Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 20 037
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро Поли!:)Лелката и при мен я няма:) Laughing
Успешен ден на всички!:)

# 481
Добро утро Поли!:)Лелката и при мен я няма:) Laughing
Успешен ден на всички!:)
Ще стискам големи палци  Praynig и за двете макар че за мен не се надявам

# 482
Добро утро Hug
Да Ви сервирам по едно кафенце

Как сте прекрасни?Аз все ви наблюдавам,не мога да се откъсна от вас Blush Naughty
Мак-Писи и Поли Хич да не идва тая гад Praynig Praynig Praynig
Иве Да поработите хубаво и да хванете яйцето Whistling Praynig
При мен нищо ново под слънцето,все още се чувствам не бременна Crazy newsm78.Във вторник съм на доктор да чуем сърчице,дано всичко е добре,след това ще мина на отчет.
Гушкам ви много силно милички.
И да ръсна и аз за първи път,рано-рано.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хубав неделен ден.

# 483
Лили мерси за кафенцето и кроасанчето.........добре ми идват  Hug А дано Лили и ти желая успех мила макар че съм сигурна че всичко ще бъде наред при бебчо

# 484
Благодаря ти Лили за хубавата закусчица и пожелания Simple Smile
Дано всичко да е наред при теб,стискам палци да се похвалиш

# 485
Добро утро, момичета!  Hug
Лили, добре си наминала  Hug Hug Hug Стискам ти палчета всичко да е наред с теб и бебо!  Praynig Да минеш да се похвалиш скоро, че сте чули сърчицето!
Събирам малко от твоя прашец  newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 че много, много ми е нужен....
Към прекрасното ти кафе, слагам и адна здравословна закусчица с много настроение

Хубав ден желая на всички ви!!!
Прегръщам ви!  Hug Hug Hug

# 486
Добро утро!  love001
Как сте красавички?Simple Smile Благодаря за закусчицата от Лилката и принцеска!
Аз така се наспах, страхотно!...чакам милото днес, вече официално имам О ии... luvbed luvbed luvbed Two Hearts пък, ако имаме късмет може и от веднъж да улучим, че после оставам пак сам вкъщи:)
Пожелавам ви топла и вкусна неделя момиченца!
Хайде за другата седмица да заредите темата с EFP

# 487
Добро утро на всички!   bouquet
Благодаря  за закуските! Hug
Иве, поработете тогава довечера.  Hug
Ти кой ден си след М?
И при мен тия дни са важни и трябва да се потрудим, О наближава! Дано имам успех, ако ли не то следващия месец! Здраве да е!  Wink Успешна неделя на всишки!  Hug

# 488
Добро утро момичета и от мен ! Прекрасно кафенце със закускаа !!
Лили миличка успех, ще чакаме с нетърпение да разказваш !!
Поли и Писи дано да не идва лелката  момичетаа, силно стискам палци !  Peace
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 събирам и аз прашец и този мсец вече да се махаме от тази тема !!!  Praynig Макар че само се канехме с милото докато бях в Ц., пък сега като свърши само се дракаме и се ядосвамм  #Cussing out Но .. мъже ...
Еххх Иве супер !! Ще го хванете яйцето няма къде да отиде !!
Хайде мили хубав почивен ден   bouquet

# 489
Добро утро и от мен. Моят мъж е виновен, че вчера цял ден си вя дупето с приятели, а аз понеже съм с някакъв грип и си лежах вкъщи и сега го изюрках да ходи за пресни кроасани и фреш от портокал, а аз мързелувам с компа в леглото.
Аз чакам гадната лелка утре или във вторник да се яви ииии започваме и ние голямото обичане и чакане, надявам се да се случи, нооо честно да си кажа не очаквам от първия месец да стане нещо. Чета ви при всяка възможност и се вълнувам с всички. Аз както ви казах имам една принцеса на 7 годинки, ноооо тогава нещата се случиха неочаквано и грях ми на душата не успях да се зарадвам. Сега обаче ситуацията е друга, но пък може би по-спокойно приемам нещата. Ще видим.
А по въпроса за кестените, аз съм правила същия номер, но ги пекох на котлон и из цялата стая хвърчаха кестени - та разбрах след тази бомбардировка, че трябва да се цепнат на дупетата на кръстче, така че да не гърмят.

# 490
  • София
Привет и от мен сладурки в неделния ден  Hug Вчера си направихме една много яка разходка в парка иии да ви кажа вечерта като ме ратресе...но не посмях нищо да пия..днес вече ми е по добре...само дето леко ми се гади /така е от вчера/ ииии може и някои грип да съм пипнала..дано дане е така  #Crazy

Принцес душкоооо златен мъж...щом ще готви  Hug

Ивеее стискам палци да е станало бебчетоо  Hug

Принцеса М завиждам за кроасанчетата...да си ги хапнеш вкусно вкусно  Hug

Полиии казавай при теб какво ставаа...и Дани да се яви за отчет бързо  Hug

Гери да си почиваш повече  Hug

Лилиииии добре си ни дошла...дано ни заредиш с многоо късмет и прашец  Hug

Айдеее чакам и Блу и Тоито и Тонилив, Надее  Hug Hug Hug Hug Hug

Гушкам ви всичкитеее милички мой  Hug Hug Hug Hug

# 491
Привет и от мен сладурки в неделния ден  Hug Вчера си направихме една много яка разходка в парка иии да ви кажа вечерта като ме ратресе...но не посмях нищо да пия..днес вече ми е по добре...само дето леко ми се гади /така е от вчера/ ииии може и някои грип да съм пипнала..дано дане е така  #Crazy

Принцес душкоооо златен мъж...щом ще готви  Hug

Ивеее стискам палци да е станало бебчетоо  Hug

Принцеса М завиждам за кроасанчетата...да си ги хапнеш вкусно вкусно  Hug

Полиии казавай при теб какво ставаа...и Дани да се яви за отчет бързо  Hug

Гери да си почиваш повече  Hug

Лилиииии добре си ни дошла...дано ни заредиш с многоо късмет и прашец  Hug

Айдеее чакам и Блу и Тоито и Тонилив, Надее  Hug Hug Hug Hug Hug

Гушкам ви всичкитеее милички мой  Hug Hug Hug Hug
Цвети,мерси че попита ами няма е все още и утре ако не дойде ще си направя тесче вече...пък каквото излезе.Не съм се здухала изобщо.Интересното е че снощи нямах обичайните ПМС и днеска са още по незначими

# 492
Добро утро и от мен. Моят мъж е виновен, че вчера цял ден си вя дупето с приятели, а аз понеже съм с някакъв грип и си лежах вкъщи и сега го изюрках да ходи за пресни кроасани и фреш от портокал, а аз мързелувам с компа в леглото.
Аз чакам гадната лелка утре или във вторник да се яви ииии започваме и ние голямото обичане и чакане, надявам се да се случи, нооо честно да си кажа не очаквам от първия месец да стане нещо. Чета ви при всяка възможност и се вълнувам с всички. Аз както ви казах имам една принцеса на 7 годинки, ноооо тогава нещата се случиха неочаквано и грях ми на душата не успях да се зарадвам. Сега обаче ситуацията е друга, но пък може би по-спокойно приемам нещата. Ще видим.
А по въпроса за кестените, аз съм правила същия номер, но ги пекох на котлон и из цялата стая хвърчаха кестени - та разбрах след тази бомбардировка, че трябва да се цепнат на дупетата на кръстче, така че да не гърмят.
Принцес и аз имам една принцеса на 7 годинки и стана много бързо при нея с един изстрел  Laughing......да видим сега кога ще стане

# 493
Ето ме и мен.Аз съм на работа.....ужас много ми се спи.От вчера започна ПМС ,струва ми се че няма да дочакам 11.11.Дано поне другите ,които са за 11 се похвалите.

# 494
Здравейте и от мен ! Ето ме .. днес си поспах доста, ако не беше гадния ми телефон да звънне, щяхме да поспим и още, но ...  Naughty НИЩО!
Днес ми е 4ти ден Утрогестан, утре пия последно и ще видим резултата, НЕ трябва да ми дойде около 10-11ти, както бях казала. Адски много ме болят зърната, гърдите, а за пишкането - да не говорим. Може и да съм настинала, взех си повече витаминчета да пия ... то в това гадно време! Смених си фолиевата киселина, че ми свърши и се взех на FOLACID, до скоро ползвах НЕОФОЛИК. Това е от мен ... сега трябва да се залавям малко  1ironing hang 1dishes  food002
Лек ден от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт