Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 041
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Поли, защо ли си мисля, че скоро ще дойдеш при нас...  Thinking някакво такова чувство имам ...

# 466
Здравейте и добра вечер момичета! Как мина при вас любимия ми ден от седмицата?
Днес беше задушница, може би сте стартирали с посещение при загубени любими хора? Деня беше слънчев и хубав...аз сега се прибирам и малко съм се уморила от щъкане...сега заслужено ще си пия винце, слушам си музика и ще зяпам тв....предимството да си сам вкъщи май! newsm78

Дани, Гери, Ивенце и принцеска Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 467
poli7776 , аз си взех но-шпа.
в четвъртък ме почна ПМС-то, и в петък си го взех ... просто нервите ми няма да издържат да се чудя за всяко боцкане или спазъм : )))
така че този месец ще си карам в неведение : )))

# 468
  • София
Ивеее  Hug Hug Hug Завиждам ти, независимо дали благородно или не  Mr. Green Пийни си една чашка и за мен. Аз още се мъча на работа... тия 16 часа са убийствени... добре че не съм всеки ден ...  Crossing Arms

# 469
Гери, какво работиш бе мила? Утре ще си отспинкаш и не се преуморявай!!

# 470
poli7776 , аз си взех но-шпа.
в четвъртък ме почна ПМС-то, и в петък си го взех ... просто нервите ми няма да издържат да се чудя за всяко боцкане или спазъм : )))
така че този месец ще си карам в неведение : )))
Ти кога не чакаш мила?Аз да ти кажа кадето съм е една смотана здравна политика че трябва да умреш та да ти дадът бърз час за лекар а като си ходя нормално да искам час преди 2 седмици съм искала час и имам чак за 08.11 майкооооооо...пък за лекарсва като няма нош па и не ги знаеш другите трябва да идеш първо до лекаря да те насочи за какви лекарства си///

# 471
Здравейте, бонбонки!  Hug
Най-сетне се прибрахме....ухаа - дълъг ден...и на мене ми е любим, Иве!  Hug Лекинко ти завиждам на шанса да си мързелуваш и правиш каквото си искаш  Wink....
Не съм прочела какво сте писали днес, но сега ще ви изчета, защото мъжо ще готви /нали е виновен за снощната бомбандировка с кестените  Embarassed/....

# 472
Делусион видях мила кога не чакаш на 08ми нали????Е аз съм с ПМС от 5 6 дена а пък десният яйчник ме опъва още от О.....Гери а дано мила ама невярвам да ти кажа и затова може би издържам да не си направя теста

# 473
poli7776 ,

аз си взех но шпа защото са сравнително безобидни - като плацебо : )

и предните месеци имах подобни опъвания и боцкания ... но без резултат : (

сега поне и да боцка и да придърпва - не знам : ))) и ми е едно такова по леко на главата : )))

а тест определено няма да правя - искам да се "изненадам" от закъснението : )))

# 474
Да,и аз съм така.По принцип трябваше да ми дойде днеска но слагам до 05 че не се знае случва се естествено...тогава ако не е дошло вече може и да се замисля....искам да ви споделя нещо..РЕШИЛА СЪМ ДА СИ ХОДЯ В БГ КЪМ КРАЯ НА МЕСЕЦА ИЛИ НАЧАЛОТО и съм много щастлива дори и да не станеее......нямам търпениеееее и ще откача само чакам малката да свърши училище иначе бих тръгнала и още сега

# 475
Поли, благородно ти завиждам, че ще си ходиш в България.  Wink
Принцеске, браво на теб, имаш си златен мъж, щом готви!  Hug
Ивелинче, кога ще си дойде твоя мъж?  Laughing
Блу, ти как си мила? Няма те днес!  newsm78
Лека нощт момичета!  smile3524

# 476
Дани- идва си утре, а в понеделник заминава за Унгария- при нас винаги е така:)
Какво да се прави, поне единия вкъщи трябва да бута някак кариерно.
Нооо утре го чакам да действаме хихи!

Ти как си? Не ми звучиш в обичайното си много добро настроение..

# 477
Дани- идва си утре, а в понеделник заминава за Унгария- при нас винаги е така:)
Какво да се прави, поне единия вкъщи трябва да бута някак кариерно.
Нооо утре го чакам да действаме хихи!

Ти как си? Не ми звучиш в обичайното си много добро настроение..

Като си дойде го хващай още от вратата и в кревата!  Mr. Green
Добре съм, малко съм уморена. Wink

# 478
Хей,добър вечер момичета!!!
Аз хапнах за вечеря рибка на скара,малко салата и чаша вино...и ще опитаме пак  luvbed и дано има резултати скоро,а и също се надявам това напрежение там долу да не е просто болка в стомаха,защото е твърде ниско и нека означава нещо,но ми е рано за тест,просто ще чакам и аз. До утре заедно със сутрешното кафе Simple Smile
Приятна вечер и успех с бебеправенето  Blush Grinning

# 479
Добро утро момичета,аз като най ранобудна но и неможах да спя спокойно и лелката да кажа е НЯМА.Неможах да ви кача закусчица но вие хапнете здравичко да не ви мисля  Hug и ви целувам

Общи условия

Активация на акаунт