам да се оплача та да ми олекне.Снощи сънувах тест с две черти,сутринта се събудих много щастлива ,но като го разтълкувах нещо се намръщих.Сега стоя и си мисля  как изглеждаше теста от съня

# 399
Как си го разтълкувала? Имай на предвид, че често сънуваме това, за което мислим. Но не се знае, аз например предния път сънувах, че отивам в банята и виждам, че ми е дошло и наистина ми дойде   Mr. Green

# 400
Райче, я се стегни момиче!!! Нали знаеш, че хубавите неща стават бавно! Simple Smile
И аз мрънках, мрънках, а чудото стана. Смело напред. Скоро ще дойде твоят час!  Hug Hug Hug
Cry  bouquet

# 401
Рая, здравей!
Сънищата са много противоречиви понякога, не трябва да отдаваш такова значение...доста често те дори не значат нещо, за което сме мислили скоро или ни се е случило скоро, защото това е подсъзнание.
Относно бебчето- ти вече имаш едно, със сигурност знаеш какво е очакването и тнт, а не като другите като нас, които не са ставали майки до момента.
Радвай се на живота и най-вече на това, че имаш и Лъвче , за щото има хора, които с години опитват и се терзаят и не се получава...бъди благодарна и щастлива!

Приятна вечер

# 402
  • София
Надееее, виждам те. Похвали се с нещо!

# 403
И аз често сънувам подобни сънища с тестове, чертички, бебета... Това е защото много го мисля и искам. Преди седмица обаче сънувах змии, хиляди змии. Проверих в съновника и пишеше "Ако жена сънува змии, скоро ще зачене"........
Ах, дано да се окаже вярно!
Иначе, човек може да се побърка от толкова мисли и сънища! Аз поне трябва по-спокойно да го давам!

# 404
Лемън- от колко време правите опити?
Аз първите два месеца като ми дойдеше Ц направо подивявах от яд, но после се замислих, че е безпредметно, така или иначе нещата ще се случат, ако е писано разбира се...
Нека си призная, че не вярвам в сънища и прочее, просто опитвам да гледам по-реално нещата..иначе се тормозех много с непрестанни мисли и трескаво очакване на Ц.
Сега съм в помирение с буйния си нрав и се опитвам да се съсредоточавам върху други неща, а то ще си стане точно на време и в прекрасен период...надявам се за всички момиченца тук да бъде така!
Изненадващо и радостно- не изтерзано и дългоочаквано!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт