Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 071
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
Гери, мерси за закуската с кафето! И аз съм на работа, но до обяд! Трябва да мина и през аптеката, че детето нещо попрокашля през нощта, та да взема един сироп за кашлица. Sad
Принцеске, с тея кестени ме съмняваш!   Laughing Много  смешно ми стана за случката, то не е за смях, ама... Mr. Green
Ивелинче, ти ще се пребиеш, мали, внимавай! Peace
За байлесчето и на мен ми харесва!  Heart Eyes

# 421
Разбирам, доста време е това- дано скоро да можеш да се похвалиш в темата с  EFP

сега кога не чакаш да ти дойде Ц?
Успех

Според zachatie датата е 09.11. , по моите изчисления е 7.11., която е и правилната.Но...днес сутринта реших да избързам с теста. Отрицателен е Sad По всяка вероятност ще ми дойде на 07.11.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 09:26 от LemOn

# 422
Добро утро и от мен момичета сладки.Аз сега ставам,неможах да спя цяла вечер и докладвам че лелката е няма но да ви кажа ставам аз сутринта направих проверката че е няма лелката пуснах си кафе и отидох да се изпишкам,измия и така нататак.Хапнах си и когато се сетих да проверя форума се сетих че можеше да си направя тесче е да ама забравих и може да е знак да не си хабя теста и че утре ще ми дойде  Sad
Момичета много екстремна вечер сте има ли хахаха а ти Лемон имаш на предвид 08.11 че 08.10 отдавна мина и много си избързала с тесчето.И да си бременна малко сложно да ти го отчете толкова рано...........небързай с изводите може и да сииии  Hug.....
Целувам ви всичките

# 423
  • София
Разбирам, доста време е това- дано скоро да можеш да се похвалиш в темата с  EFP

Успех

Според zachatie датата е 09.10. , по моите изчисления е 7.10., която е и правилната.Но...днес сутринта реших да избързам с теста. Отрицателен е Sad По всяка вероятност ще ми дойде на 07.10.
А ти с кой тест си го направила? Пробва ли се с Престо?

# 424
Добро утро, слънчеви момиченца!   love001
Ухааа....след страхотната закуска на Герито, денят става още по-хубав!!!
Дани, днес не е за работа, но щом се налага... Rolling Eyes Лека работа!  Hug
Ивче, Цвети... ставайте сладуранки такива  Hug
Мамчетата - Веси и Илюжън  Hug Hug Hug Как сте мили мои?
Лемон, датите ти за октомври ли се отнасят или за ноември....май си сбъркала, виж ги пак?  Hug

Хубав ден ви желая на всичките! И ви прегръщам!  Hug
Моя мъж ще ме води по разходки днес, та ще пиша чак довечера...до тогава само добри новини и  EFP

# 425

Успех

Според zachatie датата е 09.10. , по моите изчисления е 7.10., която е и правилната.Но...днес сутринта реших да избързам с теста. Отрицателен е Sad По всяка вероятност ще ми дойде на 07.10.
А ти с кой тест си го направила? Пробва ли се с Престо?
Със Шуър чек.  Престо не мога да го открия по аптеките вече 2- ри месец. Къде ли не го търсих, никъде го  няма.  Навсякъде бил изчерпан и нямало доставки.

# 426
За ноември са  Joy Коригирах ги!  Laughing Laughing

# 427
Спокойно Лемон има надежда и не се отчайвай.И аз тука като няма престо си чакам да дойде  Simple Smile.....но и да не е нашият месец ще е следващият

# 428
  • София
Цоп и аз тук  Hug Да ви кажа тия дни само ме обливат едни студени вълни а мъжа ми ми обеснява, че се побърквам вече...тресе ме критическата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 429
Ето ме и мен HugВчера бях на лекар -кистата я няма, каза че хормоните са добре, гледа ме на ехограф -вътре всичко е добре.Ако не ми дойде на 11.11 правя тест ,ако не е станало и този месец ,почвам да пия витамините по схемата на ИЛЮЖЪН.Момичета мисля да давам на мъжа ми-Витамин Ц с цинк, фолиева, витамин Е.Сега се връщам да ви чета.

# 430
Здравейте момичета,Честито на всички с положителни тестчета и успех на чакащите!  bouquet
Аз не чаках лелката на 31.10.....и все още я няма,но днес теста ми показа отново  EFN
Вече силички не ми останаха Sad

# 431
Mмм  хубава закусчица с добро настроение тази сутрин ! Мерси Гери !
Аз тъкмо пия моето кафенце и направих жито , нали днес е голяма задушница. Сега ще започвам да пиша реферати че утре съм на изпит  ooooh! Гадост
Милото е на работа днес до следобяд ии аз съм се сгушила на топло в нас  Laughing
Лемън Стискам плци да е било рано мила !
Ели браво за хиубавата картинка , дано сте го хванали яйцетоо и да се похвалиш другата седмица  Hug
Цвети и аз съм така 2 дни , явно е от шантавото време, но ще се радвам ако при теб е от нещо друго хихи  Peace
Принцеске гуш  Hug спуках се от смях с изторията за кестените снощи  Joy
Мак_писи не се отчайвай мила с теб сме !

# 432
  • София
Надеее дано и при двете ни се окаже нещо друго  Hug Praynig

Мак писи ако Ц така и не дойде най-добре иди на Доки да види какво става ..успех  Hug Hug Hug Hug Hug

Принцес душко застреля ме с тия кестени  Joy

# 433
mac-pisi   Hug може да е било рано за теста.

# 434
Здравейте, момичета!  Hug Как сте в този топъл и слънчев съботен ден?  Hug

Лелката ме посети вчера, както си и очаквах...
За сега нищо ново около мен...

Прегръщам ви силно! Много късмет на всички не чакащи тези дни! Да знаете, че редовно ви чета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт