Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 073
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, сладурки! Как сте днес?
Сънлайт, всичко ще се оправи, не се тревожи!  Hug
Рая, съжалявам за гадната мръсница, че те е посетила!  #Cussing out Дано следващия месец я хване липсата!  Hug
Весе, страхотен подарък за вашите, а за посланието- нямам думи!  Hug
Прегръщам ве всички до една!  bouquet

# 406
Ех, колко хубаво че има толкова забременели  Hug радвам се за вас   bouquet Аз от два месеца отново съм в редиците на бебеправещите, след аборта ми през май. Навремето, като започнах да пиша в тая тема, бях от първите. До сега трябваше да съм родила дето се вика. Ама не било писано. Sad И айде пак тука. Та чета аз , че ви се спяло. Аз НЕ-чакам на 11.11. Чинно сме си правили каквото трябва по време на О. И сега от 2-3 дни само ми се спи и ми се мотка главата. Дали не си втълпявам или много ми се иска ?  Thinking Ох, ама как ще изтрая до 11.11............. Crossing Arms

# 407
Аз пък да ви се оплача, че да ми олекне... Местих един шкаф, за да чистя и нещо от тогава като ме заболя корема... като ПМС. Като че ли всеки момент ще ми дойде М  Tired Голяма гадост!
Не знам дали ако е имало нещо,дали не съм си навредила.....или просто съм се пренавила от внушения  newsm78
Пак ми иде да се  #2gunfire
 #Crazy

# 408
  • София
Ехоооо, как сме  Hug Аз одеве преядох много .. то бива, бива... Ама това на нищо не прилича... При вас как се развиват нещата?  Crazy
Princessa SS, стига мести  Confused няма нужда... Надали е от ПМС... съмнявам се! Що не си направиш тест?

# 409
И аз често сънувам подобни сънища с тестове, чертички, бебета... Това е защото много го мисля и искам. Преди седмица обаче сънувах змии, хиляди змии. Проверих в съновника и пишеше "Ако жена сънува змии, скоро ще зачене"........
Ах, дано да се окаже вярно!
Иначе, човек може да се побърка от толкова мисли и сънища! Аз поне трябва по-спокойно да го давам!
преди доста време и аз сънувах змии,когато прочетох в съновниците много се зарадвах,но днес сутринта ,което пишеше в съновника изобщо не ми хареса

# 410
Ехооооо,каде сте пиленца златни.Аз днеска цял ден бях на разходка с дъщеря ми и току що влизам в къщи и докладвам че още е няма ГАДТА но съм се презаредила в очакване за утреееее.Пак ще има проверка отдолу тука има тука няма с първото ставане Laughing.....Кой друг не чака тези дни???

# 411
Весенце гледам си ме видяла че надничам  Joy Само е аз на работа от телефона чета но ми  е много трудно да пиша и за това чак сега като се прибера и сготвя тогава сядам да пиша  Peace Няма нищо интересно , свърши  ми и съм готова за подвизи хаха
Ти мила как се чувстваш? Мнохо хубава изненада си подготвила за подарък !!!  Heart Eyes
Като заговорихте за сънища аз сънувах че някой ми беше използвал четката за зъби и много се ядосах хаха много тъп сън  Laughing А за змиите съм чувала че са на плодовитост !  Peace

# 412
  • София
Аз пък да ви се оплача, че да ми олекне... Местих един шкаф, за да чистя и нещо от тогава като ме заболя корема... като ПМС. Като че ли всеки момент ще ми дойде М  Tired Голяма гадост!
Не знам дали ако е имало нещо,дали не съм си навредила.....или просто съм се пренавила от внушения  newsm78
Пак ми иде да се  #2gunfire
 #Crazy

Душко никаква леляя..а ти с кой акъм тръгна да местиш..сега трябва да се пазиш, че да не навредиш на бебчо ако е станал  Hug Hug Hug

# 413
  • София
Вижте го клипчето .. изтърпете го докрай, ако можете  Laughing Laughing Laughing почнах да се хиля като идиот като чух смеха на дядото ... толкова ме кефииии  Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:6feb7b61

# 414
Лемън- от колко време правите опити?
Аз първите два месеца като ми дойдеше Ц направо подивявах от яд, но после се замислих, че е безпредметно, така или иначе нещата ще се случат, ако е писано разбира се...
Нека си призная, че не вярвам в сънища и прочее, просто опитвам да гледам по-реално нещата..иначе се тормозех много с непрестанни мисли и трескаво очакване на Ц.
Сега съм в помирение с буйния си нрав и се опитвам да се съсредоточавам върху други неща, а то ще си стане точно на време и в прекрасен период...надявам се за всички момиченца тук да бъде така!
Изненадващо и радостно- не изтерзано и дългоочаквано!  bouquet

От 4 месеца следим овулацията, преди това още 8 месеца някъде, като само ориентировъчно знаех кога е , без да съм тествала, значи около година. Но последните 4 месеца да кажем по-упорито работим в периода.

# 415
Разбирам, доста време е това- дано скоро да можеш да се похвалиш в темата с  EFP

сега кога не чакаш да ти дойде Ц?
Успех

# 416
Момиченцаааа  Hug Hug Hug
Явно днес не ми е ден!  #Crazy
Благодаря ви, дето ме корите за безакълието ми да се напъвам да вдигам тежести в къщи  Crazy напълно си го заслужавам... Вече ви казах, че апетитът ми е излязал извън всякакви граници и ми се преяждат разни причудливи неща. Тази вечер - печени кестени.... Никога през живота си не съм яла такова нещо, дори не знам какъв вкус имат, НО.... речено-сторено. Мъжо ходи някъде, намери, купи и ще ми ги пече в къщи. Обаче, за да стане по-бързо работата, че аз да не умра от глад  Rolling Eyes сложил фурната на 300 градуса  Shocked... Само след 10 минути такава бомбандировка настана, че щеше да падне блока  #Crazy Всичкото съдържимо на кестените отиде по стените на фурната  #Cussing out Аз така се уплаших.... а милото вика: "лелеее...как ми гръмнаха кестените... камикадзета някакви"  #Crazy  Не искам да ви описвам състоянието на фурната  ooooh! ooooh! ooooh!
Айде.....лека нощ от мен!  Hug
Лягам си преди да ми се е случило още нещо ненормално.......

# 417
хахаха Танче- това определено звучи смешно, извинявам се! хаха много сте забавни.  201uu
За да не остана по-назад нека споделя, че като писах предния си пост ми падна на крака един прожектор, който тежи около 15кг сигурно, смаза ме- малко след това слизам на долния етаж и се пребих по стълбите, опашката така ме боли и лакътя...сега седя кротко и си пийвам малко бейлисче..ухх, ще взема и аз да си лягам newsm24

# 418
обожавам го  newsm10
ха-ха-ха....и ти да не останеш по-назад с премеждията....ще се затриеш, бе момиче #Crazy
отивааам  smile3524

# 419
  • София
Ей, диванета  Hug Как сте? Почивате ли си? Аз за съжаление съм на работа цял ден  Confused
Айде на закуската  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт