Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 978
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Късмет на всички чакащи!Нямам какво повече да кажа,не съм толкова компетентна,но ще намеря отговорите на въпросите си,т.е. ще си направя труда да се пообразовам!Не се сърдя на никой!Лека вечер на всички.

# 526
Съжалявам, че поста ми събуди такава противоречива комуникация, не ми беше това мисълта.
Трой- не става въпрос за празни приказки, а за отношение спрямо даден човек.
Не ставаше и въпрос нито кое е истина или лъжа..това, че ти даваш проф. мнение относно графиките на момичета е супер, дори похвално, но това, че ти не обичаш празните приказки обезателно ли значи да си остра и постовете ти да изглеждат подигравателни? Пак подчертвавам, нищи лично , защото никога не съм се допитвала до теб и не си ми пречила, но защо трябва след като ти не харесваш "захарните пръчки" другите да спрят да ги сипят?

Все едно, мнения бол..нека всички са доволни и в крайна сметка с пълни коремчета.
 newsm10

# 527
Даниелче- милото е в банята, само го дебна и нападам..хихих..как си ти бонбонке?Simple Smile какви ги вършите у дома?

# 528
Съжалявам, че поста ми събуди такава противоречива комуникация, не ми беше това мисълта.
Трой- не става въпрос за празни приказки, а за отношение спрямо даден човек.
Не ставаше и въпрос нито кое е истина или лъжа..това, че ти даваш проф. мнение относно графиките на момичета е супер, дори похвално, но това, че ти не обичаш празните приказки обезателно ли значи да си остра и постовете ти да изглеждат подигравателни? Пак подчертвавам, нищи лично , защото никога не съм се допитвала до теб и не си ми пречила, но защо трябва след като ти не харесваш "захарните пръчки" другите да спрят да ги сипят?

Все едно, мнения бол..нека всички са доволни и в крайна сметка с пълни коремчета.
 newsm10

хайде да ми посочиш къде видя заяждане или присмех !В противен случай ще те помоля да се извиниш публично!

Цитат
Защо я очакваш сега ? Та ти нямаш още закъснение и овулацията ти определено не е била на 14 ден, по вероятно е да е била около 24-25 ден

Цитат
Графиката не показва овулация на него ден. Разминаването е твърде голямо... и в случая съм склонна да мисля, че доктора е сбъркал. В крайна сметка и в двата варианта може да има грешка, но в случав вярвам на графиката, но и аз може да греша 
Нека да нанесе стойностите тук и да видим на кой ден ще и покаже овулация.

http://www.babyplan.ru/
п/с Ако вярваме на графиката, то лутеалната фаза е твърде дълга и това показва,че има проблем.

Цитат
Това не значи, че никога няма да ти закъснее. След като теста ти показва - означава, че няма зачеване или поне не е станало в дните в които ти си мислиш. Не мога да видя бележките ти и не си отбелязала сърцата , така че не мога да коментирам повече. Както и да е изчакай още 7 дена(ако не ти е дошло до тогава) и тогава пак направи тест. Успех и дано видиш двете 4ертички след седмица.

п/с погледнах ти предишните графики и нямаш нито един цикъл който да е 28 дена 

П/с колкото за захарните пръчки -работя като  мед сестра и ние захарни пръчки не раздаваме Wink отделно че захарните пръчки са в разрез с медицинската етиката !

# 529
Ехоооо.....здравейте, мацки!  Hug
Тука нещо сме далече от бон тон-а май  Wink... Никому не е нужно допълнително изнервяне. Достатъчно си ни е и без чужда намеса. Все си мисля, че тука сме се събрали  да си споделяме и подкрепяме от чисто човешка гледна точка. Вярно, че когато доктор казва диагноза няма място за сръдни, но ... като искам да чуя от доктор - ходя на доктор, а не във форум. Тука във форума искам да чувам трепетите на бъдещите мами. Още повече, Трои, можехте да си пишете на лични и да не занимавате аудиторията и да се изписва темата излишно. Компетенцията в отговорите ти не я коментирам - нямам наблюдения.
Хубава вечер на всички!
Простете, че се намесих....

# 530
Даниелче- милото е в банята, само го дебна и нападам..хихих..как си ти бонбонке?Simple Smile какви ги вършите у дома?

А така, браво!  Mr. Green
Ами аз си боядисах косата и след малко и аз влизам в банята да се измия. Разкрасявам се за милото!  Mr. Green Добре съм иначе - бебеправим и така, тея дни са важни! Успех и на вас!  Heart Eyes

Момичета, не се сърдете, големи хора сме, все пак всеки изказва мнението си. Трой, е строга, но и аз казах мнението си относна графиката на мак–писи. В случая тя е права, всеки изказва мнение. Мак, не се сърди, все пак всички сме различни, с различни виждания, характери и т.н.

# 531
Момичета - не се сърдя!Казах само че вярвам на ехографа и на док.,а не на графики
Хайде-забравено е вече

# 532
Права си Танче! Извинявам се, че започнах дускусията, наистина няма нужда всички да четат това.

Трой- както казах , мнението ми е, че си прекалено остра , а е излишно, не казвам в никакъв случай, че не си права, не смятсм да се извинявам за това, което съм усетила в отношението ти!
Още веднъж се извинявам за спама.

Данинка- винаги трябва да си изглеждаме на ниво!:)

# 533
Мац- от колко време бебеправите?

Моя тест за О показа дяе сиилно червени черти и се надявам да извадим късмет този месец, че ми е време вече

# 534
Ивелина и тъй като не ми посочи къде в отговорите ми си видяла нещо нередно, за мен си просто една долна интригантка!
 И да остра съм с такива като тебе !

# 535
  • София
Ивелина и тъй като не ми посочи къде в отговорите ми си видяла нещо нередно, за мен си просто една долна интригантка!
Трой, защо са тези обиди? Не виждам с какво си засегната, а и никой не е оспорил компетентността ти! Чак пък такива думи...И аз не понасям някои неща и съм остра понакога, но не съм си позволила да обиждам в такива чувствителни теми.
Струва ми се, че това беше излишно...

# 536
Не става дума за компетентност и не би ме обидило, ако някой я подлага на съмнение, но хубаво е когато твърдиш нещо да можеш и да го докажеш в противен случай е гнусна лъжа! Поисках от Ивелина да посочи къде съм била груба и след като не може да посочи би трябвало да се извини ! Понасям всичко но не и интригантстването !

# 537
Иве,от година и половина,но всичко е наред - с изследванията (спермограми,хормони,)

# 538
  • София
Ценя мнението ти, показвала съм го и в други теми. Ценя и откровеността ти, защото на моменти откривам себе си в твоите мнения.
Но ми се струва, че тук малко преиграваш...Не виждам за каква интрига говориш. Пък и не е станало нищо толкова страшно, че да предизвика чак такива определения.
Не става дума за компетентност и не би ме обидило, ако някой я подлага на съмнение, но хубаво е когато твърдиш нещо да можеш и да го докажеш в противен случай е гнусна лъжа! Поисках от Ивелина да посочи къде съм била груба и след като не може да посочи би трябвало да се извини ! Понасям всичко но не и интригантстването !
Чак пък толкова да драматизираме, като в някой латиноамерикански сериал!  Laughing Айде, давайте го по-ведро.   bouquet

# 539
Ценя мнението ти, показвала съм го и в други теми. Ценя и откровеността ти, защото на моменти откривам себе си в твоите мнения.
Но ми се струва, че тук малко преиграваш...Не виждам за каква интрига говориш. Пък и не е станало нищо толкова страшно, че да предизвика чак такива определения.
Чак пък толкова да драматизираме, като в някой латиноамерикански сериал!  Laughing Айде, давайте го по-ведро.   bouquet

newsm10   Айде някой няма ли да се похвали с две черти????

Общи условия

Активация на акаунт