Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 977
  • 714
  •   1
Отговори
# 555

Принцеске, много хубави думи, благодаря ти! Отдавна не съм чувала такива. Даже се разплаках, ама хормони...Силни прегръдки от мен, ще успееш!  с теб и другите момичета от темата.   bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug,Весее,и на всички чакащи

# 556
Писи,ние ще си чакаме с теб Laughing нервичките само да са ни здрави

# 557
Стискам палци на всички чакащи  EFP Благодаря за прашеца и подкрепата  newsm79 newsm28 newsm79  
Hug bouquet
Мила,кога ти беше О?......аз да докладвам че не съм си правила още тест и сигурно в вторник ако не дойде до тогава ще си направя......болките от ПМС ми отшумяха малко ........нямам съмнения че съм брененна бо пък силно се надявам да не дойде ЛЕЛКАТА........

24.10 Simple Smile Къш.... да я няма лелята  Wink

# 558
Казваме "леля", но тая , ако продължи да ме посещава, ще стане "баба" Joy Joy

# 559
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 аууууууу отдавна не бях се смяла така чак мъжа ми ме гледа и каза че не съм в час .....ти ме уби и много ме развесели

# 560
Принцеске, много хубави думи, благодаря ти! Отдавна не съм чувала такива. Даже се разплаках, ама хормони...Силни прегръдки от мен, ще успееш!  с теб и другите момичета от темата.   bouquet  bouquet  bouquet
Дано!  Praynig Макар, че за сега не откривам никакъв симптом...само дето напълнях /ама то е от ядене/  ooooh! Така или иначе тази седмица ще стане ясно. От време на време усещам нещо като ПМС, та по-вероятно е да ме споходи оная гад мръсна  #2gunfire
Иве, как си и се наточила на тая, а?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Вие "Ну, погоди!" ли ще гледате?  Wink
Поли,  Hug Hug Hug

# 561
хахахаха не мога с вас ей...бягам в другата стая ,че ще изпусна джакпота накрая хахахах
утре ще пиша милички Joy Joy

# 562
Дано!  Praynig Макар, че за сега не откривам никакъв симптом...само дето напълнях /ама то е от ядене/  ooooh! Така или иначе тази седмица ще стане ясно. От време на време усещам нещо като ПМС, та по-вероятно е да ме споходи оная гад мръсна  #2gunfire
Иве, как си и се наточила на тая, а?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Вие "Ну, погоди!" ли ще гледате?  Wink
Поли,  Hug Hug Hug
Принцеске айде мила в тебе ми е надеждата  Hug Hug Hug.......ама какво стана сега само аз ли дочаках за тази седмица.Бяме много уж

# 563

Така си е, права си!  Mr. Green

Весе, дано отшуми гаденето! И наистина си на късмет, трябва да мисиш позитивно, в никакъв случай не си кърък!  Wink
Съншайн, силни  Hug и напред за следващия тираж.  Peace
Прегръщам ви момичета  Hug, От мен лека нощт!

# 564
  • София
Хейййййййййй  Hug Hug Hug Hug Лиспвахте ми, момичета... Одеве писах от телефона в другата тема, ама толкова е неудобно с телефон, че няма докъде... И си викам "Хайде вкъщи ще ви пиша".. Как сте? Забелязвам, че в темата има лек завой  Mr. Green
Иве, как си, душичко!

Трой
Не знам защо предпочиташ да те лъжат отколкото да чуеш истината Simple Smile И какво толкова те разбраха ??? Ако за вас е приемливо да ви лъжат, на мен професията ми не ми позволява да давам лъжлива информация или обещания на пациентите !
Защо не приемаш различното мнение това, че си реагирала остро? Аз също съм на това мнение. И е истина за мен, само че ти не я приемаш. След като mac_pisi или не те разбрала, или просто не желае да се вслушва мнението ти, редно е да се оттеглиш и дотам.
Никой здравомислещ и нормален човек, който няма проблеми, не би си позволил да обиди когото и да било. Обидата е един вид защитна реакция, в повечето случаи са без основание Grinning както в случая тук по-надолу
Ивелина и тъй като не ми посочи къде в отговорите ми си видяла нещо нередно, за мен си просто една долна интригантка!
 И да остра съм с такива като тебе !
И хайде да не разваляме темата, изказала си по въпроса и дотам. Приключвам по този въпрос.  Grinning

Поли, какво се случва с теб? Отлагаш ли още  Laughing

# 565
Гери-привет мила..много добре съм , благодаря...ей тук сме вкъщи и си седим на топло? Ще се активираме след малко, без друго имам адреналин в повече хихих...
ти как си? Не си била на бач нали?

# 566
  • София
Ихааа, супер! Бях на работа, но до 12  Tired че и ревизия правихме... И сега съм самичка  Crossing Arms мъжът ми е на работа - нощна смяна. С котето слушаме музика и ядем семки, че постоянно ме гони глад.. Сигурно е от студа  Mr. Green

# 567
  • София
Гери, нали знаеш, че особено първите месеци не е хубаво да пипаш котки?

# 568
  • София
Гери, нали знаеш, че особено първите месеци не е хубаво да пипаш котки?
Така ли? Мислех, че само за тоалетната не трябва да пипам?Но пък не мога да го избегна... Той признава само мен  Sad Иска да го гушкам, да го мачкам, чувства се много спокоен с мен, ето сега седи в краката ми  Confused .. А за тоалетната съм взела ръкавици..

# 569

Хей.миличка как си???аз съм си една и съща и да отлагам че се си мисля че ще ми дойде...но и по добре да не идва...но се валнувам че ще си ходя към края на месеца към БГ и съм толкова щастлива и може би затова имам такова търпение   Hug
Гери,котките много усещат аз като забременях имаше една котка само на корема ми искаше да лежи

Общи условия

Активация на акаунт