Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 818
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Наистина сте прави .... Просто от нетърпение и любопитство исках да видя  Crazy Crazy Crazy Луда работа!!! Нямам грам търпение веднага всичко да се случи  Blush

http://prikachi.com/images/288/5431288w.jpg

Нямам си идея защо на единия тест е пожълтял  ooooh!  Tired

# 16
  • София
Наистина сте прави .... Просто от нетърпение и любопитство исках да видя  Crazy Crazy Crazy Луда работа!!! Нямам грам търпение веднага всичко да се случи  Blush

http://prikachi.com/images/288/5431288w.jpg

Нямам си идея защо на единия тест е пожълтял  ooooh!  Tired
Гери и двата теста са ти положителни мила, не се притеснявай, представям си как се чувстваш и че си в еуфория, но се опитай да бъдеш спокойна! Важно е за теб и за бебчето  Hug Това, че чертата е по-бледа е нормално!   bouquet

# 17
хоп троп и аз в новата тема с пожелание за много  EFP

Момичета днес по рано питах за вечерната иглика за цена от аптеката, но никой не писа нищо....

Гери честито и безпроблемна бременност  preggo  Hug

# 18
Моите са тези,не си спомням колко ги взех!Да си призная,не съм много редовна в пиенето им,но след като Илюжън каза,че ЛФ се повлиява трябва да стана по-сериозна! Naughty

http://apteka.framar.bg/30017871/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE … 0-%D0%BC%D0%B3-60

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 20:07 от -Bibo-

# 19
Веси, страхотна нова тема! Благодаря ти!  Hug Просълзяваш с думите си , момиче!  HugИдвам и аз в нея! И дано да дойда скоро и в отчетните  Praynig.... Не мога без вас, сладуранки такива! Ха дано да ни е на късмет!!!  Praynig
Обичам ви всички много... да знаете!!!  Hug Hug Hug
Събирам и аз прашец за моето вълшебство  newsm75 newsm28 newsm75 newsm28 newsm75 newsm28 newsm79

Гери, честито миличка! Леко бременеене!...

# 20
  • София
Весиии супер миличкаааааа...обичам те многоо и се надявам искренно да ни донесеш много късмет  Hug

Гери честито бременееенеее....много се радвам за теб..страхотни новини тези дни...сега Илюжънче утре тест ииии после и Блу...айде зарадвайте ни  Hug Hug Hug Hug

# 21
  • София
Като гледам резултатите от кръвния тест на Весето си мислех нещо. Ако предположим в идеалния случай , че чхг се увеличава двойно на 48 часа, това не означава ли, че в събота е бил 70-80 някъде. ( До колкото си спомням тя в събота направи първия уринен)  Престото е с чувствителност 20, не би ли трябвало втората черта да е доста наситена или ......  Embarassed  или концентрацията на чхг в урината е около 4 пъти по-малко... Thinking
Отговарям как виждам аз нещата.
Първо, все си мисля, че в урината концентрацията е по-малка, отколкото в кръвта.
Второ, аз на чувствителността изобщо не вярвам. Другият тест, който направих беше с чувствителност 10, а чертата много по-бледа.
Не бих се водила по това.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 20:12 от veseto87

# 22
Весиии страхотна темичка си сътворила,поздравления  bouquet  bouquet    bouquetСега остава да повлечеш крак и всички да те последвами в отчетните Peace,само как мечтая,ноооо няма невъзможни неща Simple Smile.
Гери не се притеснявай щом се вижда чертичка макар и бледа това значи ,че си бременна.Честито поръси прашец и ние да те последваме Peace
При мене нищо ново,лелката си замина и ние трябва да се захванем с бебеправене  Heart Eyes
Хубава вечер  bouquet

# 23
  • София
Ох, сладурчета такива  Hug Hug Hug Та втория тест чак сега му се появи чертичката  Laughing Mr. Green представяте ли си да са близначета  Mr. Green ех, мечтиии ... От нашата род нямаме, нито пък от мъжът ми ... аз съвсем забравих за прашеца
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 за всичките!!! Искам всичките да си забременеем заедно. И аз като Весето искам да сме заедно, защото много съм свикнала с вас, макар и да не съм от редовните, но пък ви чета редовноооо!!  Heart Eyes Heart Eyes Но пък ви благодаря за пожеланията!!! Да ви се връща ТЪПКАНО!  Mr. Green

# 24
 newsm75 newsm79 newsm28

Аз ще мина да си събера, че ще ми трябва. Гери колко време опитвахте до заветните  EFP

newsm75 newsm79 newsm28

# 25
  • София
newsm75 newsm79 newsm28

Аз ще мина да си събера, че ще ми трябва. Гери колко време опитвахте до заветните  EFP

newsm75 newsm79 newsm28
По принцип от лятото, но по - сериозно от този месец и предишният /чат-пат/, в смисъл вече почнах да смятам овулацията, МЦ и всичко останало, само БТ не съм ...

# 26
Хайде и аз да се цопна  Laughing при мен пристигна лелката късмет на останалите и гуш.

# 27
Записче и от мен. Много хубава темичка, дано да има и много настроение в нея и по - малко  afwitch ignore2 ignore2 ignore2
Леко бременеене на Герито и Веси и успех на всички останали  newsm51

# 28
Запис и от мен в новата темичка. Рядко успявам да пиша, но ви следя:)
При мен вчера лелката си отиде и започваме с нови сили.
Веси, Гери честито и леко бременеене.

# 29
 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm75  и аз да събера от прашеца.

Общи условия

Активация на акаунт