Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 065
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
@Daniella@  О.е установена от доктор с правена фоликуметрия  newsm78

Не знам, по графиката е доста по-късно, а и БТ е висока!  newsm78 Колко дни ти е цикъла по принцип?

# 451
винаги ми идва на 28 ден,днес ми е 31 ден с отрицателен тест Sad

# 452
Нелка, виждам те! Ти как си, напоследък се губиш?  newsm78
Момичета, вчера като се разрових в темите и видях, че съм от 3-та тема тук. А аз сим мислех, че съм от по-късно!  newsm78

# 453
винаги ми идва на 28 ден,днес ми е 31 ден с отрицателен тест Sad

Няма как да е била тогава О, с толкова дълга ЛФ. Вие от кога бебеправите? При мен първите месеци след бебеправенето цикъла ми се удължи и после се нормализира.

# 454
Здравейте моми4ета Laughing Laughing Laughing newsm62.Добре дошла на Дудунка newsm53.Да не се задържаш много в темичката. Hug

# 455
правим опити от година и половина (хормоните са ми в ред,нямам хламидия,спермограмата на мъжа ми е със заключение нормооспермия). Никога съм нямала проблеми с цикъла и не знам къде е проблема Thinking

# 456
При мен нищо ново Дани изпращам лелката и почваме маратона LaughingТи верно ли си от третата темичка аз не си спомням Дани мислех че по късно дойде LaughingДано скоро да се  похвалим с  :EFP:Mac pisi и аз мисля че О ти е била по късно около 20 ден за това е рано още късмет Laughingп.с питай Денис в съседната тема тя ще ти каже кога е била О. Laughing

# 457
вече я питах каза ми след 20,но нали бях на фоликуметрия там ясно си показа,че на 14 ден т.е. 17.10 съм била в О.? Съвсем се обърках.....да не кажа - побърках smile3511

# 458
  • София
вече я питах каза ми след 20,но нали бях на фоликуметрия там ясно си показа,че на 14 ден т.е. 17.10 съм била в О.? Съвсем се обърках.....да не кажа - побърках smile3511
Няма как О. да ти е била тогава, или е станала някаква грешка и доктора е некадърен, или нещо с фоликула се е случило, не мога да ти кажа точно, но със сигурност О ти е била по късно, така че не се шашкай, че теста е отрицателен, много е рано за тест. Късмет   bouquet

# 459
Какво си правите момичетаааа,аз си мисля за теста но определено ме е страх да си го направя утре така че мисля да си изчакам колкото ми издържат нервичките.То ако е станало бебето няма да избяга но все си мисля че ще ми дойде така че нервите да са ми здрави  Laughing
И аз мисля че ти е била по късно О и ти е раничко за тесче.Изчакай още малко.......Някой друг да каже нещо интересно?????

# 460
нямаме друг избор,освен да си чакаме,успех на всички Simple Smile

# 461
Мак писи,ти си била горе долу с мен в О...... Grinning....ще си чакаме заедно

# 462
# 463
Нелка, аз тогава бях с друго име - daniela_emil.Успех на момичетата, които ще правят тест!  Praynig

# 464
Мерси Дани .....ама незнам кога ще го направя...сега точно ми утихнаха болките от ПМС таааааа не е на добре

Общи условия

Активация на акаунт