Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 974
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Не става дума за компетентност и не би ме обидило, ако някой я подлага на съмнение, но хубаво е когато твърдиш нещо да можеш и да го докажеш в противен случай е гнусна лъжа! Поисках от Ивелина да посочи къде съм била груба и след като не може да посочи би трябвало да се извини ! Понасям всичко но не и интригантстването !
Май не си в правилната тема!  #Crazy
Тука да не е Биг Брадър, бе душа???  #Crazy
Моля те, стига спами темата с глупости!  #2gunfire

# 541
Аз мога само да се оплача, че леля току що се появи  Sad  Успех на всички нечакащи леля Simple Smile))

# 542
Драмата я направи Ивелина с нейното изказване ...вече не знам колко страници се коментира нещо което не съм направила, че дори има и ръкопляскащи на Ивелина. Мисля че е съвсем в реда на нещата когато обвиниш някой и не си прав да се извиниш, а не да казваш че преигравам Wink
И да всяко нещо което не отговаря на истината за мен е гнусна лъжа , а хората които ги правят са долни интриганти Wink

# 543
  • София
Сега седя и си мисля колко положителни тестчета донесе моята втора темичка, включително и моя. А аз си мислях, че съм карък.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Радвам се, когато се случват хубави неща, а по принцип съм голям песимист. Просто сега съм изпълнена с надежда. Искам да предам тези чувства и на вас.

А така ми се гади...ама ще търпя!

Let the Sunshine in, няма да се отчайваш! Нов месец - нов късмет!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 544
Горе главата,мила:) Ще дойде и нашият ред  newsm53

# 545
Трой-с обидите си само затвърди, че си твърде крайна,  нямам какво да ти посочвам, още от самото начало казах единствено, че си много остра, нищо повече, стига с тия "гнусни лъжи" и "интриги" , успокой се..

Все едно...момичета , съжалявам!

Let the sunshine in-нареди се при нас другите чакащи за следващ тираж и хич не го мисли Peace

мац- доста време, хайде дано скоро те сполети и това щастие...

Весе мило- как мина на вилата и зарадваха ли се много другите? Несъмнено де..Simple Smile А видя ли да, колко по-ведра си сега, все едно си друг човек мадам.. Two Hearts

# 546
Стискам палци на всички чакащи  EFP Благодаря за прашеца и подкрепата  newsm79 newsm28 newsm79  
Hug bouquet

# 547
Трой-с обидите си само затвърди, че си твърде крайна,  нямам какво да ти посочвам, още от самото начало казах единствено, че си много остра, нищо повече, стига с тия "гнусни лъжи" и "интриги" , успокой се..

Все едно...момичета , съжалявам!

Let the sunshine in-нареди се при нас другите чакащи за следващ тираж и хич не го мисли Peace

мац- доста време, хайде дано скоро те сполети и това щастие...

Весе мило- как мина на вилата и зарадваха ли се много другите? Несъмнено де..Simple Smile А видя ли да, колко по-ведра си сега, все едно си друг човек мадам.. Two Hearts

Каквото повикало това се обадило ! ако лъжеш те наричат лъжец, ако интригантстваш те наричат интригат!  Mr. Green

# 548
  • София
Иве, ние още си мълчим. Чакам да мине прегледа в четвъртък и тогава. Обаче ми се струва, че майка ми  нещо подозира. Чудя се дали е възможно да е усетила, все пак е майка...

# 549
Какво стана с неделните тестове? Няма ли някой да се похвали с положителен? Стискам палци на всички! Аз... тия дни нямам даже ПМС симптоми, а наближава датата на М.- още 3-4 дни. Това добре ли е е зле ли е , не знам. Дано теста, които правих е бил много прибързан.Но...,ако все пак не ме пропусне М. съм решила да отида на лекар и да ми пусне изследвания за хормони, прогестерон и т.н. Не съм правила никога. Някой знае ли кога е най-подходящ момента за това? Колко дни след цикъла е най-благоприятно?

# 550
Аз бях решила,че този уикенд е изненадата със снимката...идеята е жестока!
Всичко ще е наред с док, като мине сипи малко положително-заразителна информация тук при нас!  newsm51

# 551
Веси, Hug разбира се, че си ни на късмет! Винаги съм го мислила, а само ти си знаеш че си карък! Дано с тази темичка /защото има още до края и/ да донесеш късмет на още НЕ чакащи момичета /слагам и себе си в това число/... И знаеш ли - може да си голям песимист, но когато храниш вярата на другите и помагаш на другите повече отколкото на себе си, ти се връща от всички по много само хубавото...  Hug Ти много ни помагаш! Не ни оставяй! Идвай от време на време в тази темичка и удряй по едно рамо на бъдещите мамита...  Hug За мене ти си голям боец и ако някога ми се е искало да се откажа и отчая...се сещам за тебе! Много те обичам, Веси!  Hug
Let the Sunshine in, много си мислех, че ще изкараш  EFP Уффф...да му се не види....ПРОДЪЛЖАВАМЕ ....  Hug Hug Hug
Иве, ти приготви ли на милия  1dating
mac_pisi,  Hug Hug Hug  всичко ще си дойде на мястото!  Hug

# 552
Танче- вечеряхме, след малко пускаме филм и традицията ни повелява..като свърши филма хахаха ...малко смях в залата Hug Hug

# 553
Стискам палци на всички чакащи  EFP Благодаря за прашеца и подкрепата  newsm79 newsm28 newsm79  
Hug bouquet
Мила,кога ти беше О?......аз да докладвам че не съм си правила още тест и сигурно в вторник ако не дойде до тогава ще си направя......болките от ПМС ми отшумяха малко ........нямам съмнения че съм брененна бо пък силно се надявам да не дойде ЛЕЛКАТА........

# 554
  • София
Принцеске, много хубави думи, благодаря ти! Отдавна не съм чувала такива. Даже се разплаках, ама хормони...Силни прегръдки от мен, ще успееш!  с теб и другите момичета от темата.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт