Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 068
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен!!!
Направих си регистрация доста отдавна,но нямах смелостта да започна да пиша и споделям,тай като не се чувствах готова(и под секрет-беше ме страх да опитам,за да не ми се ''скарат'' по-напредналите),а и не знаех в коя тема да се включа.  BlushНо ето на...БЕБЕПРАВЕНЕТО-юпииииии и при нас е на дневен ред вече  Simple Smile
Ние започнахме да работим по въпроса за бебок преди две седмици,но....лелката  #Cussing out #2gunfire ме навести.Отмина и ние веднага започнахме да опитваме.Надявам се следващия месец да има и аз с какво да се похваля и тя  baby_neutral да не се появи  Joy. Обаче от два дни започнах да сменям настроенията си,просто емоциите,нервите и лудостта-всичко в едно,а днес през нощта ми тежеше долу ниско,а и гърдите ме боляха,имаше напрежение през цялата нощ,а и най-интересното към 7:00 се бях наспала,което е странно  newsm78 за мен,главата ми се отнася,но си мисля,че е от кафето  Laughing,надявам се  Praynig за празниците да сме направили най-големия подарък  Simple Smile
Това е от мен засега мили бъдещи и настоящи мами,дано успея да се внедря и аз тук и да открия добри приятели и да споделяме по майчински  Party
П.С. Ако съм в грешна тема,моля простете  Blush
Хубав ден и нека намалим кафето  Wink

# 436
  • София
Дудинки това е правилната темичка...дано скоро да се преместиш в друга темичка..успех  Hug Hug Hug

# 437
Здравейте,красавици! Hug Минавам само да ви поздравя,и да ви пожелая весел и приятен уикенд!

Дудинки,добре дошла от мен и гледай да не се задържиш дълго тук!  bouquet

# 438
Здравейте и от мен, момичета!
Дудинка - добре дошла сред нас и ти желая съвсем скоро да напуснеш тази тема с +резултата, разбира се!
Тонилив - съжалявам, че те е навестила гадната лелка! Не се отчайвай!  Hug
Другите, как сте в този хубав съботен ден? Аз съм на работа и скоро ще си отивам ...
 Ние доста бушувахме с мъжо ... след хубава вечеря и чаша вино  luvbed но така ме болят зърната наистина, че направооо ще гръмнат. А сутринта като се събудих ме режеше много ниско долу, така сякаш ще ми идва ... много, много странно а имам още 2дни Утрогестан да пия и цяла седмица до моментът на истината  newsm78

Хубав ден на всички!   bouquet

# 439
благодаря Ви дами Simple Smile
Ще ми бъде приятно да споделяме и дано скоро се похвалим с   168uu   bouquet хубав и успешен ден на всички

# 440
Дудинка добре дошла мила  Hug и се надявам скоро да видиш двете черти на успеха.Тони не се отчайвай ние сме с тебе и така като е почнало на всички да ви навестява аз ще съм следващата  Sad май май.Или на една след друга им идват двете черти или на всички ни посетява лелката

# 441
Добре дошла Дудинка  Peace
Дано да успеете и съвсем скоро да ни се похвалиш ! От миналия месец ли започнахте опитите ? Разкажи ни малко повече за теб , кога е О. ? Simple Smile да стискаме палци  Praynig
Аз ще измислям нещо за хапване, че милото трябва скоро да се прибере, после ще се включа пак мили

# 442

Мила nadeto0o0 какво ще е менюто за днес,аз да споделя   chef моят мил е страхотен готвач-учил го е в училището за готвачи  Crazy bowuu Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
аз също ще ви оставям за няколко часа-ще излезем да се разходим.целувкииии

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 12:02 от dudinki

# 443
  • София
Здравейте и от мен в този слънчев съботен ден  Hug Hug Hug  bouquet
Оная гадната леля още я няма (чакам я от 01.11) , последния тест е от тогава, за съжаление (-).
Само се моля да не съм задържала пак фоликул.......
Целувки на всички, аз чакам милото да се прибере и да отидем на разходка, за да не се тормозя толкова
 Heart Eyes

добре дошла дудинки, пожелавам да не се задържаш много    bouquet

# 444
huliganka,явно днес не ни е ден с теб?!

# 445

Мила nadeto0o0 какво ще е менюто за днес,аз да споделя   chef моят мил е страхотен готвач-учил го е в училището за готвачи  Crazy bowuu Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ахх тии уцелила си 6-ца от тотото  Laughing Като знам днешните мъже какви са станали все нищо не могат да правят... Но и моят слава богу не е от тях - чисти , готви, пуска и пералня , само дето мрази да простира хаха  hang Иначе менюто за днес мислех да пица , но тестото е замръзнало и реших да метна пиле с картофки, пицата ще е за довечера или за утре  Naughty

мак писи БТ ти е висока стискам палци да е  baby_neutral въпреки отрицалтелния тест !
Хулиганка и за теб  Praynig Hug

# 446
Ето ме и мен. Hug
Добре дошла на Дудинки! Пожелавам ти да не се задържиш много дълго тук! Wink
Наде, успех и дано не дойде лелката!  Praynig
Хулиганка, дано ни изненадаш, ако не дойде до утре, направи тест!  Hug
Тонилив, тая гадина не можа ли да те пропусне!  #2gunfire Дано следващия месец е твой! Ти как си?
А бременелките, къде са? За Весето, знаем, че е на хижата, ами Илюжънчето, къде е?

# 447
Мак_писи, сега видях графиката ти, по нея О трябва да е била по-късно, след 20-ти ден мисля! Лекар ли определи О кога е била? Мисля си, че е рано за тест, успех!  Praynig

# 448
@Daniella@  О.е установена от доктор с правена фоликуметрия  newsm78

# 449
а иначе на 17.10 ми е била О.

Общи условия

Активация на акаунт